קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המטרה שלי בחיים...
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 02:46
  2. תגובות: 59
    הודעה אחרונה: 18-11-2005, 15:02
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 22:21
  4. בחיים אבל בחיים לא כאב לי ככה =\
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 15:01
  5. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 15:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

הבלאגן בחיים ובלב ..

ברירת מחדל הבלאגן בחיים ובלב ..

בבקשה, אם התחלתם לקרוא ואתם חושבים שאתם חכמים ויכולים לעזור לי אני ישמח לעצות, ואם התחלתם לקרוא אז אל תפסיקו באמצע.
    זה נושא שמאוד חשוב לי ואני חייב דעות ועזרה.
    תודה מראש.

אני חייב להפסיק את זה.
    אני חרא תלמיד למרות שאני חכם, אני יודע שאני חכם ויודע שאני יכול להצליח אבל אין לי פשוט חשק, וזו לא הרגשה רגילה, אין לי כוח עכשיו אני יעשה אחר כך, אני מתחיל ומוותר מהר מדי, מאכזב את עצמי ואומר לעצמו שפעם הבאה אני יעשה ומאכזב את עצמי עוד פעם, אני מאכזב את אמא שלי שאני מת עלייה היא החיים שלי האישה שבזכותה אני חי ואני אוהב אותה כמו לא יודע מה, היא תמיד תומכת בי, אפילו אם עשיתי ת'דבר הכי לא בסדר בעולם, היו כמה פעמים ששברתי כמה דברים ואמא שלי למרות שאין לנו ת'מצב הכלכלי הכי טוב בבית שילמה איזה 5000 שקל פיצויים, והייתה לה אפשרות שאני יעשה עבודות שירות וכו', השפלה רצינית כי זה היה בבית הספר שלי ..
    אז לא רק שאני תלמיד גרוע, אני גם מתנהג בצורה מסריחה, לחלק מהמורים והאנשים בבית הספר לא מגיע כזה יחס מסריח ואני ממשיך לעשות את זה ללא שליטה.
    (יש כאלה שכן מגיע להם כמובן)
    אני לא הכי בטוח עדיין למה אני עושה את זה, נראה לי אני מחפש צומי וזה די אידיוטי בגיל כמעט 16, אין מה לעשות אני חי עם ילדה מפונקת קטנה ומטומטמת שמקבלת הכל, אין מה לעשות, אחותי לא אחותי, אני ממש שונא אותה, חרא של ילדה, ובמקרה הטוב בעתיד היא תהיה זונה, במקרה הרע היא תעשה את זה בחינם אפילו.
    היא ממש מפונקת וכמעט כל דבר שהיא מבקשת היא מקבלת, היא חופרת ברמות והיא מציקה במקומות הכי מעצבנים, היא יודעת לעשות דווקא, ת'דברים שהכי מוציאים מהכלים ואני פשוט רוצה להרוג אותה בחלק מהמקרים, אני מתנחם לפעמים שהיא שוברת את היד, שהיא חוטפת מכה בראש או שהכלב נושך אותה (כלב גדול) אני יודע שאלה מחשבות ממש שליליות ומוזרות ואתם וודאי חושבים שאני משוגע או משהו אבל אני לא, אי אפשר ממש לחיות בהרגשה כזאת שלא משנה מה אחותך הקטנה עושה ותעשה לך אם תעשה לה דבר קטן אתה זה שתקבל את הצעקות ולא היא.
    במקרה עכשיו היא ממש עצבנה את אמא שלי והיא צורחת ובקרוב אני ידפוק לה איזה משהו בראש ..
    יש לי עוד אח שקצת גדול ממני, בשנה ככה שהוא אחלה, לפעמים הוא קצת מעצבן אבל ככה זה..
    ועוד אח בן 12 שכנראה יהיה הומו, הוא לא מדבר כמו הומו ולא נשמע כמו בת או משהו כזה, אבל הוא שומע שירים של בנות ועושה התנהגויות של בנות שמוציאות אותי מהכלים, הוא מתנהג כמו פאקצה מטומטמת ואני ממש מתעצבן שהוא עושה ככה.
