בזמן האחרון יש לי הרגשה שכל דבר שאני עושה לא הולך אני מרגיש מבחינת לימודים מבחינת חברים מבחינת בנות שכלום לא הולך לי אני רק הורס הכל ויש לי הרגשה שהחבר הכי טוב שלי בזמן האחרון טיפה מתגרה בי ואני מנסה לא לריב איתו כי אני יודע שברגע שזה יקרה לא נחזור להיות חברים כל דבר עכשיו מעלה לי את הפיוז אני מרגיש שאני לא יכול לסמוך יותר על אף אחד חוץ מעל עצמי פעם הייתי מצליח לגרום לאנשים לעשות דברים לתמרן אותם אפילו שיעשו דברים אפילו בקלילות ועכשיו אני מרגיש שכל זה אפילו חוזר אליי כמו בומרנג עכשיו פתאום כל דבר שאני עושה לא מצליח אנשים ישר מבינים ומתחילים לריב איתי אפילו על שטויות,אני לא מצליח לרגע להפסיק לחשוב כל היום אני רק חושב מה אני עושה ומה אני יעשה בזה אפילו שאני בא להירגע לראות משהו או להיות על המחשב עדיין אני ממשיך לחשוב על הדברים האלו יש לי יותר מידי דברים על הראש ואני לא מסוגל יותר,יש ממני יותר מידי ציפיות מכולם ואני מרגיש שאני הולך להתמוטט אפילו חברים שלי כל דבר קטן צריכים אותי ואני לא יודע מה כבר לעשות איך להירגע סוף סוף,הדרך היחידה שיוצא לי להרגע בזמן האחרון שאני מדבר עם שתי ידידות שלי וגם להם אני לא יכול לספר הכל כי אני מפחד שהם יחשבו שהשתגעתי לגמריי..
זה סתם פריקה ואני יודע שזה לא הכי מובן אבל אפילו אני בעצמי לא מבין מה קורה לי...![]()

ציטוט ההודעה