קיצור היה יומהלדת לחבר אחר ושתינו ואז הוא בא לקח אותי לצד דיבר איתי...אז יצאתי עליו אחושרמוטה אמרתי מה אתה לא מתבייש אתה כמו אחי אתה מוכר אותי בשביל בנות מה אין לך בושה מה אתה שרמוטה?בחיים לא הפקרתי אותך אפשר להגיד עליי הכל שאני לפעמים שקרן קמצן מניאק,אבל לך בחיים לא עשיתי קטע כי אתה כמו אחי ככה אתה עושה לי?אז מה הוא אומר לי?
נהיית איתי בזמן האחרון לא בסדר אני כבר בשבילך עדיפות שלישית אז היינו ממש כמו אחים כל היום היינו ביחד ועכשיו אתה מתקשר אליי רק שאתה צריך אותי,שהחברים השניים שלך לא יושבים איתך אז רק אז אתה מתקשר אליי(אני לא כל כך שמתי לב אם זה נכון)בסוף יצא שהוא עדיין אשם ואמר שבוא נבליג על זה והתחיל לנשק אותי וביקש סליחה..בסופו של דבר השלמנו..
הקטע הוא שיש עכשיו שתי מחנות בין החברים יש שתי קבוצות ושתיהן מסוכסכות כאילו אבל אנחנו לא רבים,פשוט כל אחד עושה על השני פרצופים ולא יושבים הרבה ביחד כולם כמו פעם..עכשיו מה הקטע?אני בחיים לא יפסיד משום מקום שום דבר ואני בסדר עם שתיהם..אף אחד מהקבוצה הראשונה לא עושה עליי פרצופים או פוזות,תמיד קוראים לי לכל מקום וככה גם בקבוצה השנייה..ואיך בדיוק אתם חושבים שכל הריב הזה נהיה גרוע בין שתי הקבוצות?בגללי כן...בגלל הקטע שהוא עשה לי אז סיפרתי לקבוצה השנייה וזה עוד יותר חימם אותם והם הצדיקו אותי..עכשיו מה הקטע?אותו חבר שכביכול עשה לי קטע הוא כמו אחי והשלמנו והם אותו לא כל כך אוהבים בלשון המעטה ואני תמיד רוצה לצאת בסדר עם כולם..אז עם עכשיו אני יהיה איתם הם יגידו לי מה אתה לא מתבייש למה הלכת אליהם אתמול דיברת עליהם אחרת...ואם אני ילך לקבוצה השנייה יגידו לי את אותו הדבר..מה אני עושה?אני רק רוצה לצאת בסדר עם כולם,לא רוצה להיות מהאלה שמלכלכים עליהם מאחורי הגב,פשוט רוצה להיות אהוב על כולם(ואני מצליח לעשות את זה רוב הזמן)..קיצ' מה עושים?

ציטוט ההודעה