קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני מרגיש חראאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 19:09
  2. האלבום של אסטרל מתקרב .. אני מרגיש את זה...!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 17:38
  3. יווו אני לא מרגיש טוב..
    על ידי באק בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 19:47
  4. מרגיש כמו חרא ירבאק
    על ידי Asaf93 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 03:33
  5. אנשים אני מרגיש אפס
    על ידי JOOOP בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 18:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

מרגיש ריקנות

ברירת מחדל מרגיש ריקנות

אני מרגיש שאין לי חשק לחיות. ממש ככה. התאהבתי באחת שאין לי סיכוי איתה והיא גם גילתה את זה שאני אוהב אותה ובעצם כל החבר'ה שלה גם יודעים. דיברתי איתה על זה אחרי שהיא גילתה והיא אמרה שהכי הרבה שנהיה זה ידידים ושאין סיכוי שיקרה בינינו משהו וגם הרבה אומרים שאנחנו לא מתאימים אבל אני פשוט לא יכול לוותר עליה אני לא יודע להסביר את זה , בחיים לא קרה לי דבר כזה. קרה לי שנדלקתי על בחורות מן הסתם אבל לא ברמה כזאת. אני בתור אחד שכל החיים שלי היו סובבים כסף עכשיו מבין שוואלה, אני מעדיף להיות איתה ולחיות בדירה צנועה מאשר להיות מיליונר וזה דבר שבחיים לא הייתי חושב שזה יקרה זה פשוט לא נורמלי. אני לא יכול להתקדם כל בחורה שבאה אלי אני מנפנף אותה כאילו כלום כלומר אני זורם והכל אבל אין אחת שבאמת מושכת אותי כמו שהיא מושכת אותי [ואני לאו דווקא מדבר על משיכה מינית]. אני מרגיש שאין לי בשביל מה לחיות אין לי סיכוי איתה , פאדיחה רצח לבוא אליה אחרי שכולם יודעים על זה [היא בשכבה מעלי וכל השכבה שלה יודעת על זה וצוחקים על זה] אבל הם על הזין שלי רק היא מעניינת אבל כשאני צריך לדבר איתה אני חייב להתמודד עם זה שכולם שם וזה ממש קשה וגם כמו שאמרתי, לא ראיתי אותה המון זמן ואני מרגיש כאילו שהיא העולם שלי. היא יכולה לחייך מולי וזה יעשה לי את היום. זה ממש מחרפן אותי אני לא יודע מה לעשות אני אובססיבי אליה ברמות קשות ואני בקושי מכיר אותה !!! וזה לא הידלקות כי אני יודע מה זה הידלקות , נדלקתי עליה בגלל מי שהיא ולא בגלל יופי חיצוני או משהו כזה למרות שלדעתי היא מהממת גם בחיצוניות וגם בפנימיות שלה. אני חולם עליה בלילות , חושב עליה כל היום ואני פשוט אובד עצות , היא יודעת כבר שאני דלוק עליה. אני יכול לנסות להתיידד איתה למרות הפאדיחות עם החברים שלה אבל אני לא יודע עד כמה זה אפשרי אחרי שהיא יודעת שאני אוהב אותה למרות שהיא אמרה שאני יכול לכיתה שלה אם אני רוצה. אוף אני ממש הרוס אני מרגיש שאין לי למה לקום בבוקר כאילו שהיא קובעת איך היום שלי וזה מחרפן אותי !!! אני כ"כ רוצה אליה, כל שיר שאני שומע אני חושב עליה, כל יום בלילה אני חולם משהו שקשור אליה , כל הזמן אני חושב עליה ומנסה לחשוב איך להתקרב אליה כשאני יודע שאין לי איך ואני לא יכול לעבור הלאה אני רוצה לעבור הלאה אבל פשוט הלב לא מוותר, אני כל הזמן מרגיש משהו בלב שאני לא יודע להסביר הרגשה של מעין פספוס של אכזבה בכל יום שעובר שאני לא רואה אותה , אומנם דיברתי איתה כמה פעמים אבל אני לא באמת מכיר אותה ולא יודע מי היא אני רק יודע שהיא הכי יפה שיש ושחיוך שלה יכול לכבוש כל אחד ושהיא בול הטעם שלי אם הייתי צריך לתאר את הטעם שלי בבנות הייתי אומר היא בלי לחשוב יותר מדי.

