קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משעמם לי כל כך.
    על ידי LoO בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 20:49
  2. בעעע תיקו 0-0 משעמם בין ליברפול למנצ'סטר
    על ידי AllenIverson בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 17:31
  3. משעמם לי תחת
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 00:11
  4. טוב זה פורום משעמם
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 00:26
  5. אשכול לילה .. משעמם לי
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 09:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

משעמם לי... (13.5)

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ברירת מחדל משעמם לי... (13.5)

טוב שמעו יש לי בעיה קשה של שיעמום.
    כשאני בבית אני מת מהשיעמום.
    זה פשוט הורג אותי!
    אין לי כלום מה לעשות.
    יש לי מחשב שהיה של הדינאוזרים, אני לא יכול להריץ שום משחק שאני רוצה נורמלי אז אני מתפשר וזה עוד יותר מעצבן אותי.
    אין לי איזה קונסולה (יש לי PSP שקיבלתי לפני כמעט שנה אבל אני לא יכול לעשות עם זה כלום כי ההורים שלי מתקמצנים 200 שקל. שנה!!!)
    טלוויזיה - כמה כבר אפשר לראות?
    מחר יום שבת, עוד מחזור שאני לא יוכל לראות בליגה הישראלית והאנגלית כי אין לי ערוצים ספורט 1 ו-2 (55 שקל לחודש)
    חשבתי על למצוא עבודה, אני עובד יום אחד יש לי חודש ת'ערוצים האלה.
    שבוע? יש לי PSP (כרטיס זכרון אבל זה מה שחסר לי ל-PSP, למי שלא יודע בלי כרטיס זכרון אי אפשר לעשות כלום עם זה חוץ מלשחק במשחקים מקוריים שעולים גם הם על איזור ה-150 שקל. ב-180 שקל אני יכול להוריד איזה משחקים שאני רוצה בלי לצאת מהבית)
    אבל הבעיה זה מחשב, אני צריך 3000 שקל ככה בשביל מחשב טוב ואני לא יכול להשיג את הכסף הזה מלחלק פליירים.
    הדבר היחיד שאני ממש אוהב ונהנה ממנו ואני גם יכול בערך לעשות (לראות באינטרנט) זה לראות היאבקות.
    חוץ מזה ממש כלום.
    כל פעם שאני מבקש מאבא שלי משהו לא משנה איך הוא מתחמק איכשהו או אומר "לך תקנה" סבבה אני ילך אני צריך כסף!
    חשבתי אפילו לעשות נזק בכוונה למחשב כי זו הדרך היחידה שאבא שלי יקנה חדש וגם ככה לא בטוח, אבל החלטתי שאני ישתעמם מדי בשבועיים - חודש האלה.
    הנושא הזה גם מפריע לי בלימודים, אני כמעט ולא עושה שיעורים כי אני חושב "סבבה אני יעשה שיעורים ואז? יחזור למחשב המסכן? ל-PSP שלא בשימוש כל כך הרבה זמן בגלל 180 שקל!
    חשבתי על האופציה של "משבר כלכלי", די ברור לי שהמצב לא נהדר אבל ההורים שלי בהחלט יכולים להשקיע סכום קטן יחסית בשביל דברים שיעשו אותי מאושר.
    אהה ושיהיה ברור אני יוצא הרבה מהבית, כמעט כל יום אבל מה כבר אפשר לעשות, ועוד יש מזג אוויר לא משהו, גם הייתי חולה כמה ימים.
    ככה שיוצא שהדבר היחיד שמעסיק אותי בזמן האחרון זה היאבקות.
    דרך אגב, מי שאומר שכסף זה לא הכל בחיים שקרן!!!
    תודה רבה למנסים לעזור.
    נערך לאחרונה על ידי SunBrighter; 05-02-2010 בשעה 16:25.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

מה אתה מתבכיין יא מפונק, שלא תחשוב על לעשות לחפצים שלך נזק כדי שיקנו לך חדש.
    תמצא עבודה במקום לדבר כל כך הרבה
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

שמע אתה בן 13 וחצי עוד חצי שנה תוכל כבר להוציא פנקס עבודה ,שרוד חצי שנה לך תוציא פנקס עבודה ולך לכמה רעיונות עבודה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    50

סתום את הפה כי אתה לא עוזר.
    אתה הורס את השם לפורום הזה כי יש פה אנשים שיכולים לעזור ואתה לא עושה את זה.

לזה שמעליי, חשבתי על זה וגם בדקתי את הנושא.
    בחופש אני יכול לעבוד מגיל 14 ומגיל 15 גם לא בחופש.
    אולי אני יצא לעבוד, יש לי יומולדת שבועיים לפני שמתחיל החופש הגדול.
    אבל עד אז... וגם אם אני יצא לעבוד יהיה לי קשה להשיג סכומים שאני צריך.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

מה אתה מתבכיין חתיכת ילד סבון.
    משעמם לך?לך תאונן כסממק איך עצבנת אותי עם האשכול הזה.
    לך תמכור סמים ותקנה פאקינג כרטיס זיכרון לפיאספי שלך.
    כשהייתי בגילך המשחק היחיד שהיה לי היה פאקינג SUPAPLEX
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    מה אתה מתבכיין יא מפונק, שלא תחשוב על לעשות לחפצים שלך נזק כדי שיקנו לך חדש.
    תמצא עבודה במקום לדבר כל כך הרבה
    מילה במילה, אתה מפונק, אני חשוב שההורים שלך לא קמצנים.
    פשוט אין להם כסף.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

הוא לא כזה מפונק.
    מישהו בן 13-14 בדרך כלל מסתכל רק על עצמו,ככה זה אין מה לעשות.
    מצידו שההורים שלו יעבדו מהבוקר עד הערב,אם הוא יקבל את מה שהוא ירצה הוא לא יראה מה לא בסדר פה.

