טוב אז ככה..בד"כ בשישי אנחנו יוצאים למועדון שיש פה בעיר בעיקר יש שמה חברה בגיל 15-16 ..
מה שקרה הוא דבר כזה . . היה מוזיקה וזה הרגשתי ממש משוחרר היה אנרנלין ..
אני מכיר במקום הזה את כולם ללא יוצא מן הכלל בד"כ אני עושה צחוקים אז כאילו מתייחסים אלי ואם נגיד רוקדים אז כולם בכיוון שלי בקיצר ישלי SP גבוה.
למי שמכיר את ההרגשה אתה מרגיש כאילו שתית אלכוהל בלי ששתית אתה מרגיש ממש טוו-ב .
קיצר היה כמה בנות שדיברתי איתן שבוע שעבר ועוד כמה שהכרתי פעם ועוד כמה חדשות שחברות שלהן ( סה"כ 15 בנות בערך ) בקיצור מלא בנות דפקו לי מבטים וכאלה אבל לא הייתה מישי ממש שווה אז לא ניגשתי.
בקיצר אני יושב עם חבר שלי בשולחן שתינו משו ..איזה 2 בנות מסנות לי לבוא.
בהתחלה כזה לא הייתי בטוח שזה אלי אז לא הלכתי אחרי זה קראו לי שוב ואז קמתי הלכתי אליהן ואמרו לי מה קורה וזה..
אמרתי שלום לכל אחת .
(לא ידעתי איטך קרואים להם או משו )
בקיצור הן אומרות לי שהן ועוד חברה אחת (שבה אני מעוניין) מנסות לחפש אותי בפייס כבר שבוע ולא מוצאות אמרתי להן קיצר איך לחרשום תשם משפחה ישבתי דיברנו קצת ואז קמתי משמה לחבר שלי.
מה שוקרה הוא דבר כזה..2 הבנות האלה אחת מהן הלכה והשנייה באה לידי לדבר איתי כזה..
אנלא מעוניין בה אז הכרתי לה את חבר שלי ויצאתי החוצה קצת..קיצר אני רואה את חבר שלי יוצא גם אמרתי לו מה היה והוא אמר שבדיוק בא עוד חבר שלנו ודיבר איתו והיא הלכה..
קיצר אחרי זה שוב ירדתי והיא שוב באה לידי (כנראה שהבחורה תפוסה חזק אבל אנלא נמשך אז לא עושה כלום ) קיצר היא אנמרה לי שחברה שלה בעניין(זאת שמקודם הייתה) אבל אני רוצה את האחרת..
אחרי זה אני רואה את זה שאני רוצה שמה אני בא לדבר איתה בדיוק שהיא באמצע לדבר עם חברה שלה היא אומרת לי רגע הרגשתי טיפה דפוק שאני כאילו מחכה לה אז אמרתי "מי יחכה בשבילך " בצחוק כזה והלכתי (יצאתי טמבל קצת =\ )
קיצר כל הערב אני קולט היא מסתכלת עלי אבל לאדע לא היתיי בטוח שהיא רוצה ולכן לא הלכתי..
קיצר אני מסובך ,אלא שאנלא רוצה רוצות אותי ואני רוצה את החברה שלהן שיש מצב שהיא בעניין או לא יודע..
מה אומרים?
מה לעשות?

ציטוט ההודעה
Iverson