תגיבו אם בא לכם, אגב אני בן 17 כיתה י'א

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בונא אחי תירגע,כולה בחורה !!! היא לא היחידה ויבואו עוד עשרות אחריה.
    למות אתה לא תמות,היא רק מישהי אחת שדחתה אותך ואין סיבה שזה ישפיע עליך בצורה כזו.

הבעיה היא שבגלל שכבר נדלקת עליה,והיא דחתה אותך,אחר כך לא הייתה לך אף אחת אחרת במשך תקופה ואתה מרגיש אובססיבי לגביה.

לדעתי ? תמצא עיסוקים אחרים לך תצייר תגלוש תרקוד לתא לבלות עם חברים תשחק במחשב ...תעשה הכול רק תפסיק לחשוב עליה ולהתייחס אליה.
    עם הזמן אתה תרגיש שלאט לאט אתה מתגבר עליה וכדאי לך בו זמנית עם ההרגשה הזאת,גם למצוא מישהי חדשה,למלא את החלל הריק.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    בונא אחי תירגע,כולה בחורה !!! היא לא היחידה ויבואו עוד עשרות אחריה.
    למות אתה לא תמות,היא רק מישהי אחת שדחתה אותך ואין סיבה שזה ישפיע עליך בצורה כזו.

הבעיה היא שבגלל שכבר נדלקת עליה,והיא דחתה אותך,אחר כך לא הייתה לך אף אחת אחרת במשך תקופה ואתה מרגיש אובססיבי לגביה.

לדעתי ? תמצא עיסוקים אחרים לך תצייר תגלוש תרקוד לתא לבלות עם חברים תשחק במחשב ...תעשה הכול רק תפסיק לחשוב עליה ולהתייחס אליה.
    עם הזמן אתה תרגיש שלאט לאט אתה מתגבר עליה וכדאי לך בו זמנית עם ההרגשה הזאת,גם למצוא מישהי חדשה,למלא את החלל הריק.
    היא לא הבחורה היחידה בעולם אבל היא היחידה שבאמת אני רוצה , בחיים לא קרה לי משהו כמו שקרה לי איתה , ואני לא חושב שזו הידלקות כי זו תקופת זמן די ממושכת ולא נדלקתי עליה רק בגלל היופי שלה. זו לא סתם מישהי שדחתה אותי, זו האחת ששווה לי לקום בשבילה בבוקר, רק לראות אותה וזה עושה לי את היום. בחיים לא היה לי דבר כזה או אפילו משהו דומה והיו המון בנות שנדלקתי עליהן.

אני לומד עד מאוחר כל יום מ8 בבוקר עד 6 ככה, ועדיין גם כשאני משחק כדורסל שאני אוהב ובמחשב אני לא מפסיק לחשוב עליה זה פשוט לא נורמלי ! בינתיים אין אף בת יורק לכיוון שלה בכלל אף בחורה לא מעניינת אותי ואני פשוט חסר אונים הבחורה סובבה אותי על האצבע הקטנה שלה, ושלא תבין לא נכון היא לא פרחה, היא ילדה טובה שעושה את זה באלגנטיות מיוחדת שאין לאף בחורה אחרת שפגשתי עד עכשיו אני מרגיש כ"כ פאתטי שאני חושב כל היום על מישהי שאני יודע מראש שהיא לא שמה עלי

