העסק הוא פשוט,
אני נותן לכם לינקים בפרטי שתורידו ואתם מקבלים עליהם נק' לפי גודל החבילה שתבחרו.
אין צורך שתשאירו את הקבצים אצלכם. אתם יכולים למחוק אותם מיד לאחר שתורידו, אבל העיקר שתורידו אותם עד הסוף. אני עוקב אחרי זה ובודק האם הורדתם את כל הקבצים עד הסוף ועשיתם הכל בצורה חוקית, ומשלם לכם בהתאם.
השרת שממנו תורידו הוא NL.
העבודה היא ממש קלה. אפשר לשים את הלינקים במנהל הורדות שיודע לעבוד עם שרת NL (אני ממלית על JDownLoader), ואז פשוט לשכוח מזה. הוא יעשה לכם את כל העבודה...
אני משלם 5 נק' לכל 16 לינקים שתורידו (גודל יחידה אחת).
אפשר לקחת ביום עד 13 יחידות לכל משתמש (כלומר 208 לינקים עבור 65 נק').
אפשר לבקש שוב ביום אחר, ולקחת עוד חבילה חדשה, אבל המקסימום ליום הוא 13 יחידות.
אומר מראש - אם לא הורדתם את כל הקובצים עד הסוף או שעשיתם משהו לא חוקי, לא תקבלו תשלום (או שתקבלו תשלום חלקי במידה ויהיו לכם יחידות מלאות. כלומר, אם תורידו 5 מתוך 16, לא תקבלו כלום כי אין לכם שום יחידה שהשלמתם. אבל אם תורידו 37 מתוך 48, תקבלו תשלום על 2 יחידות, כי השלמתם 32 הורדות שהם 2 יחידות).
מי שמעוניין לקחת יחידות - שירשום כאן כמה הוא רוצה, והוא יקבל בפרטי את הקישורים שהוא צריך להוריד.
*הערה: את הבדיקה אני עושה לפי התגמול שאני מקבל. אם לא קיבלתי תגמול - סימן שעשיתם משהו לא חוקי (כמו למשל, לא להשלים את ההורדה עד הסוף), ולכן לא תקבלו תגמול. לא איכפת לי שתקחו חבילה של 13 יחידות ותחלקו אותה ל- 208 אנשים שאתם מכירים שיורידו בשבילכם, אבל העיקר שכל הלינקים ירדו עד הסוף לפחות פעם אחת.
יאללה, תרשמו כמה אתם רוצים...

ציטוט ההודעה

F.c Maccabi Haifa