Vantage Point
שמונה צדדים לאמת
ז'אנר:מתח,פעולה.
אורך הסרט:90 דקות
שפת הסרט:אנגלית/ספרדית
שנת יציאה:2008
שחקנים
דני קוויד,מתיו פוקס,פוסט וויטקר,איילת זורר,אדגר רמירז.
סיקור
הסרט מדבר על רציחתו של נשיא ארה"ב שמגיע לועידה בספרד הועידה היא איחוד של מדינות ערב ומדינות המערב ללוחמה בטורור הבין לאומי.
בסרט אנו מכירים את בראנס שבעבר הוא הציל את נשיא ארה"ב בראנס הוא שומר הראש של הנשיא במהלך הנאום של ראש העיר של סלמנקה בראנס רואה בחלון כלשהי וילון שזז מצד לזז הוא שולח לשם אנשים אבל זה רק מאורר שמישו השאיר בסוף נאומו של ראש העיר שהוא לוחץ את היד לנשיא ארה"ב הנשיא נורה על-ידי צלף ופה מתחיל הבלאגן ומתחלה שרשת ארועים של פיגוע ועוד פיצוץ של הבמה.
ואז בראנס מתחיל את המרדף אחרי הצלף.
בסרט יש 8 אנשים זרים שבאו לועידה הזאתי כדי לראות אותה בינהם טרוריסטים,בן אדם מארה"ב,שומר ראש ועוד....
מראים את כל מה שקרה 8 פעמים מכל זווית אחרת של כל בן אדם ואז לאט לאט מתחילים לגלות דברים שלא ידענו עליהם.
בפלאש של הטרוריסטים אנו מגלים שהנשיא לא היה בועידה והיה במלון אחר ומי שהיה שם זה היה כפיל שלו בכלל אך הטרוריסטים הם חכמים והם גרמו לכך שזה יהיה ולבסוף הם מוצאים את הנשיא המקורי וחוטפים אותו.
אנו מגלים שמי שרצח את הנשיא כלומר את הנשיא המקורי אח שלו נחטף ע"י הטרוריסטים.
השומר ראש בראנס מגלה שחברו הוא בוגד והוא משתף פעולה עם הטרוריסטים ומתחיל במרדף אחריו מהוא מצליח לתפוס אותו אך השומר ראש שני כלומר השם שלו קנט נכנס בתוך בניין ומת.
בזמן שהטוריסטים חטפו את נשיא ארה"ב הוא מצליח לקום בתוך האמבולנס והוא מרביץ לורוניקה(איילת זורר) הנהג של האמבולנס שהוא הטרוריסט שהוציא הכול לפועל עושה תאונה בגלל ילדה שהייתה באמצע הכביש.
טריילר
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=H_oLgAmTgBs"]YouTube- Vantage Point Movie Trailer (Guns By Speedytoys )[/ame]
תמונות מהסרט
חוות דעת אישית
לדעתי סרט מצוין המון אפקטים בנוי טוב לגמרי ומומלץ לכל אוהבי האקשן המתח והפעולה למרות שיש גם קטעים שממש שעיממו אותי לגמרי אבל הסוף הכי יפה!.
יש שילוב מאוד טוב בין המתח ואקשן בסרט זה שאני מאוד אוהב.
אני ראיתי את הסרט בקולנוע ואני ממליץ לכולם בחום
דירוג
:דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה
תודה