שמע היא לא היחידה בעולם כמו שהוא אמר אבל שוב אם אתה רוצה אותה אתה צריך ללמוד איך להתנהג כי בחורה שדוחה זה לא סוף העולם זה לא אומר שהיא לא תרצה אותך בהמשך ולא פעם ולא פעמים קורה שחבר'ה פה נדלקו על ידידה שעשתה להם קטע והם פשוט החליטו להתרחק , רק התרחקו מהן לטיפה והן חזרו עם השנב בין הרגליים יש מיליון ואחת שיטות איך לגרום לאותה בחורה להתחיל להימשך אליך בקיצור פרט פה דברים שקרו לך כדי שנוכל להגיד לך מה לעשות ומה לא לעושת כדי לנסות למשוך אותה , וכן דבירם שקרו לך במזן החאוןר לא לפני כמה שנים...
    ושוב אותה אתה רוצה אבל היא עדיין לא הבחורה היחידה בעולם גם אם לא יצא כלום צא מנקודת הנחה שבסוך אתה תשכח אותה ותכיר אחרת כי ככה זה עובד אבל בוא ננסה בכל מקרה ..

ועוד שאלה אתם הייתם הרבה ביחד לפני שגילתה שאתה דלוק עליה ?

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    שמע היא לא היחידה בעולם כמו שהוא אמר אבל שוב אם אתה רוצה אותה אתה צריך ללמוד איך להתנהג כי בחורה שדוחה זה לא סוף העולם זה לא אומר שהיא לא תרצה אותך בהמשך ולא פעם ולא פעמים קורה שחבר'ה פה נדלקו על ידידה שעשתה להם קטע והם פשוט החליטו להתרחק , רק התרחקו מהן לטיפה והן חזרו עם השנב בין הרגליים יש מיליון ואחת שיטות איך לגרום לאותה בחורה להתחיל להימשך אליך בקיצור פרט פה דברים שקרו לך כדי שנוכל להגיד לך מה לעשות ומה לא לעושת כדי לנסות למשוך אותה , וכן דבירם שקרו לך במזן החאוןר לא לפני כמה שנים...
    ושוב אותה אתה רוצה אבל היא עדיין לא הבחורה היחידה בעולם גם אם לא יצא כלום צא מנקודת הנחה שבסוך אתה תשכח אותה ותכיר אחרת כי ככה זה עובד אבל בוא ננסה בכל מקרה ..

ועוד שאלה אתם הייתם הרבה ביחד לפני שגילתה שאתה דלוק עליה ?
    פשוט באתי אליה כמה פעמים לכיתה , היו כמה ימים שהיא לא היתה אז התחברתי לחברות שלה כדי שיהיה לי איך לדבר איתה אך זה לא ממש הלך למרות שהצלחתי ליצור ידידות טובה עם חברה אחת שלה אבל עם כל השאר זה לא ממש הלך. אני דיברתי איתה פעמים בודדות אבל בכל דיבור איתה הרגש רק התעצם יותר ויותר, היא פשוט הטעם שלי. פעם ראשונה שראיתי אותה הסתערתי עליה כי ידעתי שזו האחת ועשיתי טעות אדירה וביקשתי ממנה את הטלפון, היא דחתה אותי בעדינות. אחרי זמן מה באתי אליה עוד פעם לכיתה אבל היא לא ממש ספרה אותי. אחרי זה איכשהו נודע לה שאני אוהב אותה וכל החברים שלה גם יודעים את זה וכמה שזה קשה אני לא יתן לזה לעצור אותי בדרך אליה אבל אחרי שהיא יודעת שאני אוהב אותה אני לא בטוח שאני יוכל ליצור איתה קשר ידידותי מאחר והיא תחשוב שאני איתה כי אני רוצה משהו מעבר לזה. פעם אחרונה שדיברתי איתה היה לפני חודש ואני פשוט מתחרפן מזה. אני לא בטוח שאני ישכח אותה כי היא בול הטעם שלי וגם היא מיוחדת היא לא כמו שאר הפרחות שאני מכיר

