קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-07-2009, 20:58
  2. שאלה - תוכנת מדיה לפלאפון
    על ידי ofekoo בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 16:42
  3. [מוכר] תוכנת מיבזקי חדשות - 10 נ"ק (פרטים בפנים)
    על ידי vcr בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 19:51
  4. תגידו יש תוכנת DVD?
    על ידי GuY-z בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 14:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

בכונן חיצוני עם תוכנת מדיה

משתמש מתקדם האוואטר של NeckeD
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    "עידכון עושים רק כדי ליצור עוד בעיות"

ברירת מחדל בכונן חיצוני עם תוכנת מדיה

לא מזמן קניתי כונן חיצוני עם תוכנת מדיה עליו, שכשאני מחבר אותו למסך הוא מתפקד כמו DVD עם רשימה של כל הקבצי והמחיצות (כל הקבצים = רק קבצים שניתן לנגן כמו MP3, WAV וכדומה).
    למכשיר שקניתי קוראים Mvix מדגם MV-5000R (ניתן לקרוא עליו פה: http://www.mvixusa.com/product/mv-5000r ).
    עכשיו, הבעייה היא כזאת, בתוך המדיה סנטר הופיעה לי תקייה ובה היה קובץ (שהגיע בתוך הכונן) שנקרא "שדרוג חומרה", ואני לחצתי על זה (אני אידיוט) והלכתי לעשות שטויות במקום אחר. כשחזרתי אחרי שעתיים בערך, ה"שדרוג" היה תקוע על 60 ומשהו אחוז, וישבתי מול המסך במשך כמה זמן כדי לראות מה יקרה, ואחרי חצי שעה לא קרה כלום, והמכשיר לא הגיב אז פשוט כיביתי אותו.
    חיברתי את המכשיר (שבמקור נקנה כדי לגבות עליו קבצים שלא היה לי מקום עבורם במחשב וכבר גיביתי עליו למעלה ממאה ג'יגה) למחשב וניסיתי להעביר אליו כמה משחקים קטנים ששוקלים פחות מכמה עשרות מגות (Chicken Invaders לדוגמא) וזה העלה לי שגיאה (אין לי תמונה של השגיאה, והיא גם לא ממש חשובה). אני נכנסתי לכונן דרך "סייר" וראיתי שאחת התקיות, שהכילה למעלה ממאה ג'יגה, פשוט התאפסה! וכשאני ניסיתי להיכנס לתוכה לא יכולתי וזה ביקש ממני לפרמט את הכונן! מה אני עושה?? יש דרך לשחזר את המידע שנעלם כמו עם שחזור מערכת? או שאי אפשר בגלל שזה מדיה סנטר??? אני מת להחזיר את הכונן לתפקוד אבל אני לא רוצה לפרמט אותו! בבקשה עזרו לי :'(

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

דבר ראשון יש סיכוי שדפקת את המכשיר כי הוא נתקע בשידרוג חומרה ולא עושים אותו אלא אם כן אתה חווה בעיות כלשהן ומכיוון שעשית אותו הוא נתקע אומר שהוא לא השלים כנראה את השידרוג ואז אני לא יודע כד כמה המכשיר הזה עדיין שווה משהו.
    לגבי המידע זה פשוט אתה צריך להריץ עליו תוכנות לשיחזור מידע שאמורות בעיקרון לפתור לך את הבעיה בקלות כי המחיצה עדיין קיימת וגם אני מאמין שלא כתבת לכונן עדיין.
    פשוט תבצע את הדברים בכמה שלבים שהשלב הראשון הוא ניסיון תיקון למערכת הקבצים וזה עם כפתור ימני כלים ותיקון שגיאות ולא לשכוח לסמן את שני הקוביות סימון שם.
    בשלב השני לאחר סיום התיקון אתה מריץ תוכנות לדוגמא כמו FINAL DATA ENTERPRISE או DATA DOCTOR לפי סוג מערכת הקבצים שלך NTFS/FAT ולנסות למצוא את הקבצים האבודים.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתקדם האוואטר של NeckeD
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    "עידכון עושים רק כדי ליצור עוד בעיות"

לא דפקתי את המכשיר, פשוט התעצבנתי שגם אחרי שנה שאני יושב מולו הוא לא זז, ומצידי אני יכול לזרוק אותו לפח, אבל הורדתי אליו פול סדרות ולא שמרתי אותן על המחשב ואין לי כוח להוריד שוב :\
    אם יש לי מערכת מסוג FAT, איזה תוכנה אני אמור להריץ? ואם אני לא טועה סוגי הקבצים שהיו בתקייה שהתאפסה לי היו קבצי AVI ו-RAR.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

אתה יכול את שניהם רק שלשניה יש גרסה ל FAT וגרסא ל NTFS
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,430 | הודעות: 8,203,023 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect