לא הבנתי למה לעזעזאל הם כל כך יקרים
סתכלו בדוגמה הזאת:
http://www.gamaoffice.co.il/products/32769
זה אחד המחשבים הכי קקה שראיתי בזאפ וזה 4 אלף
ועל מה לא הבנתי..
לא הבנתי למה לעזעזאל הם כל כך יקרים
סתכלו בדוגמה הזאת:
http://www.gamaoffice.co.il/products/32769
זה אחד המחשבים הכי קקה שראיתי בזאפ וזה 4 אלף
ועל מה לא הבנתי..
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 08-03-2010 בשעה 15:50.
|
|
הוא כלכך ישן והם לא מעדכנים את המחיר
גם בטח אין להם אותו במלאי
במחיר שלו אתה יכול להביא מחשב הרבה יותר טוב ואפילו ביותר זול
יש לך עוד שאלות או שאפשר לנעול??
נערך לאחרונה על ידי BigBeng5; 08-03-2010 בשעה 16:20.
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
אם אתה מחפש מחשב עמיד מאוד ויציב לך על LENOVO,
אם אתה מחפש משהו קצת יותר יקר עם ביצועים טובים לך על DELL
ואם אתה מחפש משהו למשחקים לך על היותר יקרים של DELL / ASUS / ACER
lenovo זה מותג יחסית בינוני. DELL ו IBM זה מותגים מעולים, גם ASUS.
את ACER אני לא כ"כ מכיר בתחום הזה.
אני אומר לך את זה מנסיון... אני באוניברסיטה ואני נחפש לה-מ-ו-ן מחשבים ניידים. לינובו בהחלט מספקת את הסחורה. לחבר שלי נשפך יין על המחשב שלו והוא ממשיך לעבוד ללא דופי. (יש לחלק מהדגמים שלהם תעלות ניקוז במיוחד בשביל זה). לי אישית יש tablet של HP לצרכי לימודים והוא לא מושלם אבל זה הכי טוב שיש בתמורה ל4300 שקלים...
יכול להיות שאחד מהם קנה את השני... אבל זה לא אומר הרבה. לגבי לנובו אני אומר את מה שאני אומר רק כי אני מכיר כמה אנשים שהיה להם מזל רע איתו. אבל אולי זה סתם צירוף מקרים.
האמת שיש לי בבית נייד של לנובו, וכן הוא היה צריך לעבור די הרבה טיפולים והוא עדיין לא הפסיק לעשות בעיות..
אני ממש לא אוהב אותם, אבל כל אחד והדעה שלו.
אני גם חושב שזה די תלוי בדגמים.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
IBM אלו המחשבים הניידים העסקיים הטובים שיש ולכן המחיר שלהם יקר תמיד.
LENOVO היתה של IBM עד שנקנתה ע"י חברה אחרת אבל עדיין IBM מייצרים מחשבים ניידים מסדרה העסקית שלהם שזאת סדרה T.
לא אומר שמחשבים אחרים הם לא טובים פשוט אם אתה רוצה להבין למה משלמים יותר אז הסיבה היא בגלל שהם הטובים ביותר או לפחות כך הם היו תמיד גם אם יש טובים מהם זה לא משנה הם מותג וכשאתה מותג אתה נמכר ביוקר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!