קיצר על הפעם הראשונה שראיתי אותה התחלתי איתה במשך יומיים בלי הפסקה ואז ביקשתי את הטלפון והיא לא נתנה [הבחורה קשה להשגה , לא משחקת אותה אלא קשה פשוט נקודה]. אח"כ דיברתי איתה עוד כמה פעמים והיא לא ממש ספרה אותי עד שהלימודים עצרו בעדי להגיע אליה ובעצם בגלל הלימודים כבר חודש לא ראיתי אותה ושום דבר לא התפתח. היא מבחינתה אחרי שגילתה שאני אוהב אותה אמרה שהיא לא רואה שיקרה משהו מעבר לידידות אבל לא יודע אם זה בגלל שלא ראיתי אותה כ"כ הרבה זמן או פשוט כי אני לוזר אני פשוט מוכן גם להיות סתם ידיד כי רק להיות לצידה עושה לי את היום כמה שזה נשמע פאתטי.

ולא, לא היינו ביחד בכלל כשהיא גילתה שאני דלוק עליה לא הספקתי לבסס משהו ובעצם מאז שהכרתי אותה עד היום אנחנו בעצם בקשר של שלום שלום כי הפעם האחרונה שדיברתי איתה זה היה שאמרתי לה שאני אוהב אותה אחרי שהיא גילתה את זה כבר לבד

כן את זה הבנתי אני שואל שבתור מכירם הייתם אולי מסתובבים ביחד ?
    או שכמו שאמרת רק שלום שלום ?

אם זה היה רק שלום שלום אני בעד שתתרחק ממנה לזמן מה כדי שירד לה הרעיון שכל פעם שאתה פונה אליה אתה דלוק עליה אחרי כמה זמן שתתרחק אני מציע שתתקרב אבל הפעם בגישה שונה בגישה שהיא צריכה להרוויח אותך בגישה שאתה פה רק כדי לדבר איתה ולהעביר איתה את הזמן שלך כמו שאתה אוהב מבין ?
    תבוא בגישה כאילו פשוט לא קרה כלום , דף חדש ואין לך שום רגש אליה והפעם אתה זה שתיצור קצת מגע ושתתקרבו תראה נתק ותיתן לה לרדוף אחריך!
    אז אני מציע שתתרחק ממנה לתקופהה מסויימת ותחזור ואז נגיד לך איך פשוט לפעול .
    (ודרך אגב אני יודע שהרעיון להתרחק ממנה לא נשמע לך כרגע טוב אלב תאמין לי זההדבר היכ טבו שאתה יכול לעשות עכשיו יש לזה 2 יתרונות 1
    1) אולי תכיר מישיה אחרת ותשכח אותה
    דבר שאני הייתי משתמש בו , בחורה , לפגוש אותה עם איזה בחורה לצידך ישנה לה את כל התפיסה שלך ממך)
    2) ירידה לשם עליה אחינו ,מרחק טיפה כדי להתקרב ולהפציץ!

כן את זה הבנתי אני שואל שבתור מכירם הייתם אולי מסתובבים ביחד ?
    או שכמו שאמרת רק שלום שלום ?

אם זה היה רק שלום שלום אני בעד שתתרחק ממנה לזמן מה כדי שירד לה הרעיון שכל פעם שאתה פונה אליה אתה דלוק עליה אחרי כמה זמן שתתרחק אני מציע שתתקרב אבל הפעם בגישה שונה בגישה שהיא צריכה להרוויח אותך בגישה שאתה פה רק כדי לדבר איתה ולהעביר איתה את הזמן שלך כמו שאתה אוהב מבין ?
    תבוא בגישה כאילו פשוט לא קרה כלום , דף חדש ואין לך שום רגש אליה והפעם אתה זה שתיצור קצת מגע ושתתקרבו תראה נתק ותיתן לה לרדוף אחריך!
    אז אני מציע שתתרחק ממנה לתקופהה מסויימת ותחזור ואז נגיד לך איך פשוט לפעול .
    (ודרך אגב אני יודע שהרעיון להתרחק ממנה לא נשמע לך כרגע טוב אלב תאמין לי זההדבר היכ טבו שאתה יכול לעשות עכשיו יש לזה 2 יתרונות 1
    1) אולי תכיר מישיה אחרת ותשכח אותה
    דבר שאני הייתי משתמש בו , בחורה , לפגוש אותה עם איזה בחורה לצידך ישנה לה את כל התפיסה שלך ממך)
    2) ירידה לשם עליה אחינו ,מרחק טיפה כדי להתקרב ולהפציץ!
    קודם כל , תודה על התגובה ועל הייעוץ.

