קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה]רימו אותי באיביי
    על ידי Alex בפורום כסף ברשת
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-06-2009, 01:44
  2. [בעיה] תוקפים אותי
    על ידי ben55 בפורום Travian
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 21:40
  3. [בעיה]זכור אותי
    על ידי B1ackSn0w בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-08-2008, 03:19
  4. [עזרה]איזה אחת שמשגעת אותי
    על ידי RustyCage בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-04-2008, 13:59
  5. בעיה שמפחידה אותי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 27-11-2007, 21:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

בעיה שמשגעת אותי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל בעיה שמשגעת אותי

זה קצת הולך להיות ארוך...
    טוב, לי יש בעיה כלשהי שממש כבר אין לי מושג מה לעשות איתה, וזה משגע אותי, קשור לידידה.. דרך אגב אני בן 18 והיא 19
    הכל התחיל לפני בערך שנה, למדנו ביחד במשך 4 חודשים בקורס הכנה לפסיכומטרי, בהתחלה לא דיברנו אבל אחרי כמה ימים ממש נהיינו חברים טובים שם, ישבנו ביחד בשיעורים ובהפסקות, בקיצור כולם ראו שאנחנו ממש חברים טובים (ידידים) הבעיה שלי מתחילה בזה שאני חילוני והיא דתייה, שומרת נגיעה וחצאיות.. לקראת סוף הקורס הבטחתי לה שאני אבוא לבקר אותה במקום שהיא עושה בו שירות לאומי, שזה פה בירושלים, הלכתי יום אחד והיה לנו כיף, אפילו שזה בבית חולים, ישבתי איתה כל היום ודיברנו וצחקנו, אחרי זה יצא לי לבוא עוד כמה פעמים לשם, פעם בשבועיים ככה, ואני מאמין שגם לה זה היה נחמד, עד שהאחראים עלייה שם גילו שאני בא והיינו חייבים להפסיק.
    האמת שאחרי שהפסקתי לבוא הקשר בינינו די נגמר, לא יצא לנו לדבר בכלל, עד שיום אחד נזכרתי שיש לה יום הולדת, בערך 3 חודשים אחרי שהתראינו לאחרונה והתקשרתי להגיד לה מזל טוב, דווקא היא הייתה שמחה ודיברנו די הרבה זמן, ואז גם גיליתי שיש לה פייסבוק אז הוספתי אותה, ושוב אז הייתה איזה הפסקה של חודש, גם אף פעם לא ראיתי אותה מחוברת בפייסבוק עד שיום אחד ראיתי אותה מחוברת בפייסבוק וסתם התחלתי לדבר איתה... השיחה בפייסבוק נמשכה עד בסביבות 1-2 בלילה, זה היה בתדירות של פעם בכמה ימים היא התחברה ויצא לנו לדבר, לרוב בשעות הערב.. עד שהגענו למצב שאנחנו מדברים כמעט כל ערב בפייסבוק, ולפעמים עד 3 בבוקר ככה, אפילו שהיא צריכה לקום מוקדם וגם אני, סתם על שטויות וכל מני דברים כי זה כיף, לא בקטע רומנטי או משהו כזה..
    יום אחד, לפני כחודשיים,, קיבלתי ממנה הודעה ב10 בערב, שאומרת שממחר היא בירושלים עם חברה (היא גרה באיזור באר שבע), קבענו שנדבר, באותו יום התקשרתי אליה, קבענו להפגש, נסעתי לתחנה המרכזית לאסוף אותה ואת חברה שלה, בילינו ביחד כל הערב בסבבה וחברה שלה כל הזמן גם צילמה תמונות..
    כאן התחילה לי בעיה, מיום אחרי זה, מצאתי את עצמי כל הזמן חושב עליה, נכנס לפייסבוק סתם בשביל להסתכל על התמונה שלה, באותה התקופה גם איבדתי את התיאבון שלי, ממש כמעט לא אכלתי כלום, ירדתי איזה 8 קילו, ואני מאמין שיש לזה קשר... חודש שלם מאז המשכנו לדבר כרגיל אבל אני הרגשתי לעצמי בפנים שאני ממש יש לי רגשות כלפיה, כבר התחלתי לדמיין מה יקרה אם אני ינסה לשמור שבת או משהו כזה... עד שיום אחד כנראה הייתה לי איזה פליטת פה או משהו שגרמה לה להבין שמשהו פה קורה, והיא התחילה לחקור אותי, ממש לא עזבה אותי בעניין, גם שלחה לי הודעות לפלאפון מבקשת שאני יספר לה.. בסוף החלטתי להתוודות ולראות מה יקרה, להגיד לה שאני שיש לי רגשות כלפיה, ולראות איך היא תגיב... אחרי הרבה דיבורים בנושא, היא החליטה שכדאי שננתק את הקשר בינינו לגמרי כי ככה יהיה בריא יותר לשנינו.. יומיים ישבתי מדוכא בבית, לא היה לי כוח לשום דבר, אבל אז התחלתי להבין שבאמת פעלתי מבלי לחשוב, נתתי לרגש להשתלט, אחרי יומיים קיבלתי שוב הודעה לפלאפון, נמאס לי מההפסקה הזאת בוא נחזור אבל להיות כמו פעם, סתם ידידים בכיף.. חזרנו לדבר בפייסבוק הרבה, ומאז שהכנסתי לעצמי לראש שלא יהיה שום דבר בינינו, כבר לא חשבתי עליה באותה צורה, באמת היה לי כיף איתה בתור ידידה, ומאז גם התחילו שיחות פלאפון מדי פעם.. הקטע זה שבשבועיים האחרונים זה ממש התדרדר כבר, ההודעות שמוחלפות כל יום בפלאפונים בינינו הגיעו לכמות של איזה 10 ביום, סתם על שטויות.. והשיחות נהיו יותר ויותר ארוכות, שוב, סתם על שטויות ולכיף, לא קטע רומנטי או משהו כזה, ממש כמה ערבים דיברנו בפלאפון, אפילו ערב אחד עד 6 בבוקר בערך...
    לפני יומיים קבענו היא שלחה לי הודעה בבוקר שיש לה שביתה במקום שהיא בשירות לאומי ויש לה יום חופש, קבענו בירושלים.. בשעה 3 בצהרים ככה היא הגיעה לבד... הלכנו לקניון לבקר את חברה שלה, טיולנו, דיברנו, והלכנו לבית שלי לראות סרט שקבענו שנראה, סרט מפחיד, במשך כל הסרט צחקנו כך שהוא לא היה באמת מפחיד.... וב11 בערב הסעתי אותה בחזרה לתחנה המרכזית, כל זה כמובן שאני יודע שלא יהיה שום דבר בינינו, גם נזהרתי לא לגעת בה, כי היא שומרת נגיעה ואמרה שאסור....
    אתמול היא דיברה איתי ולא בדיוק גמרנו את השיחה עד היום בבוקר, היא אמרה לי שהיא רוצה שנפסיק לדבר בכלל והפעם זה בגללה, כנראה שהביקור שלה בירושלים לפני יומיים גרם לה לבלבול ברגשות, והיא מתחילה, לפי מה שהבנתי לפתח רגשות פתאום, וזה מה שמפחיד אותה והיא אומרת שנפסיק לדבר בכלל...

