נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
יצאנו לאיזה בר שאני אפילו לא יודע מה השם שלו אם תרצו אנ אברר בהמשך, בכל מקרה נכנסו והעין שלי תפסה 3 בחורות חמודות שהאמצעית היא בול בשבילי .
התיישבנו וחלק מהחברים הזמינו כוסית (אני לא נוהג לשתות אז ..לא הזמנתי)
מסתכל עליהן ורואה שאחת מהן מביטה בי חזרה ,מסתכל לה בעיינים ולא מוריד מבט ככה אולי 15 שניות עד שהיא הורידה את המבט וחייכה ואמרה משהו לחברה שלה שבאותו רגע התסכלה עלי ,זה היה הסימן שלי לגשת.
אני: אני שם לב שיש לכן כוסיות שתייה על השולחן, אתן יודעות מה זה אומר לבחורים שמסביב ..
1:כן יש לי מושג מזה אומר אבל זה לא מה שהולך לקרות
אני:אני חושב שזה דיי תלוי בבחור ,אחרי הכל אין בחורה שאי אפשר להטריף.
1: אני חושבת שהמשפט הזה הוא בדיוק ההפך
אני: לא מנקודת המבט שלי מה שמזכיר לי (מושיט ל1 את היד : קומי לרגע , מושך אותה ומתיישב במקומה)
היא : חוצפן !
אני: כן אני יודע ,אבל חברה שלך לא מפסיקה להתסכל עלי אז החלטתי לשבת ליידה ולחסוך לה חצי עבודה .
2: מי אני ?
אני: אה גם את , מה יהיה באתי לפה כדי לשדך לכן את חברים שלי וככה אתן מוציאות אותי בוגד.
3: חמוד אנחנו לא מחפשות שידוך אם היינו רוצות היינו פונות אילכם.
אני: כן כמו שהמשקעות האלה על השולחן הן לא כדי לרמוז לנו מה אתן מתכננות לעשות לנו במהשך הלילה ,בואי נגיד ככה (מתקרב אליה) יש לך יותר מידי מה להפסיד אם לא תכירי את הבחורים ששם...אז עצה מבחור הגון, תכירי .
1: חח אתה בחור הגון אתה, יותר בכיוון של שובב.
אני: מאיך שאני מסתכל על זה , את יכולה ללמד אותי מה זאת שובבות לא ככה..
1: אולי
אני: תראי שאני קולט רמז אני ישר תוקף ,אז שאני הבין זה היה רמז?
1: לא יודעת
אני: הבנתי את הרעיון ,קם אליה מלטף לה את הפנים ומסניף לה את הצוואר.
ברשותכן בנות אני לוקח את ..איך אמרת שקוראים לך?
1: לא אמרתי.
אני: אה נכון , אז אני חושב שעכשיו זה הזמן המתאים נעים מאוד "x " ואת ?
1: "1"
אוקי אחרי שבירננו את זה אני חושב שצריך לתת לחברות שלך קצת זמן איכות עם חברים שלי את מסיכמה ?
1: איך שתצה
אני : אוקי, אז בואי איתי לקרוא להם(מחזיק אותה מהמותן הולכים זורק לחבר שלי ללכת לשולחן ההוא ושהן מחכות להם ומתיישב עם הבחורה במקום של חברים שלי )
אני: את יודעת אמרו לי שלפני שאני מבקש מהבחורה לעשות משהו בשבילי אני צריך קודם כל לגרום לה להרגיש בנוח , נוח לך מספיק ?
היא: כן , אבל יותר מלשבת ולשוחח לא יקרה פה כלום.
אני: היי , בפעם האחרונה שבדקתי אני רק רציתי לשוחח איתך , את כנראה מהבחורות שקופצות למסקנות מהר מידי ככה את חושדת בכל בחור שפונה אליך ..(מחייך)
היא: כן, הרי יש לי סיבה לא ככה?
אני: אמרתי לך זה תלוי בבחור ,אני יכול להבטיח לך שאצלי זה שונה ...
היא: כן , מה כל כך שונה בך
אני: אני יותר אחד של להוכיח ופחות לדבר ,אז מה את אומרת (מוציא פלאפון) תרשמי לי את המספר שלך כדי שתהיה לי הזדמנות להוכיח לך?
היא:כדי שזה יהיה שווה את זה כ אני לא מביאה את המספר שלי לכל בחור ...(לוקחת את הפלאפון ורושמת)
אני: מחייג כדי לראות שזה אכן המספר , עכשיו יש לך את שלי ,תשתמשי בו בחוכמה (פה כבר צחקתי זה משפט שלי ושל החבר'ה על סיטואציה שקרתה בעבר )
היא: מה כל כך מצחיק ?
אני: עזבי את צעירה ב 10 שנים לפחות כדי להבין את ההומור שלי , בכל מקרה זה כבר משהו שתביני אם זמן ..
היא: אה כבר בנית על חתונה?
אני: לא אני בכלל בכיוון של אירוסים אמרתי לך את חושבת יותר מידי...
אני והיא: התחלנו לצחוק ...
אני: טוב אם את רוצה לחזור עם החברות שלך הבית אני מציע שניגש אליהן עכשיו כי חברים שלי , לא תמימים כמו שהם נראים.
קמים וחוזרים לכל החבר'ה קצת צחוקים פה ושם יצאנו איתן להסתובב קצת והערב נגמר נחמד