קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] סערה בקופסא: העונה הלא נעימה של מכבי נתניה
    על ידי InterSys בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-06-2010, 14:04
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-03-2008, 18:42
  3. מה יהיה בסוף עם מכבי נתניה?
    על ידי Screwball בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-07-2006, 06:18
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 14:29
  5. הפועל פתח תקוה - מכבי נתניה
    על ידי DoR TnT בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 17:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

יאמר הודיע שיעזוב את מכבי נתניה בסוף העונה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל יאמר הודיע שיעזוב את מכבי נתניה בסוף העונה

בעלי מכבי נתניה, דניאל יאמר, קיים היום (ראשון) פגישה עם חבר הנהלת המועדון עו"ד גיל לב, קובי בלדב, איציק גניש וכן עם מאמן הקבוצה ראובן עטר ועוזרו צדוק מלכה. בפגישה דיבר יאמר עם הנוכחים ואמר כי הגיע למסקנה כי החליט לעזוב את המועדון.

בין היתר אמר לנוכחים: "ראיתי העונה את הצד המכוער של הכדורגל, המשחק ברמת גן היה אחד הרגעים הקשים בחיי. הבטיחו לי המון דברים לפני ארבע שנים ועכשיו רגע לפני העונה החמישית עדיין אין איצטדיון ומגרשי אימון לקבוצה הבוגרת וגם הקהל לא מגיע ולא כיבד אותי. בנוסף לכך הרגשתי העונה מאויים, הייתי צריך לשכור מאבטח שייגן על משפחתי ועל ביתי. אני חושב שאם אדם נותן כל כך הרבה (קרוב ל-80 מיליון שקל בארבע עונות) הוא צריך לקבל מינימום כבוד. זה כסף שלקחתי מהילדים שלי. אסיים את העונה בצורה טובה, אעמוד בהתחייבויותי אך בעונה הבאה לא אמשיך. אני עוזב את מכבי נתניה בכאב אבל בלב שלם. אהיה מוכן לעזור לקבוצה בעתיד". יאמר הטיל על ההנהלה משימה: "מצאו תוך חודש את המבנה הנכון שלכם לעונה הבאה, כדי שמכבי נתניה תמשיך להתקיים".

יאמר, 44, רכש את הבעלות על נתניה בשנת 2006 והשקיע במהלך השנים האחרונות כ-80 מיליון שקלים. במהלך שנותיו במועדון סיימה הקבוצה פעמיים במקום השני בליגה ורשמה השתתפות היסטורית בגביע אופ"א.

כידוע, הגרמני לא השקיע השנה מכיסו בקבוצה, אלא התבסס על ההכנסות ממכירת כוכביה של הקבוצה לאריות הליגה. לירן שטראובר עבר למכבי ת"א ללא תמורה וחוזהו נחסך, דדי בן דיין ואיתי שכטר נמכרו להפועל תל אביב וזאב חיימוביץ נמכר לטרק גרוזני מהליגה הרוסית. כשהקבוצה נזקקה לחיזוק בתחילת העונה ובינואר, היה זה איש עסקים נתנייתי, אוהד הקבוצה המקורב לקובי בלדב, שתרם מכיסו מאות אלפי שקלים על מנת לממן את הגעת יגאל אנטבי, ארסטיד זוגבו, דיוויד גומז ופבריציו קבראל.

עם זאת, נתניה צפויה הייתה לסיים את העונה בגרעון ולכן לפני כשבועיים הפקיד יאמר שני מיליון שקלים נוספים על מנת שתסיים את העונה ללא חובות. למעשה יאמר יעזוב את נתניה כשהיא נקייה מחובות וכל מי שיהיה מוכן להשקיע בה יוכל לקבלה בחינם. ככל הנראה יאמר לא ימתין עד שימצא איש עסקים שכזה ויותיר את הקבוצה בידי המנכ"ל קובי בלדב, שעד שימצא אותו פילנתרופ שיקח את הקבוצה ימשיך להחזיק אותה באמצעות ההכנסות מההתאחדות, הטוטו והטלוויזיה ונותני חסות, וינסה למצוא לקבוצה ספונסרים נוספים דוגמאת אותו איש עסקים.
    נערך לאחרונה על ידי GuyCohen123; 28-02-2010 בשעה 14:37.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,526 | הודעות: 8,173,113 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect