קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיווח שני על אותו משתמש שמקלל
    על ידי CruzerBlade בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-08-2011, 03:11
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-06-2011, 23:35
  3. [דיווח] צה"ל הרג היום (שני) 100 מחבלים, המלחמה האמיתית התחילה
    על ידי Caesar Augustus בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-01-2009, 11:36
  4. [דיווח]הWWE החתימו שני מתאבקים !
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-01-2007, 22:54
  5. אני צריך המלצה על שני סרטים
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 00:27
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

דיווח שדה שני

ברירת מחדל דיווח שדה שני

יצאנו לאיזה בר שאני אפילו לא יודע מה השם שלו אם תרצו אנ אברר בהמשך, בכל מקרה נכנסו והעין שלי תפסה 3 בחורות חמודות שהאמצעית היא בול בשבילי .
    התיישבנו וחלק מהחברים הזמינו כוסית (אני לא נוהג לשתות אז ..לא הזמנתי)

מסתכל עליהן ורואה שאחת מהן מביטה בי חזרה ,מסתכל לה בעיינים ולא מוריד מבט ככה אולי 15 שניות עד שהיא הורידה את המבט וחייכה ואמרה משהו לחברה שלה שבאותו רגע התסכלה עלי ,זה היה הסימן שלי לגשת.

אני: אני שם לב שיש לכן כוסיות שתייה על השולחן, אתן יודעות מה זה אומר לבחורים שמסביב ..
    1:כן יש לי מושג מזה אומר אבל זה לא מה שהולך לקרות
    אני:אני חושב שזה דיי תלוי בבחור ,אחרי הכל אין בחורה שאי אפשר להטריף.
    1: אני חושבת שהמשפט הזה הוא בדיוק ההפך
    אני: לא מנקודת המבט שלי מה שמזכיר לי (מושיט ל1 את היד : קומי לרגע , מושך אותה ומתיישב במקומה)
    היא : חוצפן !
    אני: כן אני יודע ,אבל חברה שלך לא מפסיקה להתסכל עלי אז החלטתי לשבת ליידה ולחסוך לה חצי עבודה .
    2: מי אני ?
    אני: אה גם את , מה יהיה באתי לפה כדי לשדך לכן את חברים שלי וככה אתן מוציאות אותי בוגד.
    3: חמוד אנחנו לא מחפשות שידוך אם היינו רוצות היינו פונות אילכם.
    אני: כן כמו שהמשקעות האלה על השולחן הן לא כדי לרמוז לנו מה אתן מתכננות לעשות לנו במהשך הלילה ,בואי נגיד ככה (מתקרב אליה) יש לך יותר מידי מה להפסיד אם לא תכירי את הבחורים ששם...אז עצה מבחור הגון, תכירי .
    1: חח אתה בחור הגון אתה, יותר בכיוון של שובב.
    אני: מאיך שאני מסתכל על זה , את יכולה ללמד אותי מה זאת שובבות לא ככה..
    1: אולי
    אני: תראי שאני קולט רמז אני ישר תוקף ,אז שאני הבין זה היה רמז?
    1: לא יודעת
    אני: הבנתי את הרעיון ,קם אליה מלטף לה את הפנים ומסניף לה את הצוואר.
    ברשותכן בנות אני לוקח את ..איך אמרת שקוראים לך?
    1: לא אמרתי.
    אני: אה נכון , אז אני חושב שעכשיו זה הזמן המתאים נעים מאוד "x " ואת ?
    1: "1"
    אוקי אחרי שבירננו את זה אני חושב שצריך לתת לחברות שלך קצת זמן איכות עם חברים שלי את מסיכמה ?
    1: איך שתצה
    אני : אוקי, אז בואי איתי לקרוא להם(מחזיק אותה מהמותן הולכים זורק לחבר שלי ללכת לשולחן ההוא ושהן מחכות להם ומתיישב עם הבחורה במקום של חברים שלי )
    אני: את יודעת אמרו לי שלפני שאני מבקש מהבחורה לעשות משהו בשבילי אני צריך קודם כל לגרום לה להרגיש בנוח , נוח לך מספיק ?
    היא: כן , אבל יותר מלשבת ולשוחח לא יקרה פה כלום.
    אני: היי , בפעם האחרונה שבדקתי אני רק רציתי לשוחח איתך , את כנראה מהבחורות שקופצות למסקנות מהר מידי ככה את חושדת בכל בחור שפונה אליך ..(מחייך)
    היא: כן, הרי יש לי סיבה לא ככה?
    אני: אמרתי לך זה תלוי בבחור ,אני יכול להבטיח לך שאצלי זה שונה ...
    היא: כן , מה כל כך שונה בך
    אני: אני יותר אחד של להוכיח ופחות לדבר ,אז מה את אומרת (מוציא פלאפון) תרשמי לי את המספר שלך כדי שתהיה לי הזדמנות להוכיח לך?
    היא:כדי שזה יהיה שווה את זה כ אני לא מביאה את המספר שלי לכל בחור ...(לוקחת את הפלאפון ורושמת)
    אני: מחייג כדי לראות שזה אכן המספר , עכשיו יש לך את שלי ,תשתמשי בו בחוכמה (פה כבר צחקתי זה משפט שלי ושל החבר'ה על סיטואציה שקרתה בעבר )
    היא: מה כל כך מצחיק ?
    אני: עזבי את צעירה ב 10 שנים לפחות כדי להבין את ההומור שלי , בכל מקרה זה כבר משהו שתביני אם זמן ..
    היא: אה כבר בנית על חתונה?
    אני: לא אני בכלל בכיוון של אירוסים אמרתי לך את חושבת יותר מידי...
    אני והיא: התחלנו לצחוק ...
    אני: טוב אם את רוצה לחזור עם החברות שלך הבית אני מציע שניגש אליהן עכשיו כי חברים שלי , לא תמימים כמו שהם נראים.
    קמים וחוזרים לכל החבר'ה קצת צחוקים פה ושם יצאנו איתן להסתובב קצת והערב נגמר נחמד

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    יצאנו לאיזה בר שאני אפילו לא יודע מה השם שלו אם תרצו אנ אברר בהמשך, בכל מקרה נכנסו והעין שלי תפסה 3 בחורות חמודות שהאמצעית היא בול בשבילי .
    התיישבנו וחלק מהחברים הזמינו כוסית (אני לא נוהג לשתות אז ..לא הזמנתי)

מסתכל עליהן ורואה שאחת מהן מביטה בי חזרה ,מסתכל לה בעיינים ולא מוריד מבט ככה אולי 15 שניות עד שהיא הורידה את המבט וחייכה ואמרה משהו לחברה שלה שבאותו רגע התסכלה עלי ,זה היה הסימן שלי לגשת.

אני: אני שם לב שיש לכן כוסיות שתייה על השולחן, אתן יודעות מה זה אומר לבחורים שמסביב ..
    1:כן יש לי מושג מזה אומר אבל זה לא מה שהולך לקרות
    אני:אני חושב שזה דיי תלוי בבחור ,אחרי הכל אין בחורה שאי אפשר להטריף.
    1: אני חושבת שהמשפט הזה הוא בדיוק ההפך
    אני: לא מנקודת המבט שלי מה שמזכיר לי (מושיט ל1 את היד : קומי לרגע , מושך אותה ומתיישב במקומה)
    היא : חוצפן !
    אני: כן אני יודע ,אבל חברה שלך לא מפסיקה להתסכל עלי אז החלטתי לשבת ליידה ולחסוך לה חצי עבודה .
    2: מי אני ?
    אני: אה גם את , מה יהיה באתי לפה כדי לשדך לכן את חברים שלי וככה אתן מוציאות אותי בוגד.
    3: חמוד אנחנו לא מחפשות שידוך אם היינו רוצות היינו פונות אילכם.
    אני: כן כמו שהמשקעות האלה על השולחן הן לא כדי לרמוז לנו מה אתן מתכננות לעשות לנו במהשך הלילה ,בואי נגיד ככה (מתקרב אליה) יש לך יותר מידי מה להפסיד אם לא תכירי את הבחורים ששם...אז עצה מבחור הגון, תכירי .
    1: חח אתה בחור הגון אתה, יותר בכיוון של שובב.
    אני: מאיך שאני מסתכל על זה , את יכולה ללמד אותי מה זאת שובבות לא ככה..
    1: אולי
    אני: תראי שאני קולט רמז אני ישר תוקף ,אז שאני הבין זה היה רמז?
    1: לא יודעת
    אני: הבנתי את הרעיון ,קם אליה מלטף לה את הפנים ומסניף לה את הצוואר.
    ברשותכן בנות אני לוקח את ..איך אמרת שקוראים לך?
    1: לא אמרתי.
    אני: אה נכון , אז אני חושב שעכשיו זה הזמן המתאים נעים מאוד "x " ואת ?
    1: "1"
    אוקי אחרי שבירננו את זה אני חושב שצריך לתת לחברות שלך קצת זמן איכות עם חברים שלי את מסיכמה ?
    1: איך שתצה
    אני : אוקי, אז בואי איתי לקרוא להם(מחזיק אותה מהמותן הולכים זורק לחבר שלי ללכת לשולחן ההוא ושהן מחכות להם ומתיישב עם הבחורה במקום של חברים שלי )
    אני: את יודעת אמרו לי שלפני שאני מבקש מהבחורה לעשות משהו בשבילי אני צריך קודם כל לגרום לה להרגיש בנוח , נוח לך מספיק ?
    היא: כן , אבל יותר מלשבת ולשוחח לא יקרה פה כלום.
    אני: היי , בפעם האחרונה שבדקתי אני רק רציתי לשוחח איתך , את כנראה מהבחורות שקופצות למסקנות מהר מידי ככה את חושדת בכל בחור שפונה אליך ..(מחייך)
    היא: כן, הרי יש לי סיבה לא ככה?
    אני: אמרתי לך זה תלוי בבחור ,אני יכול להבטיח לך שאצלי זה שונה ...
    אני: אני יותר אחד של להוכיח ופחות לדבר ,אז מה את אומרת (מוציא פלאפון) תרשמי לי את המספר שלך כדי שתהיה לי הזדמנות להוכיח לך?
    היא:כדי שזה יהיה שווה את זה כ אני לא מביאה את המספר שלי לכל בחור ...(לוקחת את הפלאפון ורושמת)
    אני: מחייג כדי לראות שזה אכן המספר , עכשיו יש לך את שלי ,תשתמשי בו בחוכמה (פה כבר צחקתי זה משפט שלי ושל החבר'ה על סיטואציה שקרתה בעבר )
    היא: מה כל כך מצחיק ?
    אני: עזבי את צעירה ב 10 שנים לפחות כדי להבין את ההומור שלי , בכל מקרה זה כבר משהו שתביני אם זמן ..
    היא: אה כבר בנית על חתונה?
    אני: לא אני בכלל בכיוון של אירוסים אמרתי לך את חושבת יותר מידי...
    אני והיא: התחלנו לצחוק ...
    אני: טוב אם את רוצה לחזור עם החברות שלך הבית אני מציע שניגש אליהן עכשיו כי חברים שלי , לא תמימים כמו שהם נראים.
    קמים וחוזרים לכל החבר'ה קצת צחוקים פה ושם יצאנו איתן להסתובב קצת והערב נגמר נחמד
    אחרי שסנפתי לה את הצוואר חשבתי שכתבתי את זה אלב ניא רואה כנראה שלא אז ...
    אני: (מחייך) ריח טוב (מרים מבט ומסתכל לה לתוך העיינים)
    היא : תודה (מחייכת ומשפילה מבט )
    אני: (פונה לחברות) ברשותכן בנות אני לוקח את ..איך אמרת שקוראים לך?

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

שפיץ אחי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

הרבה ישירות, הרבה ביצים.
    סחתיין
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

פשש תותח.
    רק שאלה אחת,למה לא המשכת עם זה ? למה לחתוך כזה מהר ?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בגדול אהבתי מאוד, סחטיין על האומץ, לא כל אחד מסוגל לזה.

אבל יש קטע שדי דפק את הדיווח לדעתי וזה,

"אני: אמרתי לך זה תלוי בבחור ,אני יכול להבטיח לך שאצלי זה שונה ...
    אני: מחייג כדי לראות שזה אכן המספר , עכשיו יש לך את שלי ,תשתמשי בו בחוכמה (פה כבר צחקתי זה משפט שלי ושל החבר'ה על סיטואציה שקרתה בעבר )"

עזוב את זה שהתחלת להוכיח את עצמך אליה עם "אני בחור כזה וכזה ושונה"...תשאיר את זה לערסים, AFC למינהם ותלמידי מאפי שמטרידים מינית בחורות בעזריאלי.

גם נתת לה את הכוח במקום להשאיר אותו אצלך - "תהיה לי הזדמנות להוכיח לך"..מי הפרס פה, היא או אתה?
    זכר אלפא לא מוכיח כלום לאף אחד.

אה ובקשר למשפט שנתת לה תמפלאפון איתו "תשמשי בזה בחוכמה"...משפט טוב, משתמש בו מאז שיש לי פלאפון. XD עוד כשלא הייתי בתחום.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-02-2010 בשעה 13:03.

טוב אין לי עצבים יותר לכתוב באנונימי ^^
    צודק , אחרי שאמרתי את זה , זה גם עלה לי לראש מי הפרס בכל הסיפור ..
    אבל לומדים מטעויות , אני בדיוק בדרך לעזריאלי עם אחי אני עוד מעט מתגייס אז אני מבלה איתו כמה שיותר, אז אני יביא כמה מספרים בשביל לכתוב פה .

סנופקין אחי: אני חותך מהר בגלל חברים שלי כי שאני מגיע איתם מה שרץ לי בראש זה להסתובב רק איתם ,אז כשאני הולך ומתחיל עם בחורה עדיין יש לי בראש את חברים שלי שצריכים לחכות אז אינ תמיד מסיים את העניין מהר לוקח ממנה מספר פלאפון ומתקשר יום אחרי וקובע להיפגש איתה אחד על אחד ואז אני מביא לה את כל הזמן שבעולם..
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 05-02-2010 בשעה 13:26.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בקטנה, טעויות זה מה שעושה את זה.

ולא ממליץ לך לעשות סארג'ים בעזריאלי אם לזה התכוונת. XD בגלל כל ה"תלמידי אומנויות הפיתוי" שחושבים שלפתוח סט עם נאגים זה עושה להם "זין גדול", יעצרו אותך על אונס/הטרדה.
    תקן אותי אם התבלבלתי. XD

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    בקטנה, טעויות זה מה שעושה את זה.

ולא ממליץ לך לעשות סארג'ים בעזריאלי אם לזה התכוונת. XD בגלל כל ה"תלמידי אומנויות הפיתוי" שחושבים שלפתוח סט עם נאגים זה עושה להם "זין גדול", יעצרו אותך על אונס/הטרדה.
    תקן אותי אם התבלבלתי. XD
    חחח כן , מה שמזכיר לי שהלכתי לשם עם חבר וסתם רצינו לדעת איפה חנות מסויימת עצרנו בחורה ושאלנו אותה היא ישר התרגזה עלינו: טוב דיי כמה אנשים משתמשים במשפט הזה ? עברו עלי כבר 30 אנשים אם אותו משפט מה אתה מתכננים את זה לפני שאני יבין...
    ואז הבאנו פלוס מינוס מה המצב בעזריאלי ,אבל אני הולך איתו לאיזה חנות בגדים כי אחי ביקש ממני לקנות לו בגד ואין מצב שאני לא מפנק את אחי הקטן אז בחנות בגדים אני כבר אשלוף משהו ^^ ונקווה שלא יעצרו אותי חחחח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    חחח כן , מה שמזכיר לי שהלכתי לשם עם חבר וסתם רצינו לדעת איפה חנות מסויימת עצרנו בחורה ושאלנו אותה היא ישר התרגזה עלינו: טוב דיי כמה אנשים משתמשים במשפט הזה ? עברו עלי כבר 30 אנשים אם אותו משפט מה אתה מתכננים את זה לפני שאני יבין...
    ואז הבאנו פלוס מינוס מה המצב בעזריאלי ,אבל אני הולך איתו לאיזה חנות בגדים כי אחי ביקש ממני לקנות לו בגד ואין מצב שאני לא מפנק את אחי הקטן אז בחנות בגדים אני כבר אשלוף משהו ^^ ונקווה שלא יעצרו אותי חחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחח זה כמו בארה''ב עם הOPENER של ה"JEALOUS GIRLFRIEND", מילה שזה בול.
    זכור! אתה רואה איש במדים כחולים או סתם מוזר מתקרב לכיוון שלך, ברח!

וכל התלמידים האלה משם הם פשוט רובוטים שעשו שם רע לתחום, המדריך או וואטאבר שלהם נותן להם OPENER וחצי ואומר "לכו תתרגלו בשטח"..זאת הדרך הכי גרועה אולי להתחיל. חוץ מ"להיות עצמך" ולחכות למשיח, שזאת סתם דרך של AFC...מי שמלמד ככה, לא יודע ללמד.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

עזוב את זה שהתחלת להוכיח את עצמך אליה עם "אני בחור כזה וכזה ושונה"...תשאיר את זה לערסים, AFC למינהם ותלמידי מאפי שמטרידים מינית בחורות בעזריאלי.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח.

הם באמת קצת מטרידים הא?
    טו-אוב... אני כבר שלוש דקות ברצף צוחק...

אם כבר Jealous ex -
    לפני כמה זמן הייתי בעזריאלי ואשכרה נתקלתי במישהו שדופק לסט "סליחה רגע, אני צריך דעה נשית, חבר שלי והאקסית שלו..." חחחחחח...

חחחחחחחחחחחחחחחח זה כמו בארה''ב עם הOPENER של ה"JEALOUS GIRLFRIEND", מילה שזה בול.
    זכור! אתה רואה איש במדים כחולים או סתם מוזר מתקרב לכיוון שלך, ברח!

וכל התלמידים האלה משם הם פשוט רובוטים שעשו שם רע לתחום, המדריך או וואטאבר שלהם נותן להם OPENER וחצי ואומר "לכו תתרגלו בשטח"..זאת הדרך הכי גרועה אולי להתחיל. חוץ מ"להיות עצמך" ולחכות למשיח, שזאת סתם דרך של AFC...מי שמלמד ככה, לא יודע ללמד.
    חחח לקחתי את זה לצומת ליבי !
    אני הזרוק לה מילה והתכונן לרוץ חחח

וסתם בשביל שתדע יצא לנו לראות 2 תלמידים שם ומדריך ,הם באו עם המשפט של לקנות לידידה מתנה ולא יודעים מה להחליט .
    אני זוכר את התגובה של הבחורות הזוי לגמרי : טוב חלאס כמה ימי הולדת יש לידידות היום מאתיים ?!.
    אז המדריך בה לעזור להם: שלום לך, תגידי ככה את מתנהגת בדרך כלל שבחורים פונים אליך?
    היא: כן, יאללה עוף מפה שיגעתם לי תשכל ..

חחחחחחחחחחחח..אישית אני נקרעתי חחחחחח

נקווה לטוב יאללה אחים שלי אני זז אני יחזור עוד איזה שעה וחצי ככה אם דיווח חדש (אם אני לא אהיה במעצר )

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חחחחחחחחח ועוד אנשים משלמים כסף על משו כזה. |:
    מקסימום תתקשר אלינו מהתחנה. יש לך זכות להתקשר לעו''ד, אתה יודע. בלי קשר לעובדה שאתה יכול לנסות לסגור FC עם השוטרת, אז תן בראש.

TheNuts - אתה לא תאמין לעצמך איזה סיפורים שמעתי עליהם..כבר הערסים ששורקים בטיילת לבחורות פחות מעצבנים תבחורות מאשר הם.

חחח ועוד איזה סכום .זה נע בין 3000-6000 גם אם הייתי הכי נואש בעולם לא הייתי משלם סכום כזה לא על זה הייתי כבר יוצא לבד ולומד נקודה !
    דבר שני : חבל לך על הזמן מה שמעתי עליהם ,ויש אחד בשם סניה שפתח בבלוג שלו פוסט שלם על החרטות שלהם .קיצר זה לא המקום הנכון ללכת אליו מ גם קראתי את הספר שלהם סתם מתוך סקרנות לראות מה כתוב בו ...בוא נגיד שלא שווה לשלם 200 שקל על ספר שכל החומר שלו זה חומר למתחילים ובאינטרנט יש חומרים הרבה יותר טובים !

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    חחח ועוד איזה סכום .זה נע בין 3000-6000 גם אם הייתי הכי נואש בעולם לא הייתי משלם סכום כזה לא על זה הייתי כבר יוצא לבד ולומד נקודה !
    דבר שני : חבל לך על הזמן מה שמעתי עליהם ,ויש אחד בשם סניה שפתח בבלוג שלו פוסט שלם על החרטות שלהם .קיצר זה לא המקום הנכון ללכת אליו מ גם קראתי את הספר שלהם סתם מתוך סקרנות לראות מה כתוב בו ...בוא נגיד שלא שווה לשלם 200 שקל על ספר שכל החומר שלו זה חומר למתחילים ובאינטרנט יש חומרים הרבה יותר טובים !
    ככה או ככה לסניה יש חברה אחרת שהוא עובד בה,לכן יש לו אינטרס.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect