סיימתי היום קורס מצו"ב וקיבלתי הצבה למפח"ט גבעתי (חטיבה 84) ביום ראשון.
אם אפשר לקבל מידע על המפח"ט בחטיבה 84 אני אשמח ( כל מידע יעזור, אפילו הכי בסיסי)
סיימתי היום קורס מצו"ב וקיבלתי הצבה למפח"ט גבעתי (חטיבה 84) ביום ראשון.
אם אפשר לקבל מידע על המפח"ט בחטיבה 84 אני אשמח ( כל מידע יעזור, אפילו הכי בסיסי)
|
|
כל כמה זמן בערך החטיבה עולה משדה תימן לצפון ? שמעתי משהו בסביבות החצי שנה.. זה נכון? אני עדיין לא יודע אם אני אהיה בפלחי"ק או במפח"ט .. מי שיכול להסביר מה ההבדל ביניהם זה יהיה טוב. תודה לכם
המפח"ט זה מה שזה נישמע מפקדת חטיבה יש שם מחלקות כמו בכל מפקדה רגילה (מלבד קשר שזה הפלחי"ק)
הפלחי"ק מתחלק לשני חלקים "לוחמי פלחי"ק" (לא באמת לוחמים אבל נניח) ותקשוב חטיבה שהוא אחראי על כל הקצאות התקשוב של הגדודים..
זה בערך ככה על רגל אחת על שני הגופים האלו
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אוקי אז אני מאמין שאם סיימתי קורס מצו"ב בבה"ד 7 של חיל תקשוב אז ישבצו אותי בפלחי"ק ולא במפח"ט .
נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-02-2010 בשעה 11:21.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-02-2010 בשעה 12:58.