לא, לא היינו מסתובבים ואפילו לא מדברים משהו רציני רק שלום שלום. הקטע שהתרחקתי ממנה, כמו שאמרתי, אחרי השיחה ההיא לא דיברנו ועבר מאז חודש נראה לי שזה די הרבה זמן ושאפשר לחזור לא? אז מה אתה אומר, נגיד יום ראשון ללכת לכיתה שלה בהפסקה או משהו ולדבר איתה סתם כאילו באתי כדי להעביר ת'זמן? אל תשכח גם שיש לי ידידה בכיתה שלה ואני מכיר שם את כולם כמעט. נגיד והלכתי אליה להתרחק ישר אחרי או להתקרב אליה במשך כמה ימים ואז להתרחק שהיא תרדוף אחריי? לי נשמע יותר הגיוני להיות אצלה כמה פעמים ואז כשנתחבר דווקא אז להעלם לכמה זמן ולתת לה לחזור אלי. הרעיון דווקא טוב כי שמעתי עליו כמה פעמים אבל במיוחד שאין לי ניסיון כ"כ עם בנות אני לא כ"כ יודע איך ליישם אותו. ושוב , השאלה שנשאלת היא האם לבוא אליה כבר ביום ראשון או להמשיך לחכות ? בחודש האחרון לא ראיתי אותה בכלל לא רק שלא דיברתי אלא גם לא ראיתי אותה.

ושוב, תודה על הייעוץ גבר !

טוב נתחיל בזה שהפעם אתה כבר לא שם עליך ,נניח והבנצ את הרמז וירדת ממנה וזהו איתה מבחינתך הסיפור נגמר .
    תראה זה שיש לך ידידה הייתי משתמש בזה כדי דרך פשוט להתקרב אליה ואני יסביר .

התרחקת לא ראית אותה חודש סבבה אם במקרה ואתה עובר במסדרון וגם היא זרוק לה איזה מילה של מה המצב "שם" ואללה כמה זמן לא ראיתי אותך מה איתך?(בשיא הקלילות בשיא האדישות לבוא בלי שום מטרה רק שואל שלום אחרי הכל היה בינכם משהו קטן כזה אז זה רק מנומס להתנהג כמו שהתנהגת עכשיו לשואל לשלומה)
    תענה מה שתענה תספר מה שתספר תקשיב תענה תגובה מתאימה ותחתוך : טוב אני צריך לזוז יש לי כמה דברים לסדר היה נעים לדבר איתך ו..נתראה ותלך .
    מה שעשית עכשיו זה פשוט להראות לה שאתה פה והפעם לא ממש אכפת לך יותר מיד ממנה .
    יום אחרי אותו סרט רק הפעם אל תחתוך מהר ,ותן עקיצה פה ושם (כנס לפורום פיק אפ וחפש נאגים או שתשאל שם יביאו לך אחלה של אפשרויות)
    מה שירום לה לתרץ מה שיגורם לך להיות בעל ערך גבוה משלה .

