קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אנשים אני משתגע משחק 7 בין קליפרס לסאנס
    על ידי tallivny בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 19:25
  2. יווו אני משתגע כנסו קשור לאימייל
    על ידי EviL BunnY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 14:10
  3. אני משתגע מפיפא צריך עזרה, כנסו בבקשה!
    על ידי infected hell בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 17:53
  4. אני משתגע!! לא אמור לצאת אבודים היום?
    על ידי Master-P בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 21:29
  5. באנה אני משתגע ממבטים של בנות
    על ידי pitbol19 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 12:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אני משתגע !!!!

ברירת מחדל אני משתגע !!!!

די אני לא יכול יותר ! אני לא מסוגל להיות רחוק ממנה זה מטורף ! התאהבתי באחת לפני כמה חודשים ועד היום דיברנו כמה פעמים בקטנה והשיחות זרמו יפה אבל לא יוצא לי הרבה לפגוש אותה ואני כל הזמן חושב עליה ורוצה לדבר איתה , אחד הטריקים של אומנות הפיתוי זה לסיים שיחה ראשון אבל אני פשוט לא יכול ! אני מדבר ואני יכול לדבר איתה שעות על גבי שעות פשוט לא רוצה להפסיק , שאני איתה פשוט טוב לי , שאני בלעדיה אני פשוט בודד משועמם ומרגיש שאין לי כלום, אני מרגיש שאני חייב להיות לידה כל הזמן ואנחנו אפילו לא זוג ! זה פשוט מוזר בחיים לא חשבתי שזה יקרה לי שאני ככה יתמכר לבחורה אני מרגיש שאני אובססיבי אליה ברמות מטורפות אני ממש רוצה להיות איתה , היא מצידה רואה בנו רק ידידים אבל וואלה אני לוקח ת'זמן ואולי הזמן יעשה את שלו אבל בינתיים אני פשוט משתגע אני לא יכול לחיות בלעדיה אני כל הזמן חושב עליה נמאס לי לא די בכך שאני מרגיש שאני מנדנד לה גם אין לי כ"כ איך להגיע אליה זה לא כ"כ תלוי בי אני כן יכול ליזום פגישה אבל אחת לכמה ולא כל יום נגיד וזה ממש משגע אותי אני ממש רוצה לדבר איתה כמה שרק אפשר מצידי רק להסתכל עליה בלי לעשות כלום זה כבר יעשה לי ת'יום אני מכור לבחורה הזאת ומה שמציק לי שאני מכיר אותה ממש בקטנה וכל פעם שאני מדבר איתה הרגש רק מתעצם ואני רק רוצה ללכת אליה שוב ושוב באמת שקשה לי , מה אני אמור לעשות? אני קצת מכיר אותה ואני יודע שאם אני אלחץ קצת על הגז היא תברח ולכן אני שומר על אש קטנה אבל אני באמת לא יודע מה לעשות אני אפילו לא יכול ללכת אליה סתם ככה וזה מעצבן בטירוף אני כל הזמן חושב עליה והבטן לא מפסיקה להתהפך בגללה מה אני אמור לעשות? אני באמת מרגיש שהיא ה"אחת" נדלקתי על כמה בנות בעבר ומה שהרגשתי אליהן זה באמת לא קרוב למה שאני מרגיש אליה. מה אני אמור לעשות לרדת ממנה? אין סיכוי שאני אצליח אני מנסה להמשיך כבר כמה שבועות ואני לא מצליח אין לי בעיה להתחיל עם בנות אבל באמת שאין לי חשק לזה וגם שום דבר שאני אומר לא אמיתי כי אני מרגיש שהבנות האחרות פשוט אוויר לעומתה, מצד שני אני פוחד להמשיך להיות יותר מדי תלוי בה כי אז זה יכול לגרום לה לברוח ממני אם היא תשים לב לאובססיה שלי אליה וזה הדבר האחרון שאני רוצה, לא ראיתי אותה כמעט חודש וזה לא עבר ואח"כ כשראיתי אותה עוד פעם הגעגועים אליה מתגברים והרצון להיות לידה. אני לא יכול להמשיך ככה אני ממש אובססיבי אליה ואני מודע לזה שזה רע אפילו רע מאוד אבל באמת שזה לא בשליטתי, אם אני אנסה לשכוח ממנה זה לא יעזור, כמו שאמרתי, חודש לא ראיתי אותה וזה לא עזר עדיין חשבתי עליה ואח"כ כשראיתי אותה בכלל הבטן התהפכה ואני חשבתי שאני אפסיק להתגעגע אליה אם אני יראה אותה אבל להיפך, זה רק מתגבר ובכל יום שאני עובר בלי לראות אותה אני פשוט מתבאס מחדש. פאק זה כזה פאתטי להיות אובססיבי ברמות מטורפות לבחורה שבכלל לא רוצה אותי ויותר מזה, שדיברתי איתה בקטנה אוווווווווף די אני כ"כ רוצה להיות איתה ואני מרגיש שכל דקה שהיא לא איתי אני רק מתבזבז

אין ולא תהיה בעולם מישהי שמתאימה לי כמו שהיא מתאימה לי היא בול הטעם שלי מבחינת הכל , אופי , יופי פשוט יש בה כל מה שאני מחפש בבחורה. השם יעזור לי

2. קישורים ממומנים

אחי באמת שאני מבין כלכך מה אתה עובר ויש לך 2 אופציות:
    1. תהיה מפגר כמוני ולא תעשה כלום ואז במשך 3 שנים תאכל את עצמך מבפנים
    2. תתפוש את עצמך בידיים תקבע איתה פעם אחת ותגיד לה שאתה בקטע שלה, אם היא גם בקטע שלך תראה אם זה באמת עובד בינכם אם לא אז תקבל את הלא הזה ותמשיך הלאה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תראה תהודעות שרשמתי בנושא של הבחורצ'יק ההוא (במידה וזה לא אותו אחד),

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=562565

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,939 | הודעות: 8,198,532 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect