קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני ילמד את עצמי לנגן?
    על ידי Offer בפורום כלי נגינה
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-05-2008, 22:33
  2. [רקעים] אני רואה אתם לא יודעים מזה איכות.
    על ידי FuckTheSystem בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-10-2007, 15:48
  3. יוווו אנשים אני שונא את עצמי
    על ידי pilpel בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-09-2006, 08:48
  4. אני מציע את עצמי!!!כנסו מנהלים
    על ידי CrAzY_BoY בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-01-2006, 15:10
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

אני בתסביך עם עצמי על מזה שטויות...

ברירת מחדל אני בתסביך עם עצמי על מזה שטויות...

ככה, יש לי איזה ידידה ממש טובה ויש מישהו שהוא חבר שלי והוא גם ידיד שלה. הקטע אני לא כזה מת עליו והוא לא כזה חבר שלי, אני לא כל כך אוהב אותו וזה שהיא מדברת איתו ומסתובבת איתו בכלל מפריע לי. הקטע הוא שאותה ידידה כל היום משגעת אותי חושבת שהיא חברה שלי ואם למשל אני אומר לה שאני הולך לאיזה ידידה אחרת או משהו כזה היא בולעת את הלשון. קיצור הבעיה שלי כזאת מפריע לי שהיא מדברת איתו ומסתובבת ולא בא לי לדבר איתה אפילו בגלל הקטע הזה. אבל הבעיה היא אני כולה ידיד שלה לא אבא שלה ולר חבר שלה שיגיד לה מה לעשות ועם מי לדבר או להסתובב, אבל אם את ככה משגעת אותי ואיכפת לך ממני אז לפחות תקשיבי, לא? מה הייתם עושים במצב כזה? ואולי אני קנאי או משהו כזה אבל ככה אני מרגיש אני סתם חושב על זה יותר מדי כל הזמן..

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחי לי נראה שאתה דלוק עליה...אם זה מפריע לך אתה יכול לבוא לה בעקיפין לבוא לה בעקיצה..:"מה ראיתי אותך עם ההוא,יש לכם משהו?" משהו בסגנון הזה..היא כבר תבין אתה רמז סמוך עליה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לא הבנתי כלום !
    תסביר בצורה יותר ברורה,תשתמש בפסיקים ,רווח של שורה להתחיל משפט חדש,יותר רצף למשפטים ,כי בטכלס הרגשתי שאני קורא משפט אחד ארוך.

פעם הייתי קצת דלוק עליה לא משהו שלא יכולתי לחיות איתו, אלא משהו שחולף מהר. מאז התנתקתי ממנה והיא חזרה לדבר איתי ויש הרגשה כאילו היא רוצה אותי אבל אני לא בטוח בזה בכלל. והקטע הוא היא כל הזמן אומרת לי שהם רק ידידים ושקטע של סקס או קשר בחיים לא יקרה ביניהם אבל עדיין מפריע לי...אני גם לא מבין למה כי היא לא חברה שלי ולא מישהו כל כך חשוב לי אז למה אני חושב עליה ככה ועל מי היא מסתובבת לא מבין את זה פשוט..

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    פעם הייתי קצת דלוק עליה לא משהו שלא יכולתי לחיות איתו, אלא משהו שחולף מהר. מאז התנתקתי ממנה והיא חזרה לדבר איתי ויש הרגשה כאילו היא רוצה אותי אבל אני לא בטוח בזה בכלל. והקטע הוא היא כל הזמן אומרת לי שהם רק ידידים ושקטע של סקס או קשר בחיים לא יקרה ביניהם אבל עדיין מפריע לי...אני גם לא מבין למה כי היא לא חברה שלי ולא מישהו כל כך חשוב לי אז למה אני חושב עליה ככה ועל מי היא מסתובבת לא מבין את זה פשוט..
    כי אתה דלוק עליה ? ><

כבר לא פשוט אותו אחד שהיא מסתובבת איתו ממש שם עליה זין וכשהוא איתה הוא אולי מתנהג אליה יפה אבל אחר כך שהוא איתנו עם החברים הוא מלכלך עליה וזה אז בסה"כ איכפת לי ממנה יותר מאשר דלוק עליה..

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    כבר לא פשוט אותו אחד שהיא מסתובבת איתו ממש שם עליה זין וכשהוא איתה הוא אולי מתנהג אליה יפה אבל אחר כך שהוא איתנו עם החברים הוא מלכלך עליה וזה אז בסה"כ איכפת לי ממנה יותר מאשר דלוק עליה..
    אז תעשה עם עצמך חושבים,מאיזה קשר אכפת לך יותר,עם החבר או עם הבחורה.

אם עם החבר,תישאר בשקט ותמשיך כרגיל.
    אם עם הבחורה,אז תגיד לה שהוא מלכלך עליה מאחורי הגב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר :
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דבר איתה, תגיד לה שזה מפריע לך ושתיהיה איתו פחות (או מה שאתה רוצה שיקרה) ואם היא מרגישה משהו כלפיך היא תפסיק.

בהצלחה

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אז תעשה עם עצמך חושבים,מאיזה קשר אכפת לך יותר,עם החבר או עם הבחורה.

אם עם החבר,תישאר בשקט ותמשיך כרגיל.
    אם עם הבחורה,אז תגיד לה שהוא מלכלך עליה מאחורי הגב.
    +1
    אם החבר יותר חשוב לך תבליג.
    אם היא יותר חשובה לך תגיד לה שהוא סתם זבל, ושתשים לב איך הוא מתייחס אליה.

עוד סיבה שאני משתגע בגללה זה שאמרתי לה כמה פעמים ולא רק עליו, הם גם פעם אחת לא דיברו כמה ימים אבל אז היא התקשרה אליו והם חזרו לדבר. ברור שעדיף לי הקשר והחברות איתה(בקטע של ידידים) מאשר החבר הוא לא מעניין אותי בכלל..והיא עוד אומרת לי כן אני יותר מדי תמימה לא יעשה עוד טעויות והיא חזרה לדבר איתו

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אז היא הבלה מה אתה רוצה שנגיד?
    אם היא לא רואה את זה והוא יודע לסבן טוב אז אין מה לעשות עד שהיא לא תקבל את הכאפה שלה זה לא יעבור לה היא בטח מהסוג של הנשים שאוהבות בעלים מכים (אל תרימו גבה יש נשים כאלה שמחממות את הבעל בכוונה שיכה אותן זה משהו מוזר ועד שלא הייתי עד לזה לא האמנתי) בקיצור היא הבלה וזהו.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

חח לא היא לא מאלה שאוהבות אנשים מכים, והיא קיבלה כבר כאפה ממנו(זה רק ביטוי, היא לא באמת קיבלה ממנו כאפה) והיא לא לומדת חוזרת לדדבר איתו וזה מעצבן אותי..הקטע היא שמה לב לזה שאני פחות מדבר איתה וכו' והיא משגעת אותי תגיד לי מה הבעיה מה קרה ולא עוזבת אותי

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחי ככה זה בנות,זאת השיטה שלה להתרחק ועדיין להשאיר אותך קרוב עליה היא גורמת לך שתהיה חולה לה על התחת..אבל היא עושה ככה?תבוא לה בהפוך על הפוך...תהיה אליה יבש,קר,ציני...ככה היא תרגיש שאתה כבר לא שם עליה ואז היא תתאמץ יותר בשביל לזכות שוב באותו יחס שהיא קיבלה ממך...אם תדע לעשות את זה טוב היא שלך

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

באופן כללי אני הרמתי ידיים בכל הנוגע לאנשים מפגרים שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם וגוררים את כל העולם לתסבוכת שלהם אבל במקרה שלך אדוני אני אחרוג ממנהגי.
    דבר ראשון חאלס לשקר לעצמך חבוב זה לא כזה אמין וכמו שאני יכול לנחש אתה לא מאמין לעצמך אז עדיף לחסוך מאמצים.
    אין דבר כזה אכפתיות בלי רצון לקירבה לא קיימת חייה כזאת, אז הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קורא את ההודעה הזאת זה להרים לה טלפון ולהגיד לה שיש לך משהו חשוב לחלוק איתה (לגבי התוכן אני משאיר לך את ההתלבטות).
    ועכשיו לדובדבן (שלדעתי ידחק לפינה בשניה שתחשוף את האמת שלך לאור אבל ניחא) העיניין הוא פשוט וקל מכיוון שהיא לא מצליחה להשיג את תשומת הלב שלך בדרך הרגילה של פיתוי והשמה היא הולכת על הדבר הטוב הבא, התרועעות עם אדם שהיא יודעת שאתה בגלוי מעדיף שהיא לא תתרועע איתו וכל זה לא כדי להניב קשר אלא בכדי להשיג את תשומת ליבך, יורשה לי להוסיף דרך עקומה ולא מועילה דייה אבל בהחלט דרך להשיג תשומת לב..

כל טוב מיטב האיחולים ולבן הראשון תעשה טובה תן שם נורמאלי
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-03-2010 בשעה 04:49.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect