לאחר שטען כי אברהם גרנט ביקר במקום החשוד כבית בושת, פרסם העיתון הבריטי תמונות שלו יוצא ממכון העיסוי התאילנדי. צופית גרנט טוענת כי בעלה בסך הכל הלך לקבל עיסוי במקום וכי ידעה על כך לפני זמן רב
הכתבה המלאה :
עיתון ה"סאן" הבריטי מפרסם הבוקר (שישי) את התמונות של מאמן נבחרת ישראל לשעבר אברהם גרנט, יוצא ממכון העיסוי התאילנדי בסאות'המפטון.
הפרשה התפוצצה אתמול בבוקר לאחר שה"סאן" טען שגרנט הלך לבקר פרוצות במקום. אשתו של מאמן קבצת פורטסמות', צופית גרנט טוענת כי בעלה בסך הכל הלך לקבל עיסוי במקום וכי ידעה על כך לפני זמן רב.
היא מספרת כי קיבלה טלפון בבוקר מבעלה שסיפר לה על הפרסום. "כשהוא יצא מהמסאז' הוא דיבר איתי על זה. הוא סיפר שעמדה שם עיתונאית וצילמה אותו באמצע היום עם תלבושת של פורטסמות' לפני חודש וחצי. יש תמונות אצל "הסאן", הלוואי שהם יפרסמו, אבל הם מעדיפים לעטוף את הסיפור הזה באיצטלה של בית בושת".
לדבריה, היא שוחחה על הנושא עם גרנט בחודש האחרון וטוענת כי בעלה, הוא אדם פרטי ואינו נבחר ציבור ולכן לא חייב הסברים לאף אחד. "המשפט הראשון שאמרתי לאברהם זה 'אז מה'. זה שאתה אדם מפורסם זה אומר שאתה רכוש של מישהו? הגוף שלך הוא רכוש של מישהו אחר חוץ משלך? יש מישהו שאחראי למעשים שלך מלבדך? מה עניין הדין וחשבון למישהו? למה בכלל אתה צריך לתת דין וחשבון על מה עשית, איך עשית, איפה היית? בית זונות, לא בית זונות. עניינו של מי זה? זה עניין שלו, בינו לבין עצמו, בינו לבין אלוהיו, בינו לביני אם בא לו. גם פה זו החלטה שלנו".
"אני לא מדברת כאישתו של אברהם גרנט ולא בגלל שאני צופית גרנט אלא כאדם שמדבר בשם כל המפורסמים שהם מפורסמים מכורח הנסיבות, כי הם שחקנים, כי הם אמנים, כי הם סלבז", אומרת גרנט. "אנחנו לא נבחרי ציבור. אברהם גרנט יעשה בגוף שלו מה שבא לו, מתי שבא לו, איך שבא, וכמה שבא לו - זה עניינו הפרטי בלבד".
היא טוענת כי הוא לא היה במכון ליווי אלא הלך וקיבל מסאז'. "אני כועסת עליו שהוא לא עושה את זה כל יום. כי במערכת הלחצים כמאמן פורטסמות' הוא צריך כל יום לקבל לקבל מסאז'. זה אחד הדברים שביקשתי ממנו. אני מרגישה מצוין, טוב לו, טוב לי".
"הוא מדבר על זה חופשי", מוסיפה גרנט. "הוא לא מתכוון לתבוע, בעיתונים עושים מה שבא להם כותבים מה שבא להם. אני סומכת עליו, על האיטגרטי שלו ועל מה שהוא אמר ואם הוא אמר זה בסדר, אבל זה לא הנושא. הנושא הוא שמה שהוא עושה, מה שקורה ביני לבינו זה עניין שלו ושלי".
קרדיט לנענע 10
לינק לכתבה :http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=697402

ציטוט ההודעה