הבעיה שלי היא שאני ממש לא רוצה לנתק איתה קשר, ממש כיף לי לדבר איתה מדי פעם בטלפון ובהודעות וסתם ככה שמשעמם, ואני לא חושב שככה לוותר זה יהיה נעים, אני לפחות ירגיש רע מאוד, התקופה האחרונה הייתה ממש נחמדה,
    מה לעשות מפה, מה להגיד לה עכשיו? צריך לשכנוע אותה איכשהו שתתייחס לזה כמו שאני מתייחס לזה עכשיו, שתכניס לעצמה לראש שלא יהיה כלום, או שאין טעם ובסוף נהיה חייבים לוותר על הקשר?

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

השאלה כמה היא מחוברת לעצמה ולאמונות שלה, ומאיפה כל המניעה שלה מגיעה.
    לפי מה שאתה מתאר היא מונעת מעצמה, היא לא מאפשרת להפתח יותר מדי והיא דווקא כן רוצה אותך, יכול להיות שהיא מפחדת ממה שיחשבו עליה בתוך המשפחה \ קרובים \ חברים וכו' ולכן היא מפחדת לקדם את זה.

אתה צריך להבין שלפעמים צריך לדעת לוותר, או שתנסה לקחת את זה עד הסוף, בחייאת, כמה זמן אפשר לשמור נגיעה? אפילו חיבוק? נשיקה בלחי? זה לא בריא, יש המון מתח מיני אצל בנות מהמגזר החרדי, במיוחד בגילאים הללו, וכנראה שהיא מתחילה להרגיש דברים שהיא לא רגילה להרגיש, היא מתחילה למעוד, וזה מפחיד אותה.

אתה צריך לקחת החלטה, או שאתה יושב ומדבר איתה בצורה רצינית, או שתמשיך הלאה, קח בחשבון שיש ביניכם שמיים וארץ, גם פיזית וגם מבחינת הסביבה והאילוצים שחלים עליה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תראה מנקודה שאני מכיר את שני המישורים מאוד מאוד טוב יש לי כמה דברים להבהיר.
    1. שמירת נגיעה זה דבר פשוט אם מבינים את המהות שלו אני שמרתי על זה לבקשת אישתי (שעד שלא הכרתי אותה לא חלמתי בכלל על זה) לפני הנישואים במשך שנה וחצי וגם במהלך הנישואים יש את זה שבועיים כל חודש לפעמים פחות, אז זה לא בשמיים ולא יוצר שום בעיה אם מתייחסים נכון לעניין.
    2. כל בילוי משותף בין גבר לאישה כל קשר שנוצר בין גבר לאישה שהוא קבוע גורם ליצירת רגשות ומתח לכן אם היא לא בטוחה בטיב הקשר או במה שהיא מרגישה כלפייך או איך ניתן לגשר בין שתי נקודות ההשקפה שלכם זה יוצר אצלה רתיעה ואפילו מוצדקת כי היא כנראה לא בנתה על זה וזה מפתיע אותה ומפחיד אותה וזה לא משנה שתשנו פזה עצם הקשר שלכם גורם לרגשות לגאות.
    3. אני ממליץ לא ללחוץ ולתת לה את הזמן היא תתאפס על החלטה בסופו של דבר ומה שהכי חשוב זה שאם היא חשובה לך אל תתן לה לבגוד בעקרונות שלה כלומר נגיד אם היא תרצה לגעת תזכיר לה שאסור ושזה עיקרון כי בנקודות האלו אתה קונה אותה לגמרי כי היא מרגישה שיש לה ביטחון אמיתי בך שגם אם היא חלשה יש מי שמחזיק אותה (כך אני עשיתי ותאמין לי זה משנה את כל פני הדברים) וזה משנה הכל!

השאלה היחידה שנשארת פתוחה זה האם אתה רוצה אותה או לא אם כן תשמור על הקשר אם לא נתק איתה לחלוטין את הקשר תן לה ולך להצליח למצוא דרך חדשה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,795 | הודעות: 8,173,382 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect