כשאני נכנס לavid expres pro זה מראה לי הודעה כזאת:
no dongle was found. please connect a valid to this computer to ensure proper operation.
אני לוחץ o.k ואז זה יצוא מהתוכנה!!!
מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה????
תודה מראש לעוזרים!!!!!
כשאני נכנס לavid expres pro זה מראה לי הודעה כזאת:
no dongle was found. please connect a valid to this computer to ensure proper operation.
אני לוחץ o.k ואז זה יצוא מהתוכנה!!!
מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה????
תודה מראש לעוזרים!!!!!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא הבנתי כלום תביא תמונת מסך של השגיאה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בבקשה:
![]()
עוד אחד:
![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
השגיאה הזאת אומרת ברמת העיקרון שחסר לך התקן נייד שאמור להיות מחובר שאתה מפעיל את התוכנה הזאת..
תכלס אני לא הכי מכיר אותה אבל אני מוכן לחקור בשבילך קצת עליה..
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה יהיה מעולה תודה רבה לך!!!
מ א ו ש ר
טוב בדקתי ממה שהצלחתי להבין אתה צריך לערוך סרטונים מהתקן נייד כגון מצלמה או משהו בסיגנון אפשאר גם מכונן פלאש..
מאיזה סיבה ככה מוגדרת התוכנה
אוקיי תודה רבה לך אתה מעולה!!!