זהו סיימתם לדבר תתקרב אליה תן לה אחת על הלחי ותלך (ותעשה את זה כאילו לא קרה כלום ,כי באמת לא קרה כלום נשיקה על הלחי זה כלום)
    ככה לאט אט תתקרב אליה כמובן שלא כל יום יומיים ברצף נניח ואמרת לה שלום היום השלישי אל תגיע איתה לדיבור בכלל ...אם היא תראה אותך ותגיד לך שלום תענה כמובן אבל אז תחתוך תגיד ל שיש לך משהו לעושת תראה לה שוב שאתה כבר לא מעוניין בה ,ואתה יכול אפילו להשתמש בידידה שבימים שהחלטת לא לדבר איתה כנס לכיתה דבר אם הידידה ותיצא ושוב אל תזרוק לה אפילו מבט !
    וזה כדי להורתא הל שאתה מדבר איתה מתי שנוח לך ולא מתי שנוח לה וזה גם מה שימשוך אותה לדבר איתך .

יום אחרי תבוא בגישה שונה של לדבר איתה וזרוק שלום מה המצב מה איתך וכאלה ,תגידי אתמול נראית לי קצת מעופפת קרה משהו , דברים כאלה יש לך מיליון משפטים אני סתם זורק באויר עכשיו, שוב לא ביותר מידי התלבהות )

לאט לאט תתחבר אליה (כמובן שאני מציע לך שוב להיכנס לפורום פיתוי וללמוד איך יצור שמיכה וכל זה כי זה ממש אבל ממש יעזור לך )
    תגיע איתה לדיבורים באיסי במסנג'ר ואתה כבר מכיר את כל התהליך רק שהפעם בשיחות תגיד לה אני הולך לכמה דקות וכבר חזור או שלפעמים על תענה לה וזה ממש שיגורם לה לרדוף אחריה תאמין לי .
    (קרה לחבר שלי אותו הדבר חוץ מהעניין של הידידה לא הייתה לו ידידה שהוא יכול היה להשתמש בה, וזה פחות או יותר מה שארתי לו לעושת וזה עבד כמו קסם!) אבל שוב אני הייתי איתו כל היום להדריך (היה מתקשר אלי אני אליו לואל מה מצב העיינים והייתי מדירך אותו מאותה הנקודה) אתה תברר קצת איך יוצרים משיכה שאל מה שמעניין אותך בתחום אחרי הכל אתה רוצה לגרום לה להימשך אילך אז אתה צריך לדתע אךי לפעול .
    בוא נתחיל בזה שפשוט תגיד לה שלום במסדרון ומה שכתבתי לך למעלה תתחיל להתקרב יום שני גם יום השלישי שים פס רביעי תחזור
    (שוב זה כתבתי לך במדיה והיא ממש לא תזורם איתך היא יכולה להפתיע אותך ופתאום להתחיל לדבר איתך בצורה שלא תאמין זה במידה וזה יקח המון זמן והיא לא תזרום איתך, צא ותעדכן ואני בטוח שכולם פה יעזור לך
    ואם למישהו יש אךי לתקן אותי ,או להוסיף אתם מוזמנים ^^ )

טוב נתחיל בזה שהפעם אתה כבר לא שם עליך ,נניח והבנצ את הרמז וירדת ממנה וזהו איתה מבחינתך הסיפור נגמר .
    תראה זה שיש לך ידידה הייתי משתמש בזה כדי דרך פשוט להתקרב אליה ואני יסביר .

התרחקת לא ראית אותה חודש סבבה אם במקרה ואתה עובר במסדרון וגם היא זרוק לה איזה מילה של מה המצב "שם" ואללה כמה זמן לא ראיתי אותך מה איתך?(בשיא הקלילות בשיא האדישות לבוא בלי שום מטרה רק שואל שלום אחרי הכל היה בינכם משהו קטן כזה אז זה רק מנומס להתנהג כמו שהתנהגת עכשיו לשואל לשלומה)
    תענה מה שתענה תספר מה שתספר תקשיב תענה תגובה מתאימה ותחתוך : טוב אני צריך לזוז יש לי כמה דברים לסדר היה נעים לדבר איתך ו..נתראה ותלך .
    מה שעשית עכשיו זה פשוט להראות לה שאתה פה והפעם לא ממש אכפת לך יותר מיד ממנה .
    יום אחרי אותו סרט רק הפעם אל תחתוך מהר ,ותן עקיצה פה ושם (כנס לפורום פיק אפ וחפש נאגים או שתשאל שם יביאו לך אחלה של אפשרויות)
    מה שירום לה לתרץ מה שיגורם לך להיות בעל ערך גבוה משלה .

