אני רוצה לצאת לסארג'ים ונגיד מישהו שעושה קורס מקבל דף עם משימות מה הוא צריך לעשות נגיד ללכת ל20 בחורות ולהגיד שלום קיצר עם מישהו יכול לארגן לי דף עם משימות כאלה![]()
אני רוצה לצאת לסארג'ים ונגיד מישהו שעושה קורס מקבל דף עם משימות מה הוא צריך לעשות נגיד ללכת ל20 בחורות ולהגיד שלום קיצר עם מישהו יכול לארגן לי דף עם משימות כאלה![]()
נערך לאחרונה על ידי ssaa; 14-02-2010 בשעה 21:52.
|
|
כל המשימות האלה סתם מיותרות. פתח סט ותזרום וזהו (תוך כדי שאתה מנסה תדברים שלמדת), בלי בילבולי ביצים.
אוקיי אם אתה מתחיל אז בשביל הביטחון העצמי שלך בנתיים תצא החוצה ותתחיל לדבר עם אנשים,על הכול...
תלך לתחנת אוטובוס ודבר על מזג אוויר מצידי...אם קשה לך ואתה מתפדח או משהו כזה,תדבר על משהו יותר שגרתי שמישהו זר יגיד למישהו אחר,כמו למשל מתי עובר קו 83 (סתם דוגמא) או איפה זה רחוב מוצקין.
תעשה את זה הרבה פעמים,עד שאתה מרגיש ממש בנוח להתחיל ולדבר עם זרים מוחלטים,על כל מה שתרצה,אפילו להתחיל שיחה על היורוליג ואיך שנתקעת בשירותים ופספס את הגול של מסי...מה שבאלך...
אחרי שאתה יכול לעשות את זה,תעשה אותו דבר,אבל עם כוסיות.
לך לקניון,תמצא כוסיות (8 ומעלה) ותתחיל את אותן שיחות איתן,איפה זה חנות ככה וככה או כל מה שבא לך.
עם התרגול,תנסה למשוך את השיחות יותר ולדבר ביותר נינוחות ויותר לאט ,ובקיצור פחות להתלהב מהעובדה שהיא כוסית.
נכון כל הקטע עם הערך הגבוה ? תתנהג כאילו היא כונעפה,היא תרגיש כאילו היא כונעפה,והופ יש לך ערך גבוה עליה.
בכל מקרה אחרי שתצליח לעשות את זה,אתה יכול לצאת ולהתחיל עם בחורות כמה שבא לך,שברת את פחד הגישה ושברת את פחד הגמגום והשתיקות בשיחה,עכשיו הגיע הזמן ללמוד עוד בנושא ולצאת ולנסות להשיג מספרים.
יש סדרה יפה של תרגילים, חלק מתוכנית שנקראת Demonic Confidence
שנועדו לעזור להתגבר על פחד מגישה. הם מסודרים ב21 ימים (שלבים בעצם, המטרה לעשות את זה ברצף) מהקל לקשה, כשכל יום נועד לעזור לך ליום שאחר"כ. לא משהו שעושים בקורסים פה, ואין ספק שאם תסיים את התרגילים, יהיה לך קל בהרבה להתחיל עם בנות, גם בלי קשר לחומר התאורטי ולשיטות הפסיכולוגיות.
תחפש אותם בגוגל אני בטוח שתמצא..
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
http://thepiratebay.org/torrent/3993...y_Archer_Sloan
זה הקישור לטורנט.
מה שהוא התכוון זה לפתוח פוסט עם ההתקדמות שלך.
שלב אחרי שלב, תפתח שרשור, ובכל יום תרשום את המשימה של היום לפי ההוראות (אומרים למה לשים לב בCDים..)