אני הולך להזמין עם חברים מאתר מחול מה כדאי לי יש לי תקציב של 50 $
הנה הרובים שהכי אהבתי .
1) G36C אוטומטי חזק יחסית פרטים :
צריכת חשמל: החשמל מלאה אוטומטי
תחמושת: 6mm BB של Paintballs
FPS: 280
אורך: 34.5 פנימה
משקל: 6.11 £.
חומר: ABS פלסטיק
מגיע עם foregrip ואת היקף.
לייזרים נמכרים בנפרד כדי להתאים את הרובים Airsoft.
מגזין: 40
מחיר : 37 $
2) דיגל אוטומטי חזק ממש פרטים :
החשמל אקדח נשר המדבר - רובים זולים Airsoft Pistoll אוטומטי או blowback Semi Auto לבחירה חשמלית מלאה.
זה זול נשר המדבר סגנון אוטומטי החשמל אקדח עם באיכות גבוהה ומחירים נמוכים. כאן אתם יכולים להזמין את הבטיחות עם הנוחות של הבית שלך.
זה נשר המדבר סגנון Auto Pistol החשמל אינו ייצור מוגבל, אבל אם אתה רוצה להיות הראשונה בתחום זה עם Pistoll awesome אנו מציעים לך את זה עכשיו!
זה נשר המדבר סגנון Auto Pistol החשמל אינו זול Pistoll. זהו צעד למעלה. זו היא אוטומטית מלאה דו אלקטריק-Airsoft Electric Pistoll Blowback (מתג בחירה).
נשר המדבר סגנון אוטומטי החשמל Pistoll אוטומטית מלאה או חצי אוטומטי blowback לבחירה Pistoll חשמלי.
שריפות כ 180fps. (רגל לשנייה)
סוללות נטענות זמינות אביזרים מתחת.
"האמיתי האקדח נשר המדבר הוא אקדח קליבר גדול מיוצר בישראל על ידי תעש (התעשייה הצבאית) עבור Magnum Research, Inc מגנום המחקר, המבוסס בארה"ב, פיתח פטנט על העיצוב המקורי מדבר איגל עיצוב זה היה מעודן יותר על ידי ממ"י.
עקב, וכן במידה לא מבוטלת תורם, במוניטין שלו בתור נשק רב עוצמה, הנשר מדבר יש הופיעה פעמים בפעולה-אנרים הרפתקה של ספרים, סרטים, שירים, תוכניות טלוויזיה, ומשחקי וידיאו. "
נשר המדבר סגנון אוטומטי החשמל Pistol שאנו מציעים כאן הוא העתק באיכות גבוהה.
אקדח Airsoft החשמל Pistoll זול מזמינה אתכם ליהנות זה סגנון נשר המדבר אוטומטי החשמל אקדח. אנא זכור שאנו מציעים איכות גבוהה במחיר סביר.
מחיר : 10$
3)GLOCK 17 אוטומטי פרטים :
אקדח אוטומטי או חצי אוטומטי blowback לבחירה חשמלית מלאה.
דורשת ארבע סוללות AAA. שריפות כ 180fps.
סוללות נטענות זמינים בסעיף העזרים.
מחיר : 9 $
4)P90 אוטומטי חזק יחסית פרטים :
רק BBS שימוש דיוק חלקה של רובים חשמליים - לא להשתמש BBS סינית זולה או אולי ריבה רצועת הילוכים. וריאציה של D90F כולל יעד - משתיק - היקף מזויפים - אור בלילה. פרטים נוספים כפי שהם באים. תוצרת סין. בדוק קליפים / Magazi
מחיר : 40 $
5)MP 5 אוטומטי פרטים :
צריכת חשמל: החשמל מלאה אוטומטי תחמושת: 6mm BB של Paintballs FPS: 260 אורך: 21.5 פנימה משקל: 3.30 £. חומר: ABS פלסטיק מגזין: 110
מחיר : 39 $
6) AK 47 אוטומטי פרטים :
צריכת חשמל: החשמל מלאה אוטומטי תחמושת: 6mm BB של Paintballs FPS: 280 אורך: 28.75 פנימה משקל: 3.70 lbs. חומר: ABS פלסטיק מגזין: 40
מחיר : 45 $
אז יאללה תכתבו ל מה אתם מציעים לי להזמין![]()

ציטוט ההודעה