טוב חבר'ה, אל תזמינו שום דבר שיש לו ערך יקר מלוקרז. רשמית. הסבר:
הם שולחים כל דבר דרך חברת Ups, שזה סבבה ומגיע מהיר, אבללללל, יש תשלומים.
מס' תשלומים:
מכס: המכס עצמו הוא סכום שיוצא בד"כ כאפשרי לשלם, וכדוגמא, לי יצא 88 ש"ח על Psp ששווה 1000 ש"ח -/+ כולל מע"מ של 120 ש"ח. סבבה, 200 שקל בשביל Psp ששווה הרבה יותר בארץ.
תשלומי חברת Ups:
עוד 200 על טיפול, עבירות מכס, משלוח ישיר וכו'. כלומר, עוד 200 שקל!! יוצא כמעט 400 שקל על כל העסקה! וזה רק המשלוח בכניסה לארץ!
זה כבר חורג ויוצא כמעט 50% מהערך של החבילה עצמה!
(192 דולר = 850 ש"ח, כל המשלוח = 413 ש"ח)
אני אישית יותר לא מזמין שום דבר מלוקרז שהוא טכנולוגיה או כל דבר דומה. לפי הבנתי, רק מדברים טכניים נגבים כאלו סכומים ולכן אני לא מזמין יותר מסכים או דברים דומים כאלה, שאני יודע שהם יקרים.
אני בכל זאת אוהב את לוקרז ומעריך את העובדה ששלחו לי *תיאורתית* Psp חינם, אבל בארץ יש כל כך הרבה עמלות שזה לא שווה את זה...
אם אני משאיר את זה באצל הups, התשלום פשוט גובהה ושיחה איתם בטלפון עזרה לי להוריד את המחיר ל300 ש"ח, שזה עדיין הרבה, אבל סביר בשביל כזה דבר, בניגוד לארץ.
ניתן כמובן לוותר על החבילה ולאפשר לups ליצור קשר עם לוקרז ושהם יכסו את ההוצאות של המשלוח, מה שאני מנחש הם לא יעשו. לדעתי, הם פשוט יגידו שהם מוותרים ושישלחו את הpsp חזרה אליהם, וראבאק כלכך נמאס לי לחכות למשהו מכל העסק הזה שאני מוכן לשלם את ה300 משלוח רק כדי להגיד שקבלתי Psp אם לא חינם באמת, אז לפחות באיזה 70% ממחיר בארץ.. אולי כבר פשוט אמכור אותו וארוויח איזה 500 ש"ח. יאללה נו....
בכל מקרה, תהנו ומקווה שלכם המשלוח לא יהיה כזה עסק יקר.
מורי