זו שאלה שאחותי ביקשה ממני לשאול..
"האפסנאות בבסיס שלי בלאייי רצח ואין שם נעליים קלות גבוהות..מישהו יודע איפה אפשר להשיג/לקנות?"
תודה לעוזרים.
זו שאלה שאחותי ביקשה ממני לשאול..
"האפסנאות בבסיס שלי בלאייי רצח ואין שם נעליים קלות גבוהות..מישהו יודע איפה אפשר להשיג/לקנות?"
תודה לעוזרים.
|
|
ממליץ על ריקושט או חנות נעליים צבאיות אחרות, תוכל לחפש בגוגל.
לא לקנות נעלים גבוהות.
למה להוציא כסף על משהו שהצבא מנפק? אז האפסנאות אצלה בלאי, שתבקש מחברה או משהו שתארגן לה.
לכולם יש חבר שיש לו זוג נעליים ספייר, או חבר אפסנאי, או חברה משקית ניהול בלאי או משהו.
חיאונ אחרי שבועיים שאתה מגויסס הצבא מביא לך שבר של 300 שקל שםג מוריד חצי מהמכיר חבר לשי קנה נעליים ב 900 שקל בעזרת השובר הזה ...חכה שובעיים ותקלב אוות במידה ואתה צבאי , דבר שני אתה תמיד יכול לקפוץ לדיזינגוף יש שם מבצע על ניו באלנס 2 ב 800 .
הבן אדם בבאן ואני לא מבין את הצורך ההרסני הזה להוציא כסף על דברים שהצבא מחוייב לספק לך בתור חייל
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
האפסנאות לא רוצים להחליף את הנעליים לגבוהות? משם לכת לאחראי, אם הם לא רוצים תאיים בכבילה.
לא מספיק? אל תאיים, תבצע.
פשוט מאוד.. תלך לאפסנאות תבקש ממשהו ביום ציוד של זיכוים שנוסעים לבסיס ציוד לתל השומר שיקחו את הנעליים ויחליפו אחד תמורת אחד לנעליים קלות.
היא גם יכולה לבקש מחברים שהיא מכירה שיחליפו לה באפסנאות אצלהם בבסיס, לא עושים בעיות ברגע שמחליפים אחד תמורת אחד.
ריקושט 400 שקל נעליים גבוהות קלות.
וחלס להספים