כותרת*
|
|
היו יותר מידי תלונות עליך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני לא זה שהוריד אותך אבל בוא נגיד ככה ראיתי חלק מהתלונות חלקן נכונות
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא.. תחפש אני בטוח שהם פה איפשהו
תלונה בכלל לא לעניין.אני חושב שהוא מנהל ח**
זה המשוב שלי
כנראה שהוא לא הביא סריקה,לא מילא טופס כמו שצריך.לא מתאים לי הביסלי הזה הוא מתהלב יותר מידי מהפריוולגיות האלה שהוא מנהל כבר נמאס לי ממנו למי אני צריך להתלונן הוא מחק לי את כל הנושא השקעתי בכתיבה שלו יותר משעה וחצי לפחות שהיה משאיר את הנושא והייתי מביא לאנשים בחתימה שלי קישור אל הנושא והוא מוחק לי אותו איפה אנחנו חיים אה?
הוא תמיד מפרסם את השרת שלו ולא סגר את ההצצה של השרת שלו מה זה השטויות האלה מותר להפלות ככה? עבדתי על האשכול שלי יותר משעה וחצי
ואני לא נעלתי ישר כנראה אחד המנהלים אמר לו לעשות משהו לפני שאני נעלתי.
כנראה המשתמש לא שם לב אבל זה לא אני שנעלתי הכול.מנהל פורום מייפל סטורי שרתים פרטיים הרס את הפורום.
פעם בפורום הזה היו מפורסמים 10-12 שרתים בו זמנית ועכשיו בקושי 1.
אז באמא שלך ביסלי תפסיק לנעול כמו רובוט מטומטם, אתה יכול לערוך או להעיר בפרטית במקום להרוס פורום.
אני נעלתי סה"כ 2-3 אשכולות ושאר המנהלים נעלו תשאר.
אני שומר שבת והייתי מחובר לפני כניסת השבת.לפני כמספר ימים נפתח אשכול הצעת ניהול לקט' משחקי תפקידים ע"י יהונתן.
המשתמשים אשר הציעו ניהול בפורום מייפל סטורי שרתים פרטיים:
-ביסלי
-Tequila
ועוד אחד שלא צריך לעניין אתכם.
הבעיה פה:
אני הייתי (כבר לא )חבר טוב של בן (Tequila).
ודיברתי איתו הרבה...
ובפעם אחת שדיברתי איתו שאלתי אותו איך יש לו כ"כ הרבה הודעות.
הוא אמר שהוא מספים.
ובאשכול הצעת הניהול לקט' משחקי תפקידים ביסלי כתב שההנהלה מעלה לפי מונה ההודעות והרוב מספימים.
אז אני אמרתי:"כן..בן מספים ." או משהו בסגנון.
ובגלל זה רוב הסיכויים שלא העלו אותו לניהול אלא את הביסלי.
והבעיה עכשיו שהוא ענה לי שהוא מספים ובגלל זה יש לו כ"כ הרבה הודעות היה בצחוק!
ואני לא ידעתי זאת.
ובגלל זה הוא כבר לא מדבר איתי וכועס מאוד עליי.
ואני מצטער בפניו הרבה פעמים.
וד"א אם כבר מדברים על זה ביסלי לא התחבר כל היום כמעט ויש מלא אשכולות לנעול ואזהרות לחלק.
אשמח אם תטפלו בזה בהקדם האפשרי!
אני לא מוסיף חוקים לבד,אני תמיד מתעייץ עם שאר המנהלים או עם המפקח.הוא כל הזמן מוסיף ומוסיף ומוסיף חוקים וכבר חנוק בפורום כנסו לשם תראו כמה פרשו... אתם שמתם חוקים ברמה מטורפת שכולם רוצים שלא יהיו הצצות לשרת... איך שהשרת שלו נפתח פתאום אי אפשר הצצות. וכל הזמן הזה הוא יכל לשים לפני.. זה ממש מעצבן כל פעם אחרי שהשרת שלו נפתח או יש משהו אז הוא עושה חוק על מה שהיה אצלו.. זה כבר מעצבן הוא כל כך מתלהב שישלו מנהל שם שהוא עושה בלאגנים ומאיים כל היום. תטפלו בו או שלא יודע מה יהיה.
וזה לא רק אני מציע רעיונות זה גם שאר המנהלים זה שאני מפרסם לא אומר שזה אני הוספתי או אמרתי להוסיף.
ממ התשובות האלה מספקות בשבילך?
הנושא נמצא בטיפולי.
אז תחכה בסבלנות אף אחד לא עובד פה 24/7!
תקשיב אורי,
הבנאדם משקיע את הנשמה שלו בפורום,ואני רואה את זה,אני רואה שהוא משקיע ואני רואה שיש לו ידע בנושא.
להגיד לך למה תלונות?,שים לב בפורום הזה התרגל לספאם כול פעם שעולה מנהל יש תלונות עלוי,אין מה לעשות,שרתים פרטים זה פורום שחלק גדול ממנו ילדים בני 8 שלא קוראים חוקים ועושים מה שהם רוצים.
והוא נועל להם ת'נושא ומסביר להם והם מגישים ת'לונות.
אורי תקשיב אין סיבה להוריד אותו ביגלל תלונות ואפילו לא לישאול אותי,
יוסי ( ביסלי ) זה אחד המנהלים הכי טובים שיש לי בקט' ואתם מורידים אותו ביגלל תלונות בלי קשר של ילדים קטנים שלא רוצים ליקרוא חוקים.
אני ממש מתנגד לזה,אני רוצה עכשוי ממך שתסביר לי למה הורדתם אותו,לפחות תביא לי תלונות שהם נכונות!
אני גם אדבר היום עם יהונתן.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
הבן אדם מציף את משימות כל שני וחמישי בבקשות לבאנים חצי אטרף בכל פעם.
במקום לעשות את העבודה שלו ובנתיים רק לנעול על כל פיפס קטן הוא רוצה להזהיר ולעיף זאת לא עבודה של מנהל וגם אם הוא מבין את החומר פרקפטו התנהלות כזאת בתור מנהל פשוט לא מתאימה!
ההתמודדות היא לא להעניש את כולם על ימין ועל שמאל אלא להראות סובלנות ונכונות להראות חמלה מפעם לפעם.
קיצור כרגע הוא לא חוזר תדברו איתי חודש הבא.