טוב, אז התלונה שלי היא קצת שונה...
Selection פרסם הודעת קניה של 60 מיילים ב- 200 נק'. ניתן לראות את הפוסט שלו כאן.
אני נענתי להצעתו והכנתי לו את המיילים לפי ההסכם שלנו (שנסגר עוד באותו האשכול).
השלמנו את העיסקה באייסי, כשאני שלחתי לו את המיילים והוא שלח לי את הנקודות.
כשקיבלתי את הודעת קבלת הנקודות, ראיתי שכתוב בה שהתקבלו אצלי 177 נק', שזה היה לי מוזר כי אני יודע שהעמלה כאן היא 7%, ובחישוב מהיר 200 נק' עם עמלה של 7% זה בדיוק (לא פחות ולא יותר) 186 נק'.
אז לאן נעלמו לי עוד 9 נק'?
מיד שאלתי אותו כמה נק' הוא שלח והוא אמר לי שהוא שלח 200 נק', ומיהר להסביר שיש עמלה.
אז עניתי לו שאני מודע לעמלה ושהחישוב צריך לצאת שאני אקבל 186 ולא 177, ושלפי מה שקיבלתי, זה אומר שהוא שלח לי רק 190 או 191 נק'.
הוא שיחק אותה לא יודע על מה אני מדבר ואמר שאולי העמלה כאן עלתה.
עשיתי חישוב, ויצא שהעמלה צריכה להיות 8.85% ולא הגיוני שזה יעלה למס' לא נוח כזה...
בכל אופן, הוא רצה לסגור את העניין ע"י כך שהוא ישלח לי עוד 15 נק' כי "הוא לא רצה להתעסק עם השטויות האלה".
לא רציתי לקחת ממנו מעבר למה שהוא היה צריך לשלוח. לא התאים לי...
אז אמרתי לו שאני אברר בפורום משוב לפשר העניין: כאן.
ואיזו הפתעה - דור בדק ומצא שקיבלתי רק 177 נק' בגלל שנשלחו אלי רק 190 נק'..... ממש מפתיע....
אז להשלמת כל הפרטים שצריך כאן:
הינה התמונה שהוא שלח לי בשביל להוכיח שהוא שלח לי 200 נק'. אני לא יודע אם היא ערוכה או לא:
הינה מה שאני קיבלתי (למרות שיש כבר את העדות של דור בקישור שנתתי):
למרות שכל הפרטים מובילים לכך שהוא לא שילם לי את הנק', אני עדיין משאיר מקום לספק.
מבקש שאתם תטפלו בנושא ושתעבירו לי ממנו עוד 10 נק' במידה והוא אכן לא שלח אותם. גם ככה המחיר היה נמוך, אז לא בא לי לוותר עליהם.
ובעיקר - אם מדובר ברמאות שלו, אשמח אם הוא יטופל בהתאם (כי אם זה נכון, אז זה אומר שהוא ערך את התמונה במיוחד בשביל לרמות אותי אחרי שכבר מצאתי שיש כאן בעיה...).
אני יודע שכנראה יכלנו לסגור את הנושא בינינו, כי כמו שכתבתי, הוא רצה לסגור את זה בכך שהוא ישלח לי עוד 15 נק', אבל לא רציתי לקבל משהו שלא שלי. אני פותח פה את האשכול הזה, בשביל שאם יתברר שהוא אכן שיקר - אז שהוא גם יטופל (יקבל אזהרה או משהו. לא יודע מה הנהלים במקרים כאלו...).
תודה רבה מראש על העזרה,
BugBag