|
|
5.
לדעתי דחוס מידי, והדברים לא קשורים אחד לשני.
ניסיון יפה.
תמשיך כך.
תודה *~* עשיתי משעמום ולא היה לי כח להמשיך כי אני עייף וחולה ד"א זאת גירסה ראשונה למפה.. ושאני לצערי יפרמט תמחשב כי יוטיוב לא עובד לי.. אני יעלה סירטון שלו יותר נורמאלי >.> דחוס הוא ממששששש לא.. בקושי יש משהו >.<
את צריכ הליראת בנורמאלי לצערי אין לי כח ..>.>תחכו ל V2 תהביאו לי גם רעיונות כי את זה סתם ליראת.. מה יגידו *~* ניראלי חפרתי יותר מידי ד"א תהביאו לי תתוכנה כדי לעלות את זה להורדה ואיך אני יכול להחזיר תמייפל MAP לרגיל בלי המפה הזאת =[ זה נותן לי DC כל שניה
7/10 יפה מאוד אבל דחסת יותר מידי. וגם כן אתה הכנסת דברים לא קשורים אחד לשני.
שלום שלום
לא הבנתי מה לא קשור? הכול מגיע לאראן בסוף XXD
יש לך אראן בשרת? לא נראה לי.
שלום שלום
לא אחי.. אני לא אומר איך עשיתי את זה XD אולי רק לך תהביא מסן או משהו אני יספר לך *~* אין לי שרת >.>יש לי מחשב גיימינג אבלללללל...... אינטרנט 1.5 מגה לחלק ל 4 מחשבים זה 0.37 לכל מחשב.. זה איטי ברמות..
מה אתה צריך לספר לי אתה לא יכול לעשות עם המפה הזאת כלום ואני לא רוצה לעשות ספאם. אםאתה רוצה לפרסם את ה Xml של המפה כדי שיוכלו לשים בשרת שלהם אז תיכנס ל HaCreator עם המפה ותעשה שמור ותשמור כ XML לא כ- Wz ואז תפרסם ואנשים פשוט יוכלו לשים בשרת.
שלום שלום
תהביא לי הורדה מה שבלינקיה חרא.. וזה עריכות אישיות מה שבMAP שיניתי תקבצים של ה 62 לשל הגלובאל *~*