כשאני עם חברה שלי תמיד כמעט כל מה שני עושה(כאילו דוחף אצבעות וכאלה) כואב לה ואם זה לא כואב בהתחלה אז אחרי שעה בהמשך זה מתחיל לכאוב מה עושים בשביל שזה לא יכאב או בשביל להרגיל אותה? ולא יכאב לה כי אני יודע שלרוב הבנות לא כואב
כשאני עם חברה שלי תמיד כמעט כל מה שני עושה(כאילו דוחף אצבעות וכאלה) כואב לה ואם זה לא כואב בהתחלה אז אחרי שעה בהמשך זה מתחיל לכאוב מה עושים בשביל שזה לא יכאב או בשביל להרגיל אותה? ולא יכאב לה כי אני יודע שלרוב הבנות לא כואב
|
|
אל תלחיץ אותה אחי..תן לה הרגשה שאתה שמה איתה ולא רק נמצא בשביל כל היחסים...ולאט לאט...בהתחלה תיגע בה בשיער בחזה...תן לה נשיקות בצוואר באוזן..ככה שתתרחמן זה משהו פסיכולוגי...ובהתחלה תדחוף רק אצבע אחת..ואז לאט לאט אתה תדע כבר מה לעשות
יכול להיות שהיא לא מספיק מחורמנת .
תעשה איתה משחק מקדים .
עשיתי את זה איתה מלא פעמים וזה תמיד אחרי איזה שעה חצי שעה שאנחנו ביחד ואני תמיד מקפיד על הדרגתיות אני יודע לפחות שאני רגוע לגמרי אז אני לא משדר לה לחץ
יפה,וזה יכאב לה עד שהיא לא תרגיש שהיא רוצה את זה ביחד איתך,תמשיך לנסות כמו בהצעות של האנשים פה
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
יורד לה יותר, מנשק אותה, פשוט מענג אותה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אין עשיתי את כל מה שאמרת כלום לא עובד תאמין לי או שמשהו לא בסדר אצלי או אצלה אולי יש איזה אתרים עם טיפים טובים ולא סתם סרטי פורנו
תנסה בעזרת האצבעות להרחיב לה את הכוס לפני שאתה מכניס את הזין.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אתה צריך שהכוס שלה יירטב בגלל זה כואב לה..
לא חרמנתה אותה מספיק..
נערך לאחרונה על ידי Application; 08-03-2010 בשעה 20:52.
חחחחחחחחחח איך אני ידעהרגת אותי...
חח סתם כפרה אתה תרגיש אחי תראה כזה נוזל באצבעות..מזה אין לך מה לדאוג שזה יהיה אתה תדע..
חחח מה אתה רוצה זה תמיד מרגיש ככה אני לא יודע בדיוק מה ההבדל לא נורא יבוא יום וגם את זה אני אדע
ובקשר לשני אני עוד לא עושה איתה את זה המניאקית לא רוצה כבר פאקינג 6 וחצי חודשים אין לי מושג מה לעשות