לא מזמן קניתי כונן חיצוני עם תוכנת מדיה עליו, שכשאני מחבר אותו למסך הוא מתפקד כמו DVD עם רשימה של כל הקבצי והמחיצות (כל הקבצים = רק קבצים שניתן לנגן כמו MP3, WAV וכדומה).
למכשיר שקניתי קוראים Mvix מדגם MV-5000R (ניתן לקרוא עליו פה: http://www.mvixusa.com/product/mv-5000r ).
עכשיו, הבעייה היא כזאת, בתוך המדיה סנטר הופיעה לי תקייה ובה היה קובץ (שהגיע בתוך הכונן) שנקרא "שדרוג חומרה", ואני לחצתי על זה (אני אידיוט) והלכתי לעשות שטויות במקום אחר. כשחזרתי אחרי שעתיים בערך, ה"שדרוג" היה תקוע על 60 ומשהו אחוז, וישבתי מול המסך במשך כמה זמן כדי לראות מה יקרה, ואחרי חצי שעה לא קרה כלום, והמכשיר לא הגיב אז פשוט כיביתי אותו.
חיברתי את המכשיר (שבמקור נקנה כדי לגבות עליו קבצים שלא היה לי מקום עבורם במחשב וכבר גיביתי עליו למעלה ממאה ג'יגה) למחשב וניסיתי להעביר אליו כמה משחקים קטנים ששוקלים פחות מכמה עשרות מגות (Chicken Invaders לדוגמא) וזה העלה לי שגיאה (אין לי תמונה של השגיאה, והיא גם לא ממש חשובה). אני נכנסתי לכונן דרך "סייר" וראיתי שאחת התקיות, שהכילה למעלה ממאה ג'יגה, פשוט התאפסה! וכשאני ניסיתי להיכנס לתוכה לא יכולתי וזה ביקש ממני לפרמט את הכונן! מה אני עושה?? יש דרך לשחזר את המידע שנעלם כמו עם שחזור מערכת? או שאי אפשר בגלל שזה מדיה סנטר??? אני מת להחזיר את הכונן לתפקוד אבל אני לא רוצה לפרמט אותו! בבקשה עזרו לי :'(

ציטוט ההודעה