אחרי הלילה הסוער שעבר על בית"ר ירושלים, שחקני הקבוצה עורכים בשעה זו אימון ראשון תחת הדרכתו של דוד אמסלם במגרש האימונים בבית וגן.
ההפסד 3:2 להפועל חיפה אחרי שבית"ר נקלעה לפיגור של 3 שערים כבר בדקה ה-27 היה הקש ששבר את גב הגמל עבור היושב ראש, איציק קורנפיין. מיד לאחר המשחק, קורנפיין ושום נפגשו והחליטו על סיום דרכו של המאמן בקבוצה כפי שפורסם לראשונה ב-ONE.
הקבוצה לא ניצחה מאז המחזור ה-17 וההפסד לחניכים של שלומי דורה הוריד את מחזיקת הגביע למקום ה-7. המשמעות: אם המצב ישאר כפי שהוא כרגע, בית"ר מחוץ לפלייאוף העליון.
אמסלם ישאר אם יצליח, מלמיליאן וקשטן מועמדים
אחרי הפרידה משום כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, בבית"ר חושבים על העתיד. גם רוני לוי מועמד. שחקן: "בשביל אמסלם שחקנים יתאבדו מה שלא עשו עבור שום"
לכתבה המלאה במועדון לא יכלו לקבל יותר את היכולת הנוכחית ומי שמונה מיד לתפקיד המאמן הוא עוזר המאמן ואחד האנשים שמזוהים עם הקבוצה מהבירה, דוד אמסלם.
באימונים האחרונים, האוהדים הפגינו נגד שום והשיא הגיע במהלך השבוע כאשר מודעות אבל המודיעות על התפטרותו של המאמן נתלו על רכבי השחקנים. כעת, אמסלם יזכה לשקט מהאוהדים.
דוד אמסלם מגיע לבית וגן (גיא בן זיו)
כ-30 מהם הגיעו לאימון ועודדו את דוד אמסלם ואיחלו לו בהצלחה. לפני תחילת האימון, אמסלם אמר: "אני מרגיש אי נוחות. המצב לא נוח, אני מאוד מכבד את יצחק שום, אהבתי מאוד לעבוד איתו, ההרגשה היא לא הכי טובה אבל מצד שני אתה חצי שמח כי לא כל אחד מקבל צ'אנס שכזה.
"אני לא מרגיש עם זה טוב ורוצה לאחל ליצחק שום בהצלחה בהמשך הדרך. זה אדם שהביא דאבל לבית"ר ירושלים וכולם צריכים להעריך את זה. גם לי וגם לשחקנים יש חלק במצב שבו אנחנו נמצאים. כולנו אשמים אם הגענו למצב כזה שאנחנו במרחק כזה של 5 נקודות מפלייאוף תחתון".
אמסלם וטרטיאק. צוות האימון החדש (גיא בן זיו)על ההחלטה לפטר את שום אמר אמסלם: "ההחלטות מתקבלות ע"י יו"ר הקבוצה איציק קורנפיין שקיבל את ההחלטה עם יצחק שום בצורה מסודרת. המצב לא נעים, התוצאות שלנו היו לא טובות. אני אומר לכם בפירוש שהאשמים העיקריים במצב של בית"ר זה גם אני וגם השחקנים. קשה לי להסביר למה השחקנים נראים אדישים, אני לא מאשים אותם אבל אין ספק שחלק גדול מהיכולת של הקבוצה שייכת לנו"
שחקני בית"ר באימון הראשון תחת הדרכתו של אמסלם (גיא בן זיו)על העתיד של בית"ר ירושלים אמר המאמן החדש: "אנחנו צריכים לתת לשחקנים ביטחון, צריכים לחזור להיות רעבים ולשחק עבור הקבוצה ועבור המערכת. המערכת הזאת נתנה המון לשחקנים בשנים האחרונות ורק דרך עבודה קשה במגרש ועם רצון אנחנו נחזור למסלול הנכון".
אמסלם לצד תמוז ודה לה האסה (גיא בן זיו)
אמסלם לא הסתיר את התרגשותו כשאמר: "לאמן את בית"ר ירושלים זה חלום גדול ואני גאה להיות חלק מבית"ר ירושלים. אני מקווה מאוד שאני והצוות נצליח להביא את בית"ר למקום יותר טוב. המטרות שלנו זה להגיע לפלייאוף העליון וכמובן ללכת על הגביע".
שמעון גרשון מגיע לאימון היום (גיא בן זיו)

דוד אמסלם מגיע לבית וגן (גיא בן זיו)
אמסלם וטרטיאק. צוות האימון החדש (גיא בן זיו)על ההחלטה לפטר את שום אמר אמסלם: "ההחלטות מתקבלות ע"י יו"ר הקבוצה איציק קורנפיין שקיבל את ההחלטה עם יצחק שום בצורה מסודרת. המצב לא נעים, התוצאות שלנו היו לא טובות. אני אומר לכם בפירוש שהאשמים העיקריים במצב של בית"ר זה גם אני וגם השחקנים. קשה לי להסביר למה השחקנים נראים אדישים, אני לא מאשים אותם אבל אין ספק שחלק גדול מהיכולת של הקבוצה שייכת לנו"
שחקני בית"ר באימון הראשון תחת הדרכתו של אמסלם (גיא בן זיו)על העתיד של בית"ר ירושלים אמר המאמן החדש: "אנחנו צריכים לתת לשחקנים ביטחון, צריכים לחזור להיות רעבים ולשחק עבור הקבוצה ועבור המערכת. המערכת הזאת נתנה המון לשחקנים בשנים האחרונות ורק דרך עבודה קשה במגרש ועם רצון אנחנו נחזור למסלול הנכון".
אמסלם לצד תמוז ודה לה האסה (גיא בן זיו)
שמעון גרשון מגיע לאימון היום (גיא בן זיו)
ציטוט ההודעה