היי כולם רציתי לפרסם תמונה של הIlbis שלי ושל מתן אני יראה לכם רק חלק כי יש לי עוד...
זה מה שיכול להיכנס בשחקן...
מספר Ilbis : בכללי יש לי 40..
תמונה 1 :
תמונה 2 :
לא לדאוג השחקן לא מרוקן העברתי הכל לWind Breaker וקניתי לו גם ZH
תגובות בונות בבקשה..
היי כולם רציתי לפרסם תמונה של הIlbis שלי ושל מתן אני יראה לכם רק חלק כי יש לי עוד...
זה מה שיכול להיכנס בשחקן...
מספר Ilbis : בכללי יש לי 40..
תמונה 1 :
תמונה 2 :
לא לדאוג השחקן לא מרוקן העברתי הכל לWind Breaker וקניתי לו גם ZH
תגובות בונות בבקשה..
נערך לאחרונה על ידי caymera43; 26-02-2010 בשעה 22:59.
VisualBasic | VB.NET | Photoshop | Pawn | EventScripts | WebDesign | Hacker | WebHacker
|
|
חח גילעד פרסום יפה ה wind archer הולך להיות אחד הסוסים עם ה zh נעשה לו גם פירסום דמות D:
תאמין לי מה שיש לך עכשיו אני יכול להשיג שכל הילבי שלך יהיו קריסטל וכפול 2 אני משיג ממך..
וזה יעלה לי כמה גרושים כמו כמה מליונים..וגם ככה יש לי Fury איזה 10-15
1.ביקשתי תגובות בונות וזה מעניין ליתתחת מה יש לך כי זה עולם חדש בEMS ונראלי אין לך כלום
2.תביא תמונה... ואז נדבר
3.בEMS אין כל כך דברים חדשים אז אי אפשר להיות סוס כל כך נראה אותך משחק פה אם יש לך יותר מ100 מילל....
נערך לאחרונה על ידי caymera43; 26-02-2010 בשעה 23:37.
VisualBasic | VB.NET | Photoshop | Pawn | EventScripts | WebDesign | Hacker | WebHacker
וואי וואי אתם טחונים..
הכי הרבה שהשגתי כל החיים שלי היה 30M חח P:
לא משהו.
תשנה את הסטים לקריסטל אילבי ואז דבר איתנו.
סוס אחי
דבר ראשון אתה טחון בכסף.. אבל למה לבזבז על כל כך הרבה אילבי???!! אני מסתפק רק ב5-7 סטים..
דבר שני תראה תמונה של CI או של Fury ואחרי זה נדבר..
לא הבנתי על מה אתה רוצה תגובות בונות ?
פשש יש לך כסף אה
לכל הטמבלים שמבקשים תגובות בונות:
תגובות בונות זה :
לרעה : "לא משהו , לא טוב ..."
לטובה : "סוס , טוב , יפה..."
תגובות לא בונות :
"חרא , קום תשיג XXX ואז נדבר ,סתם אפס...."
הבנתם...
ולענין:
לא כזה אכפת לי מה אתם אומרים כי זה עולם חדש בEMS ואין שם את כל הדברים החדשים וגם אין שם אחד בעולם החדש עם CILBI ורק שתדעו שזה הכל מדרופים כל הILBI האלה...
אין שם בקושי אחד שמוכר אילבי סתם ילדים שאין להם כלום נראה לי זורקים סובי... וגם עם סובי אני יותם טוב ממכם..