Lockerz members: thanks for your great ideas yet again. You told us you'd like us to try two big changes for our next redemption: more waves and more info on the exact time and date. We listened. So in February, we're letting you put your PTZ to work to participate in up to four waves, and find out the date and time these waves will happen. Check tomorrow's hallway for more details!
תרגום של GOOGLE:
חברי Lockerz: תודה על הרעיונות הגדולים שלך שוב. אמרת לנו תרצה אותנו לנסות שני שינויים גדולים לגאולה הבא שלנו: גלי עוד מידע נוסף על הזמן ו התאריך המדויק. הקשבנו. לכן, בחודש פברואר, אנחנו ומאפשרות לך לשים PTZ שלך לעבוד להשתתף עד ארבעה גלים, ולגלות את התאריך והשעה גלים אלה יקרה. מחר בדוק של המסדרון לפרטים נוספים!
תרגום שלי:
משתמשי לוקרז היקרים תודה על הרעיונות הנהדרים עד עכשיו.אמרתם לנו שתי רעיונות גדולים לריסטוק הבא:יותר גלים (משמע כמה ריסטוקים ביום אחד)ויותר מידע על הזמן והתאריך המדויקים.ואנחנו הקשבנו(יש!!!).אז בפברואר אנחנו ניתן לPTZ שלכם לשהתתף ב4 הגלים שבאים ומתקרבים(?)
תבדקו שוב מחר במסדרון(הMYLOCKER שלכם) לעוד מידע!!!
סיכום: (חחח איזה חפירה)
1.יהיה כמה גלים של ריסטוק(ארבע ריסטוקים)
2.יהיה מידע על זמן ותאריך מדויקים
3.חוקים עוד לא פורסמו(אני מניח שכמו בפעם הקודמת שהפ פירסמו מידע,בלי לרענן הרבה ודברים כאלה)
4.יש סיכוי נחמד לכל אחד מאיתנו להזמין, כי לכל אחד מהמשתמשים מותר להזמין רק פרס אחד!
5.זהו הריסטוק האחרון!(לפני הפתיחה הרשמית שבו המלאי יהיה 24/7)
טוב סליחה על החפירה ותהנו לכם ואם יהיה עוד משהו אני אעדכן פה...
אשמח אם תגידו לי אם יש תעויות!

ציטוט ההודעה