מה לעשות כשהיא בקבוצה אני יודעע כאילו לדבר אל כולם וזה אבל איך אני לוקח אותה מה אחרי פתיח ויצירת ערך ואולי קצת משיכה להגיד לה כזה בואי שניה או מה כזה?
מה לעשות כשהיא בקבוצה אני יודעע כאילו לדבר אל כולם וזה אבל איך אני לוקח אותה מה אחרי פתיח ויצירת ערך ואולי קצת משיכה להגיד לה כזה בואי שניה או מה כזה?
|
|
''אני יכול לגנוב אותך לרגע? '' תמיד עובד לפי מה ששמעתי לא יצא לי לנסות אבל אני מקווה להזדמנות שבה אוכל לנסות את זה
פשוט תגיד לה בואי נעשה סיבוב או משו
ואם היא לא בקבוצה, היא קבוע עם חברה אחת
אז מה עושים?
הרי אם היא תלך החברה תשאר לבד
סט של 2 בנות זה הסט הבעייתי ביותר,אתה שואל שאלה נכונה,בגלל זה אתה צריך ווינג,עוד מישהו שתוכל להשאיר את החברה השניה איתו אחרת באמת אין לך אפשרות לבידוד.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
במאפי בדיוק פירסמו השבוע מאמר בנושא:
איך "לגנוב" את הכוסית מהחברות המכוערות שלה
תקשיב,אתה פשוט שולח לה יד,אומר לה בואי לצד אני רוצה לומר לך משהו בצורה פרטית ,ולשאר הקבוצה אתה אומר שהם יכולים לבוא ולהצטרף מתי שבא להם,הם לא באמת יצטרפו כי הם יבינו שמשהו הולך בניכם,אבל הבחורה תרגיש הרבה יותר בנוח לבוא איתך.
אם זה סט של 2 בחורות,אתה לא מבודד,רק לוקח מספר וקובע משהו ליותר מאוחר,אלא אם יש לך ווינג שיבדר את המכוערת בזמן שאתה עם הכוסית שלך.
._.
לבודד סט מעורב של בנים ובנות זה הכי קל. בעיקר במקומות כמו מועדון שכולם תמיד משנים מיקום ואם יצרת ערך מספיק גבוה והיא מעוניינת בך היא תישאר איתך כבר לבד.
אבל לך תבודד לך 2 SET...
קח מספר משתי הבחורות מתי שצריך. גם אם לא יצליח לך עם המטרה שלך, אתה יכול להכנס לתוך מעגל חברתי חדש ומשם לך תדע מה יקרה לך.
לא הבנתי אמרו לי שצריך להתייחס לכולן כי אז היא תנפנף אותי בשביל החברות אבל כאילו איך להתחיל תפתיח אפשר דעה נשית או משו כזה ואז משם לזרום ולהגיד לה בואי שניה או משו כזה?
נניח אם אתה במקום סגור אתה יכול להגיד די מחניק פה בואי נצא החוצה..
או להגיד משהו כמו אני צריך להראות לך משהו ולשאול את החברים שלה אם אפשר לגנוב אותה לשנייה.
תבין שהיא תחפש אישור לכל דבר שהיא עושה מחברים שלה,ברגע שהם מספיק מיודדים איתך הלחץ עליה יפחת.