קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון רשמי] ישראל נגד רומניה
    על ידי DiN ZriHaN בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-03-2010, 16:30
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 11-04-2007, 18:21
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 10:18
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 15:17
  5. תחזית סוף המישחק של ישראל נגד שוויץ!
    על ידי Dr.ed בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 23:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

לקראת המפגש של ישראל נגד רומניה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל לקראת המפגש של ישראל נגד רומניה

לפני האימון השני שלה במגרש בטימישוארה, נבחרת ישראל קיימה מסיבת עיתונאים נוספת לקראת משחק הידידות מול נבחרת רומניה מחר (רביעי, 20:45, ספורט1). כזכור, במשחק הרעים הקודם בין שתי הנבחרות, ב-6 בפברואר 2008, ניצחה ישראל 0:1 ברמת גן משער של עומר גולן, כאשר אז רומניה התכוננה לטורניר היורו

המאמן הזמני של הנבחרת, אלי אוחנה, אמר לקראת המשחק: "זה משחק ידידות וכל מאמן רוצה לבדוק מספר דברים. המאמן הרומני ערך שינויים רבים בהשוואה לקמפיין הקודם וזה מראה שהוא רוצה לבחון שחקנים. אנחנו מצידנו מקווים למשחק טוב ותוצאה טובה, גם אם מדובר בסך הכל במשחק ידידות. רומניה אמנם נחלשה בשנים האחרונות, אבל דיברתי עם רוני לוי שמאמן את אוניראה והוא אמר לי שהכדורגל הרומני שוב בעלייה".

כאשר נשאל אוחנה על ידי עיתונאים מקומיים האם תוצאה טובה תקדם אותו לעבר מינוי קבע בנבחרת, השיב המאמן: "אני מאמן כרגע את נבחרת הנוער ורק בגלל הסיטואציה שנוצרה עם דרור קשטן ביקשו ממני לאמן במשחק הזה. אחרי שאסיים את המשימה הזו אחזור לתפקידי בנבחרת הנוער. בעתיד, אין לדעת מה יקרה - אולי אהיה המאמן ואולי לא, אבל כרגע באתי למשחק אחד".

אוחנה התייחס ליריבה ואמר: "הכדורגל הרומני תמיד היה חזק וטוב. שיחקתי מולם כשחקן מספר פעמים ומעולם לא ניצחתי. אני מקווה שמחר זה יקרה בפעם הראשונה". הרומנים התעניינו כמובן במועמדתו של ויקטור פיצורקה לנבחרת, ואוחנה הגיב: "הוא שם מוכר, שחקן עבר עם הרבה ניסיון וגם מאמן טוב מאוד, אבל אני לא מדבר בשם ההתאחדות הישראלית ואיני יכול להתייחס לשמועות הללו".

כבר על פי האימון שהתקיים אתמול על אדמת רומניה, התברר כי איתי שכטר ורוברטו קולאוטי הם אלה שיפתחו בחוד. יוסי בניון ובירם כיאל גם הם נמצאים בהרכב, כשהקשר האחורי הנוסף יהיה תמיר כהן או אביחי ידין. כשהשניים תורגלו היום לסירוגין ויש התלבטות לגבי מי מביניהם יהיה בהרכב, עם יתרון קל לקשר בולטון.

גם גילי ורמוט, שנמצא בכושר נהדר בליגה, יפתח בקישור, מאחר שלאוחנה אין קשר התקפי נוסף בסגל. הייתה מחשבה להסיט את אחד החלוצים לאגף, אך האפשרות נשללה. בהגנה קלמי סבן ויואב זיו יפתחו כמגינים, אבי סטרול יחלוק עם טל בן חיים את מרכז ההגנה ובשער דודו אוואט, כאשר ניר דוידוביץ' צפוי להחליפו במחצית, כאחד מבין שישה חילופים.

הרכב משוער, נבחרת ישראל: דודו אוואט, קלמי סבן, אבי סטרול, טל בן חיים, יואב זיו, תמיר כהן (אביחי ידין), בירם כיאל, גילי ורמוט, יוסי בניון, אליניב ברדה, רוברטו קולאוטי.

בהצלחה לנבחרת מחר (יום רביעי ) במשחק הידידות

קרדיט לוואלה ספורט
    נערך לאחרונה על ידי GuyCohen123; 02-03-2010 בשעה 22:32.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    1,748

שיהיה בהצלחה לנבחרת.

אני אשיית לא אוהב את זה שקולאטי בנבחרת אני חושב ששכטר וארבייטמין צריכים לפתוח בחוד.
    הם הוכיחו שמגיע להם, הם כובשים הרבה, והם משחקים טוב לאורך כול השנה, שומרים על יציבות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,680 | הודעות: 8,173,267 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect