טוב שמעו יש לי בעיה קשה של שיעמום.
כשאני בבית אני מת מהשיעמום.
זה פשוט הורג אותי!
אין לי כלום מה לעשות.
יש לי מחשב שהיה של הדינאוזרים, אני לא יכול להריץ שום משחק שאני רוצה נורמלי אז אני מתפשר וזה עוד יותר מעצבן אותי.
אין לי איזה קונסולה (יש לי PSP שקיבלתי לפני כמעט שנה אבל אני לא יכול לעשות עם זה כלום כי ההורים שלי מתקמצנים 200 שקל. שנה!!!)
טלוויזיה - כמה כבר אפשר לראות?
מחר יום שבת, עוד מחזור שאני לא יוכל לראות בליגה הישראלית והאנגלית כי אין לי ערוצים ספורט 1 ו-2 (55 שקל לחודש)
חשבתי על למצוא עבודה, אני עובד יום אחד יש לי חודש ת'ערוצים האלה.
שבוע? יש לי PSP (כרטיס זכרון אבל זה מה שחסר לי ל-PSP, למי שלא יודע בלי כרטיס זכרון אי אפשר לעשות כלום עם זה חוץ מלשחק במשחקים מקוריים שעולים גם הם על איזור ה-150 שקל. ב-180 שקל אני יכול להוריד איזה משחקים שאני רוצה בלי לצאת מהבית)
אבל הבעיה זה מחשב, אני צריך 3000 שקל ככה בשביל מחשב טוב ואני לא יכול להשיג את הכסף הזה מלחלק פליירים.
הדבר היחיד שאני ממש אוהב ונהנה ממנו ואני גם יכול בערך לעשות (לראות באינטרנט) זה לראות היאבקות.
חוץ מזה ממש כלום.
כל פעם שאני מבקש מאבא שלי משהו לא משנה איך הוא מתחמק איכשהו או אומר "לך תקנה" סבבה אני ילך אני צריך כסף!
חשבתי אפילו לעשות נזק בכוונה למחשב כי זו הדרך היחידה שאבא שלי יקנה חדש וגם ככה לא בטוח, אבל החלטתי שאני ישתעמם מדי בשבועיים - חודש האלה.
הנושא הזה גם מפריע לי בלימודים, אני כמעט ולא עושה שיעורים כי אני חושב "סבבה אני יעשה שיעורים ואז? יחזור למחשב המסכן? ל-PSP שלא בשימוש כל כך הרבה זמן בגלל 180 שקל!
חשבתי על האופציה של "משבר כלכלי", די ברור לי שהמצב לא נהדר אבל ההורים שלי בהחלט יכולים להשקיע סכום קטן יחסית בשביל דברים שיעשו אותי מאושר.
אהה ושיהיה ברור אני יוצא הרבה מהבית, כמעט כל יום אבל מה כבר אפשר לעשות, ועוד יש מזג אוויר לא משהו, גם הייתי חולה כמה ימים.
ככה שיוצא שהדבר היחיד שמעסיק אותי בזמן האחרון זה היאבקות.
דרך אגב, מי שאומר שכסף זה לא הכל בחיים שקרן!!!
תודה רבה למנסים לעזור.

ציטוט ההודעה