נכתב במקור על ידי
keddan
טוב נתחיל בזה שהפעם אתה כבר לא שם עליך ,נניח והבנצ את הרמז וירדת ממנה וזהו איתה מבחינתך הסיפור נגמר .
תראה זה שיש לך ידידה הייתי משתמש בזה כדי דרך פשוט להתקרב אליה ואני יסביר .
התרחקת לא ראית אותה חודש סבבה אם במקרה ואתה עובר במסדרון וגם היא זרוק לה איזה מילה של מה המצב "שם" ואללה כמה זמן לא ראיתי אותך מה איתך?(בשיא הקלילות בשיא האדישות לבוא בלי שום מטרה רק שואל שלום אחרי הכל היה בינכם משהו קטן כזה אז זה רק מנומס להתנהג כמו שהתנהגת עכשיו לשואל לשלומה)
תענה מה שתענה תספר מה שתספר תקשיב תענה תגובה מתאימה ותחתוך : טוב אני צריך לזוז יש לי כמה דברים לסדר היה נעים לדבר איתך ו..נתראה ותלך .
מה שעשית עכשיו זה פשוט להראות לה שאתה פה והפעם לא ממש אכפת לך יותר מיד ממנה .
יום אחרי אותו סרט רק הפעם אל תחתוך מהר ,ותן עקיצה פה ושם (כנס לפורום פיק אפ וחפש נאגים או שתשאל שם יביאו לך אחלה של אפשרויות)
מה שירום לה לתרץ מה שיגורם לך להיות בעל ערך גבוה משלה .
זהו סיימתם לדבר תתקרב אליה תן לה אחת על הלחי ותלך (ותעשה את זה כאילו לא קרה כלום ,כי באמת לא קרה כלום נשיקה על הלחי זה כלום)
ככה לאט אט תתקרב אליה כמובן שלא כל יום יומיים ברצף נניח ואמרת לה שלום היום השלישי אל תגיע איתה לדיבור בכלל ...אם היא תראה אותך ותגיד לך שלום תענה כמובן אבל אז תחתוך תגיד ל שיש לך משהו לעושת תראה לה שוב שאתה כבר לא מעוניין בה ,ואתה יכול אפילו להשתמש בידידה שבימים שהחלטת לא לדבר איתה כנס לכיתה דבר אם הידידה ותיצא ושוב אל תזרוק לה אפילו מבט !
וזה כדי להורתא הל שאתה מדבר איתה מתי שנוח לך ולא מתי שנוח לה וזה גם מה שימשוך אותה לדבר איתך .
יום אחרי תבוא בגישה שונה של לדבר איתה וזרוק שלום מה המצב מה איתך וכאלה ,תגידי אתמול נראית לי קצת מעופפת קרה משהו , דברים כאלה יש לך מיליון משפטים אני סתם זורק באויר עכשיו, שוב לא ביותר מידי התלבהות )
לאט לאט תתחבר אליה (כמובן שאני מציע לך שוב להיכנס לפורום פיתוי וללמוד איך יצור שמיכה וכל זה כי זה ממש אבל ממש יעזור לך )
תגיע איתה לדיבורים באיסי במסנג'ר ואתה כבר מכיר את כל התהליך רק שהפעם בשיחות תגיד לה אני הולך לכמה דקות וכבר חזור או שלפעמים על תענה לה וזה ממש שיגורם לה לרדוף אחריה תאמין לי .
(קרה לחבר שלי אותו הדבר חוץ מהעניין של הידידה לא הייתה לו ידידה שהוא יכול היה להשתמש בה, וזה פחות או יותר מה שארתי לו לעושת וזה עבד כמו קסם!) אבל שוב אני הייתי איתו כל היום להדריך (היה מתקשר אלי אני אליו לואל מה מצב העיינים והייתי מדירך אותו מאותה הנקודה) אתה תברר קצת איך יוצרים משיכה שאל מה שמעניין אותך בתחום אחרי הכל אתה רוצה לגרום לה להימשך אילך אז אתה צריך לדתע אךי לפעול .
בוא נתחיל בזה שפשוט תגיד לה שלום במסדרון ומה שכתבתי לך למעלה תתחיל להתקרב יום שני גם יום השלישי שים פס רביעי תחזור
(שוב זה כתבתי לך במדיה והיא ממש לא תזורם איתך היא יכולה להפתיע אותך ופתאום להתחיל לדבר איתך בצורה שלא תאמין זה במידה וזה יקח המון זמן והיא לא תזרום איתך, צא ותעדכן ואני בטוח שכולם פה יעזור לך
ואם למישהו יש אךי לתקן אותי ,או להוסיף אתם מוזמנים ^^ )