נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
גם אני כמו דוגי הייתי במצב דומה שלך,אומנם לא ברחתי מהבית,אבל כן הייתי בריב עם ההורים.
כיום לאחר שהיית לי ולהורים שלי שיחה ארוכה בנושא אני מרגיש הרבה יותר טוב,אני מסתדר מעולה עם אמא וגם עם אבא(ההורים גרושים).
גם אני חשבתי על מוות אבל הגעתי למסקנה שזה הפתרון הכי עלוב שיש,זה אומר להשאיר את הבעיות שלך לאנשים אחרים,וזה אחד הדברים הכי אנוכיים שיש,בין אם את חושבת שזה "יקל" על אנשים אחרים,לדעתי טעות בידייך.
לגבי הידיד הזה,לדעתי,אם הוא היה מתרחק בשלב כלשהו,זה היה קורה בזמן הזה שאת גרת אצלו כי זה בטח היה השלב הכי קשה בשבילו,אני לא יודע איך היחסים שלכם אבל ע"פ מה שכתבת,זה יכול להיות שאת מגיעה למחשבות האלו מכיוון שאת מרחמת על עצמך ויושבת עם עצמך כל היום,אל תתרחקי ממנו,חבל להסתכל לאחר מכן אחורה ולהתחרט.
ניתן גם לראות שיש לך הערכה עצמית נמוכה מאוד ובטחון עצמי נמוך..
לדעתי זאת אחת הבעיות הגדולות שלך,לגבי פתרון למצב זה...אני חושב שהכל תלוי בדרך מחשבה שלך ובאמונה בעצמך.
לגבי הקריסה החברתית שלך,ניתן להשוות את המצב שלך לבן אדם עשיר שעבד את כל כספו,לכן המצב שלו בדיעבד יותר גרוע מבן אדם שמעולם לא היה לו כסף,כלומר,בכמה חודשים האלו שהייתי עם אנשים כל היום,התרגלת לזה וברגע שזה נפסק כי את גרה רחוק את בעצם מתגעגעת למצב הקודם(לגבי גרה רחוק תמיד יש תחבורה ציבורית\רישיון).
בהצלחה בהמשך,דווחי לנו בקשר להתקדמות,מקווה שעזרתי.