בכל מקרה חביבי,תמצא תחביבים שלא עולים כסף,לא הכול טלויזיה ומחשב.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

איזה חארות כולכם... הבנה פשוטה שהוא ילד ואתם לא רואים את זה מנקודת המבט שלו אלא מנקודה של מבוגר!
    היחיד שהשכיל להבין זאת בינתיים היה הבחור שמעלי.
    הבעיה שלך מר בחור פותח הנושא היא לא כסף אלא עניין, נכון אין אינטרנט ואין PSP נורמלי ואין כסף למשחקים ואין כסף למליון ואחד דברים.
    בוא נשאל ככה מה אתה כן מקבל מההורים שלך ואז נמצא לך פיתרון איך לארגן את התקציב.
    דבר נוסף אתה אומנם לא יכול לעבוד אבל אתה כן יכול להשיג כסף מלנקות נגיד גינות של בניינים אני עשיתי את זה מגיל עשר עד שש עשרה בערך כשלא היה לי כסף זה אחלה פיתרון שיכול בקלות לסגור לך אלפייה בשבוע אם אתה חרוץ! או לנקות חדרי מדרגות בקיצור יש מה לעשות ויש מספיק שיסכימו להעסיק בשחור את מי שרוצה.
    אני מבין שאתה בן שלוש עשרה ומה אתה רוצה ממני וכו' אבל מה שאתה לא מבין זה שכולנו היינו בגיל הזה מי היה מפונק והיה לו הכל ומי לא אני לדוגמא לא היה לי הכל אבל לימדו אותי שקודם כל יש לך את מה שאתה צריך שזה דבר חשוב לאחר מכן אמרו לי אם אתה רוצה דברים נוספים שאין ביכולתנו תצטרך לעבוד בשבילם וכך היה באמת.
    אז אין מה לעשות משעמם לך? תמצא עיסוקים כמו ספרים, תחביבים למינהם בקיצור יש מה לעשות אני לא יודע מה אתה אוהב לעשות חוץ ממה שהספקתי להכיר שזה להתנוון מול מסך כלשהו אבל חוץ מזה מה עוד מעניין אותך? למה ילדים בגילךלא יוצאים לשחק בחוץ? לבנות בתים על עצים? לשחק משחקים קבוצתיים וכאלה מה נדפק לכם בראש? חוץ מטלוויזיה ואינטרנט וקונסולות וכו' אין יותר כלום מה לעשות? מזלי שאני לא ידעתי מה פירוש המילה מחשב בגיל שלך שלא נדבר על לראות אחד כי עצם המצב שלך מעביר בי פחד מה היה קורה לי?
    בכל מקרה תתחיל להתאפס נתתי לך מספיק עצות איך להתרומם אז תתחיל בבקשה להתרומם ולא לבכות כי זאת לא הדרך הנכונה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

שמע, למרות שאתה ילד עדיין והכל ובאמת בגיל הזה אתה צריך להינות ולא לדאוג יותר מידי, אתה צריך להבין שלא כל דבר בא בקלות, בעיקר שמדובר בכסף.
    אז גם אם תמצא עבודה ותרוויח בה מספיק למחשב שיריץ לך משחקים, אתה תשחק במחשב חודש-חודשיים, לאט לאט תתמכר, במקרה הטוב זה ימאס לך, ובמקרה הרע אתה תשאר מול המסך כל היום ולא תצא מהבית.
    צא החוצה, תבלה, בנות-זה הגיל שלך להתחיל להכיר קצת, לקבל בטחון עצמי.
    הנושא הזה גם מפריע לי בלימודים, אני כמעט ולא עושה שיעורים כי אני חושב "סבבה אני יעשה שיעורים ואז? יחזור למחשב המסכן? ל-PSP שלא בשימוש כל כך הרבה זמן בגלל 180 שקל!
    ממש לא הבנתי את הקשר בין הלימודים שלך למחשב/PSP. כאילו אתה צריך לצאת דאפר כי אין לך מחשב נורמאלי? אל תעשה טעות כזאת! להפף, אם אין לך מה לעשות אז לימודים ושיעורים זה משהו שאמור להעביר לך חלק מהזמן.
    אם אתה עדיין מתעקש על שיעמום, אני מציע לך כמו אמיר: לצאת עם חברים, לשחק, לקרוא ספרים, לראות סדרות [נמלטים, אבודים וכאלה....זה ממש מעביר את הזמן.], לשחק במגרש, להתאמן [כושר].....בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 09-02-2010 בשעה 00:19.
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,695 | הודעות: 8,174,282 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect