שאלה: "מדוע רשיון נהיגה עדיף על נישואים?"
תשובה: "משום שבניגוד לנישואים, תוקפו של הרשיון פג אחרי 5 שנים..."
בחור טייל ברחובות פריז ולפתע ראה כלב רוטוויילר תוקף ילדה קטנה.
מייד קפץ הבחור על הכלב, נאבק בו וחנק אותו. הילדה יצאה בשריטות קלות בלבד כך גם הבחור.
מיד הגיעו כתבי טלוויזיה נלהבים ושאלו את הבחור, "אמור לנו מה שמך? כל פאריז תשמע עליך, והכותרת הראשית בעיתון מחר תהייה: 'גיבור פריזאי הציל ילדה משיני כלב טורף'."
"צר לי", אמר הבחור, "אולם אינני מפריז."
הכתבים אמרו, "אוקיי, אז כל צרפת תשמע עליך והכותרת מחר בעיתון תהיה: 'גיבור צרפתי הציל ילדה משיני כלב טורף'."
"צר לי", אמר הבחור, "אולם אינני מצרפת."
הכתבים אמרו, "אוקיי, אז כל אירופה תכיר אותך והכותרת תהיה: 'גיבור אירופאי הציל ילדה משיני כלב טורף'."
"צר לי", אמר הבחור, "אולם אינני מאירופה."
לבסוף שאלו אותו הכתבים, "אז מהיכן אתה!?"
"אני מישראל", השיב להם הבחור.
יום למחרת כל העולם שמע עליו והכותרת בכל העיתונים היו: ישראלי הרג כלב של ילדה קטנה...
בחור מספר לבחורה שהכיר: "אני מתפרנס מזעת אפם של אחרים."
הבחורה ההמומה: "אין לך בושה?!"
בחור: "מה יש להתבייש? אני עובד בסאונה..."
ילדה אחת באה לכרטיסן בקולנוע.
הכרטיסן אומר לה: "ילדה, זה כבר הכרטיס העשירי שאת קנית היום".
אז הילדה אומרת לו: "כן,כי האיש בכניסה עומד וקורע את הכרטיסים".
בלונדינית אחת צובעת את השיער שלה בשחור.באה אל רועה צאן ואומרת לו: "אם אני מצליחה לדעת כמה כבשים יש לך אתה מביא לי אחד מהכבשים". אומר לה הרועה צאן: "בסדר". הבלונדינית אומרת לו: "יש לך שלושים ושישה כבשים". אומר לה הרועה צאן: "צדקת, הנה קחי לך כבשה". לוקחת הבלונדינית את הכבשה, ואומר לה הרועה צאן: "אם אני אדעאת צבע השער שלך, את נותנת לי את הכבשה חזרה". אומרת לו הבלונדינית: "בסדר". אומר לה הרועה צאן: "השיער שלך בצבע שחור". אומרת לו הבלונדינית: "איך ידעת?????" אומר לה הרועה צאן: "רק בלונדינית יכולה לקחת לי את הכלב ולחשוב שזה כבשה".
שאלה: מה הערבים הקטנים לומדים בכיתה אלף?
תשובה: חיבול וחיסול
אמא אומרת לבנה לך תקנה ביצים. הבן חוזר עם ביצים שבורות, האמא שואלת למה הביצים שבורות? הבן עונה: רציתי לבדוק שהן טריות
איש אחד נכנס למכולת ושואל את המוכר כמה עולה לחם.
שואל אותו המוכר בחזרה: "איזה לחם - שחור או לבן?"
עונה לו הקונה: "לא משנה, זה לעיוור.

ציטוט ההודעה