יש לי מחשב נייד של Sony vgn-ns305d אני רוצה לסגור את המסך ושהמחשב לא יעבור למצב שינה שיישאר רגיל עובד שלא ייסגר לי איך אני עושה את זה?
יש לי Windows vista 64bit sp2
תודה לעוזרים זה דחוף לי ==
יש לי מחשב נייד של Sony vgn-ns305d אני רוצה לסגור את המסך ושהמחשב לא יעבור למצב שינה שיישאר רגיל עובד שלא ייסגר לי איך אני עושה את זה?
יש לי Windows vista 64bit sp2
תודה לעוזרים זה דחוף לי ==
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 11-03-2010 בשעה 11:18.
|
|
אממממ תבדוק משהוא שקשור לצריחת חשמל
אני לא זוכר איפה זה אבל זה איפה שהצריכת חשמל
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
טוב בסדר אחי זה באנגלית גם הווינדוס אני בכלל לא מצליח להפוך לעברית =/
אמממ תן לי תמונה של ה Control Panel
אני ידריך אותך הלעה
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה לוחץ על השולחן עבודה כפתור ימני בוחר ב PRSONALIZE לאחר מכן בוחר ב SCREEN SAVER ושם אתה בוחר ב CHANGE POWER SETTINGS ואז אתה בוחר ב HIGH PERFORMENCE ומאשר.
במידה וזה לא פתר את הבעיה תיכנס שם להגדרות המתקדמות יותר יש לך שם את העניין של סגירת מסך ואתה בוחר שם שלא להכניס את המחשב למצב שינה כשהמסך נסגר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ימני על שולחן העבודה -> התאמה אישית -> שומר מסך -> שנה הגדרות צריכת חשמל ->בתוכנית צריכת החשמל שמסומנת לך לחץ על שנה תוכנית -> בהכנס את המחשב למצב שינה תגדיר לעולם לא
*הגדרות מתקדמות:
שנה הגדרות צריכת חשמל מתקדמות ->הרחב את קטיגוריית ה Sleep -> קבע בכל אחת מההגדרות את הערך הרצוי לך (במקרה ואתה רוצה להגדיר שהמחשב לעולם לא יכנס למצב שינה הגדר בכולם את הערך לעולם לא)
בחירת פעולה רצויה במקרה של לחיצה על כפתור כיבוי וסיגירת המכסה:
התחל -> לוח בקרה -> חומרה וקול ->הגדרות צריכת חשמל->באגף הימני (או השמאלי במקרה ואתה משתמש במערכת בעברית) -> בחר באפשרות "בחר מה יקרה בעת סגירת המכסה" ->פה אתה מגדיר מה יקרה כשתסגור את המכסה במקרה שלך אתה מגדיר שלא יקרה כלום.
מקווה שהצלחתי לעזור
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הבעיה אחי שזה באנגלית הווינדוס תוכל לשנות הכל לאנגלית או שזה בעייתי.?
מ א ו ש ר
אתה לא יודע אנגלית בכלל?!
מה הבעיה לקרוא ולעשות בהתאמה באנגלית את מה שקראת בעברית?
ימני על שולחן העבודה
Personalize>Screen Saver>Change power settings>Change plan settings>Put the computer to sleep>Never
*Advanced Power Settings
Change advanced power settings>הרחב את קטיגוריית ה Sleep>קבע בכל אחת מההגדרות את הערך הרצוי לך (במקרה ואתה רוצה להגדיר שהמחשב לעולם לא יכנס למצב שינה הגדר בכולם את הערך Naver)
בחירת פעולה רצויה במקרה של לחיצה על כפתור כיבוי וסיגירת המכסה:
Start>Control Panel>Power Options>Choose what closing the lid dose
פה אתה מגדיר מה שאתה רוצה במקרה שלך
When I close the Lid> Do nothing
ותעשה לי טובה תלמד אנגלית
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אח שלי את יותר מבין בזה כפרה
יאלללה תודה אחי
מ א ו ש ר
אורי אתה חייב להוריד טורים! חלק מהסיבה של תמיכה טכנית זה האנגלית כי אם הם היו יודעים רוב השאלות לא היו נשאלות.
בכל מקרה שמחנו שעזרנו, נעול.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 11-03-2010 בשעה 11:18.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!