שלום לכולם אני בן 17 ויש לי מלא ידידות שמתות עליי אבל מזה חולות עליי כל הזמן אומרות לי אין אני מתה עלייך איזה חמוד אתה וכאלה דברים
השאלה שלי איך אני יכול להזרים מישהי מהן לישכבב כי הן ממש כוסיות ובא לי קטע איתן תודה לעוזרים
שלום לכולם אני בן 17 ויש לי מלא ידידות שמתות עליי אבל מזה חולות עליי כל הזמן אומרות לי אין אני מתה עלייך איזה חמוד אתה וכאלה דברים
השאלה שלי איך אני יכול להזרים מישהי מהן לישכבב כי הן ממש כוסיות ובא לי קטע איתן תודה לעוזרים
|
|
תגיד לה , רוצה ללכת לסרט או משהוא.
היא תגיד כן , אחרכך תגיד לה אין אצלי אף אחד היום בבית רוצה לקפוץ אלי?
היא תגיד כן שיחקת אותה ..
לא - קיבלת כאפה XD
כמו שהוא אמר אחי..תציע להם לעשות איתך משהו אחרי צהריים(לא לכולן ביחד כן?) וככה אחרי שתהיו לבד בבית תתחילו להתנשק ולזרום..כך בחשבון שאם לא תצליח אתה הורס ידידות אז מה שאתה צריך לעשות זה רק עם ילדה שאתה יודע שבוודאות יש קבלות עליה(מזדיינת הכוונה)
נערך לאחרונה על ידי usermanx; 08-03-2010 בשעה 12:18.
תרמוז לה שזה מה שאתה רוצה .
מסכימה - שיחקת אותה .
לא מסכימה - אכלת אותה .
אני חיב להגיד לך אדון פותח אשוכל שאתה אדיוט ולכן לא יצא לך לזין עד היום.
במקום לשאול שאלות מפגרות, תחשוב לבד מה אתה צריך לנסות, תנסה תיזום. מאיפה אנחנו יודעים איך אתה יכול להשכיב את ידידות שלך? אני מכירים אותם? כל אישה והדרך שלה למיטה
חחח מילים כדורבנות חבר..
חחח פשוט מאוד!
תזמין אותה לבית שלך תראו איזה סרט רומנטי בחושך היא תראה תסרט אתה תראה תסרט גם תתחיל ללטף אותה באמצע הסרט שזה כברר רומנטי היא תחבק אותך בקטנה כאילו היא תשים עליך יד ותזרמו לנשיקה ואז לאט לאט זה יתקדם אחי
!! מקווה שעזרתי
זיו* נעים חחח
וואי איזה שיעמום
תראה אצלך בבית סרט רומנטי,ובסוף יש תמיד סוף טוב(נשיקה וזה)אז מתי שהסוף מגיע,תלטף אותה בעדינות,היא תסתכל עליך,ואז לאט לאט תתחיל להתינשק איתה,אחרי דקה של נשיקות,היא אולי תתחיל להוריד לך תחולצה,אם כן,תזרום,ואז לאט לאט אתה תלכו למיטה כשאתם עדיין מתנשקים,ואז היא מפילה אותך על המיטה מתנשקים עוד קצת,ואז אתה מוריד לה תחולצה,ואז תמכנס ואז היא מוצצת לך וכל זה XDDD
במידה ועשית את מגוון הרעיונות פה , אומרת כן , תבלה, אומרת לא, תתחיל לחשוש לחייך
![]()
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 29-03-2010 בשעה 02:09.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אחי זה שהם אומרות לך דבר כזה זה לא אומר שאת יכול לשכיב אותן דבר ראשון
יכול להיות שבתור ידידות הן אומרות לך את זה כי אתה באמת חמוד וכיף להן איתך
ואם אתה חושב שאתה יכול לזיין את אחת הידידות שלך זה כבר בעיה שלך
אולי הזמן יעשה את שלו ,אבל זה מוגזם לדעתי לקחת אותן לסרט ולזיין אותן
וזה אתה יכול לעשות רק אם הם שרמוטות רציניות ורוצות את זה יותר מימך.
אני סך הכל אומר לך תאמת
ובדרך כלל ידידות טובות לא מזדיינות עם הידיד הטוב שלהן רק אם הם כמו שאמרתי לך
Acid-Boy -טבעי שלא ישלוט בעצמו
מנהל לשעבר :
תמונות סקס.
תמונות ישראליות.
וגיבורים.
אני ברצינות... היחיד שרואה שפג תוקף האשכול!??!