    בנוסף הוא עושה קולות מטומטמים וכל הזמן מציק, כשאני אומר לו להפסיק הוא ממשיך ועושה את זה יותר מעצבן ואז האני מתעצבן והוא חוטף מכות ובכל זאת ממשיך.
    אחותי הקטנה כל הזמן מתעללת בכלב שלי ואני מת על הכלב שלי והיא הופכת אותו לאלים ובגללה רוצים להעיף אותו. (נקשרתי לכלב הזה ממש.. יש לי אותו כבר כמעט שנתיים .. )
    אמא שלי עובדת בשתי עבודות שהיא קורעת את התחת שלה להביא כסף הביתה, כי אנחנו לא במצב הכי עמיד, יש בלאגן כמעט תמיד בבית ואני מסדר הרבה מאוד ת'בית, אבא שלי יצא לפנסיה לפני 4 שנים (כן הוא כבר זקן, מה לעשות שההורים שלי התחתנו באיזה גיל 35 ?) ועכשיו הוא עובד בעבודה משרדית ולא קשה ולא מרוויח הרבה ..
    עכשיו יותר לקטע של הבלאגן בלב, אני חוזר הביתה מבית הספר ותמיד סוגר את הדלת אחרי, אני יושב בחדר שעות ומנסה להתרחק כמה שיותר מהרעש והתעמולה שבבית שלי, אמא שלי תמיד שואלת אותי למה אני לא חלק מהמשפחה כמו כולם ואני תמיד מתרחק, הסיבה תמיד שאני נכנס הביתה יש צעקות של שני האחים שלי והם מעצבנים כל הזמן וגורמים לכלב שלי לנבוח, כל הזמן נכנסים לחדר שלי ללא רשות ועושים דברים אחרים שגורמים לרעש.
    אני אוהב את השקט שלי, ויותר שקט לי אפילו בבית הספר מאשר בבית.
    אני כל הזמן רוצה שיהיה לי קצת שקט בחיים ולא הולך כי הם פשוט לא יכולים לסתום, אמא שלי אוהבת לצעוק ומוציאה עליי ת'צעקות שלא בצדק די הרבה פעמים ובגלל זה אני מנסה להיות כמה שיותר בסדר.
    בזמן האחרון היא נתנה לי חופש כזה, לא ממש חופש, היא פשוט לא עושה את מה שהיא הייתה עושה שהייתי קטן יותר, פחות מתערבת והכל, ואני מכבד את זה.
    אבא שלי בכלל סטלן החיים שלו על כוכב אחר, הוא בקושי יודע איזה כיתה אני ולא מעניין אותו גם .. הוא רק אומר לי שלום, להתראות שאני חוזר מבית הספר והולך ושואל אותי גם לאן אני הולך, חוץ מזה אני לא מדבר איתו הרבה.
    היה ריב קטן ביני לבינו לפני כמה זמן, אמרתי לו שהוא אפילו לא יודע איזו כיתה אני, הוא אמר בטח שהוא יודע שאלתי אותו איזה הוא אמר כיתה ט' ..
    ואני כיתה י', אמרתי לו נכון ! איזה ט' אני ? הוא אמר 2 או 1 ואני בכלל י' 7 ..
    אין לו זמן לכלום, יש לו זמן שיעשו לו טובות וכאלה אבל.
    כמו שאמרתי עם אמא שלי אני מדבר מלא, על כל דבר ואני אוהב אותה יותר מכל דבר אחר בחיים שלי.
    היא אוהבת אותי לא משנה מה, רק אני ממש בדיכאון שאני כל הזמן מאכזב אותה עם הציונים שלי ועם הלימודים שלי, כי אני יודע שאני חכם ואני יודע כל כך הרבה דברים לחיים מאמא שלי, יש לי ידע מנטלי וידע חיים יותר מהרבה אנשים מבוגרים, גם עברתי הרבה טרגדיות בחיים שלי וההורים שלי רצו להתגרש כמה פעמים, אבל אם הם ירצו להתגרש עוד פעם כבר לא יהיה אכפת לי..
    אני בבעיה ממש קשה, אני חי חיים שלא הייתי מאחל לאף אחד, חיים משעממים ללא אתגר ואני לא יכול לצאת להרבה מקומות כי ההורים די מגוננים, חי חיים חסרי תכלית, אני קם בבוקר בלי סיבה.

אני מבקש שתעזרו לי כי יש הרבה אנשים חכמים בפורום הזה ואני צריך ייעוץ ועזרה דחופה כי זה לא יכול להמשך ככה.
    תודה מראש.
    אנונימי

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

תשמע דבר ראשון אתה דוחס הרבה רגש מיותר לחיים שלך לפעמים הדרך הכי קלה להתמודד עם מצבים כאלו היא פשוט לא לקחת את החיים קשה.
    האמת שאם הייתי יכול לדבר איתך פנים מול פנים כל בעיה ובעיה הייתי פותר לך בצורה פשוטה אבל מכיוון שאני אאלץ לכתוב הכל אז אני אנסה לסכם את כל הפתרונות בצורה הכי מתומצטט שאפשר..

אוקי לגבי הלימודים:
    תראה אף אחד לא אוהב ללמוד וכולנו עושים שטויות וכמו שאתה מעיד על עצמך אתה מודע לדברים שאתה עושה ומאיזה סיבה אתה פועל מתוך רצון להשמדה עצמית, אני מניח שיש לך מספיק כעסים על עצמך שיניעו אותך לפעול בצורה כזאת.

לגבי אחותך, זה מאוד טבעי שבן או בת הזקונים יהיו ילדים מפונקים וזה לא קונספט חדש בכלל במערכה זה קיים עוד לפני שאני ואתה נולדנו וזה ישאר ככה לעד, מתקוף העובדה שהורים בדרך כלל מנסים לשכלל את עצמם עם כל ילד וילד אז בהתחלה הם נוקשים עם הילד הראשון ועם הזמן הם מורידים את רמת הנושקות עד כדי מצב שהיא פשוט לא קיימת והם כנועיים לרצונותיו של הילד.
    עם הזמן אתה תלמד לתעל את הכעס הזה לרגשות אחרים פשוט כרגע תשתדל לראות מחוץ לקופסא שלך..

לגבי אחיך, שלא תדעו יותר צער
    סתם וואלה לא יודע לא הכי הסברת את ההתנהגות של הבחור הקטן אז אין לי הרבה מה להרחיב פה..

אממ בנוגע לשאר הדברים אני מעדיף שלא לגעת כי זה כבר עיניין אחר שאתה צריך לפתור פנים מול פנים עם ההורים שלך

אחי תשמע אני לא רוצה להיות יותר מידי ישיר איתך ולהעליב אותך, אבל אתה סוציומט..
    תפסיק לחשוב רק על עצמך.
    אח שלך לא יהיה הומו בגלל שהוא שומע שירים של בנות ועושה דברים של בנות. הוא בן 12 אתה יודע כמה דברים עוד הוא יעבור בחיים?
    אבא שלך לא יודע איזה כיתה אתה כי - מה לעשות - יש לו עוד עיסוקים חוץ ממך. יש לו עוד שלושה ילדים לטפל ועבודה על הראש. גם ההורים שלי לא תמיד זוכרים איזה כיתה אני ואני רק מסתלבט איתם על זה.

בכללי כמעט כל הבעיות שלך זה כי אתה לוקח את הכל יותר מידי ללב. הכל בקטנה אחי. אח שלך הומו? צחוקייםם
    קיבלת 60 במבחן? אני מתחיל לצחוק למורה בפרצוף אחי.
    אבא שלך לא יודע איזה כיתה אתה? צחוקיים חבל על הזמןןן

אולי אני אישית קצת מגזים אבל הבנת את הרעיון..
    קח הכל בקטנה . כמעט ושום דבר שכתבת פה לא באמת חשוב או מהווה משמעות.
    אנשים הרבה יותר אוהבים אנשים שיודעים לצחוק על עצמם ועל העולם , מאשר אנשים לחוצים וקשים.

הקטע אחי שהבגרויות עכשיו והכל, ויידפקו לי החיים בגלל כל המעורבות רגשית וכללית של החיים שלי בזה.
    אני לא מצליח להפריד בין דבר לדבר אחר.
    ולOri אח שלי הקטן מתנהג בצורה מטומטמת לחלוטין, הוא מדבר כמו בנות הרבה פעמים ועושה דברים מטומטמים שילדות בגיל של אחותי הקטנה עושות, כל השטויות האלה והדברים האלה פשוט מרתיחים אותי מבפנים, בבית ספר הוא לא ככה אבל בבית כן וזה משגע.

מורחקים
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    142
    משפט מחץ
    מי שאוכל לבד!!!אוכל יותר!!!

אחי תראה לגבי הלימודים אני מציע לך אפילו לנסות להצליח דבר ראשון זה בשבילך דבר שני אמא שלך תהיה גאה בך ודבר ואם אתה חושש ממצבך החברתי אתה לא צריך לדאוג כי אם הם חברים אמיתיים הם יתמכו בך ולא ינתשו אותך ואכשיו זה גם תקופת הבגריות קח את עצמך בידיים

לגבי אחותך אני מצטער אין לי מה לעשות לא עולה לי שום רעיון אבל נראה לי שכל האחיות ככה מציקות מעצבנות מפונקות

לגבי אחיך תסביר לו את זה תגיד לו להפסיק ואל תרפה ממנו

לגבי אמא שלך אם אתה כל כך אוהב אותה תבילה מתנה כדי להראות לה שאתה מעריך אותה

בהצלחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,846 | הודעות: 8,198,439 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect