בשביל זה יש חברים אחי

עם חבר שהוא באמת חבר ולא סתם זבל אתה תוכל דבר על דברים רציניים והוא תמיד יעזור לך ויקשיב לך , כך שאתה לא צריך לחפש כל הזמן את התמיכה במשפחה אפשר למצוא אותנ גם אצל חברים , בקשר ללימודים במתמטיקה , פשוט תנסה להפגש עם חברים שיודעים טוב מתמטיקה ותלמדו ביחד , או שאם יש לך ילד או ילדה בכיתה שמבינים טוב אז אין לך מה להתבייש אחי לבקש מהם עזרה פשוט תבוא ותשאל אותם אם הם יכולים לעזור לך באיזה נושא שאתה לא כלכך חזק בו והם ישמחו לעזור לך , בחיים לא יגידו לך לא .
וזה שאתה בא ממעמד כלכלי נמוך זה לא אומר שאתה לא יכול להיות טייס או רופא או מתכנת , כי כמעט כל בן אדם שמתחיל את חייו הוא מתחיל מ 0 , אני מתכוון מרגע שאתה מסיים צבא , זהו אתה עצמי , כולם מתחילים מכלום. וגם אתה יכול לנצל הרבה בצבא , הצבא יכול לממן לך מלא דברים ותנצל את זה ,
אני מכיר מלא אנשים שהם באו ממעמד כלכי נמוך ועכשיו הם עם מקצועות מאוד מכובדים!
אתה תצליח אחי במיוחד כשאתה לומד כלכך טוב , עם ציונים כאלה בתעודת בגרות יקחו אותך לכל מקום לעבוד , לכל חברה , יראו את הציונים שלך ישר יגידו "זה בן אדם עם ראש".
מעמד כלכלי נמוך לא אומר כלום, יש לי מורה בבי"ס שהייתה ממעמד כלכי נמוך וכשהיא התחתנה לא היה לה גרוש, לא היה לה כסף אפילו לקנות בגדים לילד שלה, ולמרות כל הקשיים היא עבדה וחסכה והלכה ללמוד באוניברסטה והיום היא גרה בשכונת יוקרה קנתה לעצמה וילה ויש לה אוטו לא רע בכלל.
כך שאין לך מה לדאוג מהמקום שאתה נמצא בו , הכל ילך לך , אתה תצליח!