אני קיבלתי את המייל הזה שכולם קיבלו על החולצה...מה אני צריך לאשר ומתי?תסבירו לי הכל במפורט בקשה...
תודה מראש.
אני קיבלתי את המייל הזה שכולם קיבלו על החולצה...מה אני צריך לאשר ומתי?תסבירו לי הכל במפורט בקשה...
תודה מראש.
|
|
Dear Lockerz Member,
Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who discovered Lockerz very early. Now you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.
Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 a.m. EST, Monday, Feb. 8, 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.
Please make sure that your address is in standard English lettering, and that all of the address fields are filled with your full mailing address. If your mailing address is valid you will receive a shipping confirmation within 3-5 business days.
Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-List status. Keep earning PTZ so that you'll be ready to redeem a prize during our next PTZ Place redemption.
Sincerely,
The Lockerz Crew
If you have any problems or questions please contact support@lockerz.com
זה המכתב, הוא אומר ככה :
חבר לוקרז היקר : ,
מזל טוב על שהפכת לחבר ב- Z - LIST, עכשיו אתה רשמית חבר בקהילה הכי עניינית והכי מגניבה שיש,
בקהילה אופנתית שגילתה את לוקרז בין הראשונים, אתה עכשיו הולך להנות מהמון הטבות ויתרונות, שכוללות חולצת לוקרז, לפני שאנחנו נשלח לך את החולצה, אנחנו צריכים שתעדכן את המשתמש שלך (כלומר כתובת , רחוב, תא דואר וכו'), עד יום שני , ה-8 בפברואר.
אם לא תעדכן אתה לא תוכל לקבל את החולצה שלך! , בשביל לעדכן פרטים יש לך בשער האתר מצד ימין למעלה, ליד שם המשתמש שלך, 'MY ACCOUNT' תלחץ עליו וייפתח לך חלון שתוכל לשנות בו פרטים.
תוודא בבקשה שכל מה שאתה כותב יהיה באנגלית ושכל המקומות שאתה צריך למלא יהיו ממולאים, לא להשאיר חלקים ריקים במיוחד לא בחלקים של הכתובת.
אם כל הפרטים שרשמת , תקפים, ונכונים, אתה תקבל הודעה שהמשלוח בדרך אליך תוך 3-5 ימים.
תודה רבה לך שאתה חבר בלוקרז ושהגעת למצב שאתה Z-LIST, כל הכבוד,
תמשיך לאגור ולאסוף נק' (PTZ) בשביל שבפעם הבאה שנפתח את איזור ההזמנות תוכל לקנות משהו שתרצה,
בכבוד רב,
צוות האתר =]
*אם יש לך איזה שהן שאלות או בעיות אתה יכול ליצור קשר אתנו באימייל : support@lockerz.com*
חח תרגום שלי*Bracker* :]
נערך לאחרונה על ידי Bracker; 06-02-2010 בשעה 15:38.
קיבלת אותו היום?
אתמול נהפכתי לZ...
המנפה היה פה!