|
|
מסכים עם כל הטיפים האלה..ברגע שאתה מזהה שמישהי שולחת IOI ואתה רואה שהיא מתעקלת עליך תתעלם ממנה, ותראה איך זה יתגבר, אל תראה סימנים כאלה בחזרה. לפחות אצלי זה עובד ככה ואני גם בטוח שאצל אחרים
לדבר מובן ועם קול נמוך.
לבוא בביטחון ולדבר בביטחון.
ליזום ! בנות לא צריכות ליזום, אתה הגבר.
אל תתייאש בגלל דחייה של משהי, תחשוב שיש עוד מיליוני בנות יותר יפות ממנה ושיש לך סיכוי איתן.
אל תתייחס לתגובות מעליבות ולקללות.
כל עוד לא קיבלת בעיטה לביצים - לא הגזמת בפיק אפ.
(זכויות שמורות לי)
אתה מקבל החלטות אתה מוביל לאן הולכים ומתי הולכים אתה מוליך אותה במקרה שתאם הולכם יד ביד או מחובקים .
שבחורה מרימה את האף לא תזיק איזה עקיצה כדי להוריד לה אותו חרה למקום הטיבעי שלו .
לא לחשוב בשביל מישהו אחר , שתאם רוצים לגשת לבחורה אל תתחילו לנתח איך היא עוקצת אתכן כל שניה ,או מה היא תענה ומה תצטרכו לענות לה אחרי זה .פשוט תיגשו ותזרמו ותראו מה יקרה ,במקרה הכי גרוע תהיה שתיקה שזה לא כל כך נורא..
הכלל הכי להנות , ללכת כמו בלוק להשיג מספר זה לא מה שיגרום לכם שימחה
אלב ללתכ ולהסתבל על הבחרוה ולדבר איתה ולרדת עליה, או להגיד לה מה שנראה לך באותו הרגע להיות קלילים אנשים אתם אמורים להנות מהבחורות אחרי הכל הן פה בשבלנו ..תדאגו ל-ה-נ-ו-ת
הטיפים שאני הכי משתמש בהם זה מפה : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?p=5407794
כל חוק שם זה חוק ברזל.
"חיים רק פעם אחת - אל תיתן להזדמנויות לחמוק"
זה לדעתי החוק הכי חשוב,פשוט החוק של כל היסוד.
צריך לדעת לנצל הזדמנויות נכון!
כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.
אני מאמין בגישת ה"אתה רוצה משו - לך קח את זה".
אתה רוצה כסף? לך לעבוד.
אתה רוצה גוף יפה? לך להתאמן בחדר כושר.
אתה רוצה להפטר מחצ'קונים? קח ראקוטן/משחות.
אתה רוצה לנהוג? תוציא רשיון.
אתה רוצה להשיג בנות כמו מים? תתחיל לדבר איתן ויהיה מה שיהיה.
לא רואה הבדל בין אף אחד מהם. חוץ מהעובדה שהנורמות של החברה מלחיצות אותך בקשר לאחרון.
תן לה בראש.
זה הטיפ הכי טוב ביקום.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אווופס טעות באשכול :|
נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 19-02-2010 בשעה 13:36.
כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.