יש לי בעיה, אני מכניס את הדיסקונקי למחשב וכשאני בא לפתוח אותו הוא כותב לי שחייב לאתחל אותו, וכשאני עושה אתחל הוא כותב לי שאי אפשר לאתחל..
מה אפשר לעשות?
יש לי בעיה, אני מכניס את הדיסקונקי למחשב וכשאני בא לפתוח אותו הוא כותב לי שחייב לאתחל אותו, וכשאני עושה אתחל הוא כותב לי שאי אפשר לאתחל..
מה אפשר לעשות?
|
|
תנסה לפרמט אותו דרך ה DOS כלומר לך להתחל>הפעלה >תכתוב CMD לאחר מכן תכתוב FORMAT רווח ואז את השם של הכונן שהופיע לך במחשב שלי של הדיסק און כי ,כלומר האות , אם יש כונן C וכונן D אז תכתוב את האות של הכונן של הדיסק און קי , לאחר מכן יופיע לך דבר כזה : FORMAT Y/N תלחץ Y וזה יעשה לך פירמוט לדיסק און קי .
תהנה מקווה שעזרתי
וואלה קניתי אותו ממש מזמן בCD1.. לא נראה לי בכלל..
וואלה לא מתחמם... כרגיל.... הנורית שלו אפילו מהבהבת בתדירות נמוכה יחסית...
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תביא לי צילום מסך של המחשב שלי עם ה DOK שלך מחובר
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
format f: you have a ":" after F.
![]()
נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 10-03-2010 בשעה 15:02.
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כשאתה לוחץ כפתור ימני ובוחר באתחל נפתח לך חלון נכון? למעלה יש בחירה איזה מערכת קבצים אתה רוצה שתהיה איזה מסומנת?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
בוא נחזור שלב אחד אחורה.
אני מניח שאתה משתמש בווינדוס ויסטה או יותר חדש..
תלחץ ימני על הDOK מאפיינים ותביא צילום מסך של המאפיינים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
לא הוא משתמש ב XP יתומך בלאי שכמוך!תסתכל בתמונות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
טוב אז זה שולל את האצת חומרה שיש בויסטה וב -7
אוקי שלב הבא זורק את הDOK לפח וקנה אחד נורמאלי
סתם אפשרות תיקייה>תצוגה>בטל את ה - V מהסתר תיקיות וקבצי מערכת ושנה את הבחירה בתיקיות מוסתרות להראה..
עכשיו כנס ל DOK תראה אם יש עליו איזה קובץ כלשהו שלא אמור להיות עליו אם כן תנסה למחוק אותו ידנית ואז לבצע פרמוט
נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-03-2010 בשעה 21:47.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update