זהו סיימתם לדבר תתקרב אליה תן לה אחת על הלחי ותלך (ותעשה את זה כאילו לא קרה כלום ,כי באמת לא קרה כלום נשיקה על הלחי זה כלום)
    ככה לאט אט תתקרב אליה כמובן שלא כל יום יומיים ברצף נניח ואמרת לה שלום היום השלישי אל תגיע איתה לדיבור בכלל ...אם היא תראה אותך ותגיד לך שלום תענה כמובן אבל אז תחתוך תגיד ל שיש לך משהו לעושת תראה לה שוב שאתה כבר לא מעוניין בה ,ואתה יכול אפילו להשתמש בידידה שבימים שהחלטת לא לדבר איתה כנס לכיתה דבר אם הידידה ותיצא ושוב אל תזרוק לה אפילו מבט !
    וזה כדי להורתא הל שאתה מדבר איתה מתי שנוח לך ולא מתי שנוח לה וזה גם מה שימשוך אותה לדבר איתך .

יום אחרי תבוא בגישה שונה של לדבר איתה וזרוק שלום מה המצב מה איתך וכאלה ,תגידי אתמול נראית לי קצת מעופפת קרה משהו , דברים כאלה יש לך מיליון משפטים אני סתם זורק באויר עכשיו, שוב לא ביותר מידי התלבהות )

לאט לאט תתחבר אליה (כמובן שאני מציע לך שוב להיכנס לפורום פיתוי וללמוד איך יצור שמיכה וכל זה כי זה ממש אבל ממש יעזור לך )
    תגיע איתה לדיבורים באיסי במסנג'ר ואתה כבר מכיר את כל התהליך רק שהפעם בשיחות תגיד לה אני הולך לכמה דקות וכבר חזור או שלפעמים על תענה לה וזה ממש שיגורם לה לרדוף אחריה תאמין לי .
    (קרה לחבר שלי אותו הדבר חוץ מהעניין של הידידה לא הייתה לו ידידה שהוא יכול היה להשתמש בה, וזה פחות או יותר מה שארתי לו לעושת וזה עבד כמו קסם!) אבל שוב אני הייתי איתו כל היום להדריך (היה מתקשר אלי אני אליו לואל מה מצב העיינים והייתי מדירך אותו מאותה הנקודה) אתה תברר קצת איך יוצרים משיכה שאל מה שמעניין אותך בתחום אחרי הכל אתה רוצה לגרום לה להימשך אילך אז אתה צריך לדתע אךי לפעול .
    בוא נתחיל בזה שפשוט תגיד לה שלום במסדרון ומה שכתבתי לך למעלה תתחיל להתקרב יום שני גם יום השלישי שים פס רביעי תחזור
    (שוב זה כתבתי לך במדיה והיא ממש לא תזורם איתך היא יכולה להפתיע אותך ופתאום להתחיל לדבר איתך בצורה שלא תאמין זה במידה וזה יקח המון זמן והיא לא תזרום איתך, צא ותעדכן ואני בטוח שכולם פה יעזור לך
    ואם למישהו יש אךי לתקן אותי ,או להוסיף אתם מוזמנים ^^ )
    וואי אתה תותח אחי !! ממש תודה אני ינסה את זה ואני יעדכן אני מקווה שילך טוב אני אוהב ת'שיטה הזאת ומאמין בה מאוד אני מקווה שאדע להשתמש בה נכון הדרכת אותי מצוין רק שהסיפור אצלי קצת שונה [המסדרונות שלי ושלה נפרדים כי יש לנו כמה בניינים בבצפר ] וכשאני יושב עם הידידה אז זה איתה ועם מי שאני דלוק עליה ובעצם כל החבר'ה שלהם שם זה אף פעם לא יהיה לבד ככה שזה גם קצת בעייתי אבל שוב, אני אנסה את מה שאמרת אני ילך נגיד לידידה שלי יגיד לה שלום אבקר אותה נגיד 5 דקות ואז ילך ועם מי שאני אוהב פשוט יגיד שלום בנימוס כזה וזהו אני מקווה שיעבוד, ממש תודה אתה תותח על !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    וואי אתה תותח אחי !! ממש תודה אני ינסה את זה ואני יעדכן אני מקווה שילך טוב אני אוהב ת'שיטה הזאת ומאמין בה מאוד אני מקווה שאדע להשתמש בה נכון הדרכת אותי מצוין רק שהסיפור אצלי קצת שונה [המסדרונות שלי ושלה נפרדים כי יש לנו כמה בניינים בבצפר ] וכשאני יושב עם הידידה אז זה איתה ועם מי שאני דלוק עליה ובעצם כל החבר'ה שלהם שם זה אף פעם לא יהיה לבד ככה שזה גם קצת בעייתי אבל שוב, אני אנסה את מה שאמרת אני ילך נגיד לידידה שלי יגיד לה שלום אבקר אותה נגיד 5 דקות ואז ילך ועם מי שאני אוהב פשוט יגיד שלום בנימוס כזה וזהו אני מקווה שיעבוד, ממש תודה אתה תותח על !
    מעוהל אחינו העיקר הביטחון ותאמין במה שאתה עושה .לך תהיה עםכל החברה ותגיד לה שלום בנפרד שאל סנימוס מה נשמע ככה לפחות בהתחלה וסיים עניין וכמו שאתה פונה אליה פנה לכולם כדי להרואת לה שהיא לא מיוחדת שכמו שפינת אליה אתה פונה לכולם אתה פשוט מתעניין לא יותר מיזה ככה לפחות בהתחלה ! וכנס לפורום אומנות הפיתוי קרא מאמרים שאל מה שיקדם אותך בקיצור
    והמון המון בהצלחה ^^

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

...היא סתם... עוד.. "אחת"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שכח ממנה, כולם עוברים את השלב הזה בחיים שנדלקים חזק על מישהי.
    כמו שנאמר למעלה סתם עוד אחת, יהיו עוד עשרות אם לא מאות.
    סבלנות.

מעוהל אחינו העיקר הביטחון ותאמין במה שאתה עושה .לך תהיה עםכל החברה ותגיד לה שלום בנפרד שאל סנימוס מה נשמע ככה לפחות בהתחלה וסיים עניין וכמו שאתה פונה אליה פנה לכולם כדי להרואת לה שהיא לא מיוחדת שכמו שפינת אליה אתה פונה לכולם אתה פשוט מתעניין לא יותר מיזה ככה לפחות בהתחלה ! וכנס לפורום אומנות הפיתוי קרא מאמרים שאל מה שיקדם אותך בקיצור
    והמון המון בהצלחה ^^
    מה שעשיתי בסוף זה שהלכתי אליה לפני שבוע, ישבנו לבד דיברנו קצת בקטנה איזה חצי שעה בכיף היה פנאן רצח השיחה זרמה מצוין , צחקנו ועושה רושם שהיא מתחילה להתחבר אלי, אבל מאז לא דיברתי איתה. בכל מקרה היה ממש כיף לדבר איתה ואני מרגיש שכל פעם שאני פוגש אותה ומדבר איתה זה רק מתחזק ומתחזק זה פשוט לא יאומן היא משגעת אותי !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,876 | הודעות: 8,198,469 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect