למה אתה עובד על סטוצים? זה תמיד רק לאותו הערב ונגמר במהירות ומה שבטוח אין לך כלום אח"כ חוץ מהרגשה של חוסר סיפוק חוסר מילוי כאילו זה לא באמת מילא את הצורך שלך בקיצור חרא דבר! אתה יכול להיות חם אש ואין כלום הכל יבש והכי באסה זה שלפעמים אתה מתפשר כי אין מישהי שממש מוצאת חן בעינייך.
המלצה שלי תבנה על יזיזות הוא ממלא הרבה יותר זה כמו חברה רק בלי הכאב ראש של חברה נקרא לזה חבר טוב עם הטבות

אבל הבעיה עם קשר כזה זה שאתה צריך להיות בררן מילים מהשורה הראשונה לבחור את המילים היטב ולדאוג למלא את הצרכים של הצד השני על הצד הטוב ביותר בלי שזה יגרום לטרחה מוגזמת מצידך בקיצור זה מסובך אבל ברגע שמבינים את הקצב ואת השיטה לשמור על היציבות זה גם נמשך לאורך שנים בין החברים/חברות שמתחלפים/מתחלפות.
זה תמיד שם עם כתף כשצריך בקיצור זה הקשר שהכי העדפתי לאורך השנים ועד הנישואים שלי החזקתי שלושה כאלה סימולטנית זה מדהים זה ממלא וזה משחרר הרבה כאב ראש! היום אני כמובן לא בקשר עם אף אחת אבל בשורה התחתונה זה הדבר העדיף רק צריך באמת הרבה כובד ראש בשיחות איתן והרבה מיומנות לא להחליק כי זה ממש קו דק בין חברה לסתם ידידה ומי שלא מבין באמת את הקו הזה אז או שהוא מחזיק ידידה או שהוא מחזיק חברה ולא יודע.