רב הפעמים שאני מתחיל שיחה עם בנות שאני מכיר מהבצפר נתקעת וקשה להמשיך אותה יכול להיות שזה בגישה שלי? אבל יש לי בטחון עצמי גבוהה ואין לי פחד לגשת.או יכול להיות שאני צריך לתכנן מראש על מה שאני רוצה לדבר או שיש כלים להחזיק שיחה? מה עושים?
רב הפעמים שאני מתחיל שיחה עם בנות שאני מכיר מהבצפר נתקעת וקשה להמשיך אותה יכול להיות שזה בגישה שלי? אבל יש לי בטחון עצמי גבוהה ואין לי פחד לגשת.או יכול להיות שאני צריך לתכנן מראש על מה שאני רוצה לדבר או שיש כלים להחזיק שיחה? מה עושים?
Iverson
|
|
בשביל מה אתה צריך להחזיק שיחה?
סגור אותה זריז
אין לך מה לומר ? תשתמש ברוטיניות.
אין כרגע מצב לרוטינה ואתה מרגיש שזה ממש ממש נדחף לשיחה ולא קשור ? (אל תחשוב ככה,אבל בכל זאת יש מקרים אחדים שזה קורה) אז תשאל אותה שאלות,מה הדבר השמח האחרון שקרה לה,איזה דבר מראושע היא עשתה לאחרונה וכל מיני,לגרום לה לדבר על עצמה...אבל לא יותר מידי,תקטע אותה מתי שצריך.
אז לא צריך לתכנן מראש את נושא השיחה? (אני מדבר על בנות שאני מכיר לא סתם ברחוב , שאני אח"כ יראה אותם שוב ואם יצאתי לא טוב בשיחה זה יוריד מהערך שלי)
Iverson
לא צריך לתכנן כלום.
מקסימום תמציא רוטינה או שתיים משלך למצב כזה, אבל מכאן ועד ללתכנן? הדרך ארוכה..
יש סיבה מאוד ספציפית ללמה השיחות שלך נתקעות. אין לך שום מטרה מוגדרת.
כשאנחנו מתחילים עם מישהי, אנחנו מתחילים איתה.
אנחנו נגיע, נחייך, נפתח, ניצור משיכה בכל דרך שאנחנו בוחרים, נבודד ונסגור.
אם אנחנו נגיע, נפתח ונתחיל למשוך את הפתיחה שלנו יותר מידי - אם היא מחבבת אותי היא תזרום איתה
ואם היא לא היא פשוט תתקע כי היא לא באמת רוצה לדבר איתי כרגע.
בהתחלה השיחה זורמת, היא עונה לך בתשובות ארוכות, מדברת ומחייכת, ואחר"כ במקום לחייך אליה בחזרה ולשאול אותה אם היא רוצה לעשות משהו היום, או להמשיך לדבר על זה מתישהו על כוס קפה - אתה הופך למשעמם וממשיך לנסות לדבר על הנושא הזה. אם היא לא ממש מעוניינת בנושא, היא תפסיק לזרום, והשיחה תתקע.