יש לי תוכנת ניסיון (לא משנה איזה) ונישאר לי בה עוד 8 ימים.
אפשר בעזרת התוכנה Cheat Engine להוסיף ימים לימי ניסיון, או להפוך את התוכנה מניסיון למלאה?
תודה מראש
יש לי תוכנת ניסיון (לא משנה איזה) ונישאר לי בה עוד 8 ימים.
אפשר בעזרת התוכנה Cheat Engine להוסיף ימים לימי ניסיון, או להפוך את התוכנה מניסיון למלאה?
תודה מראש
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא קשור לפה בידיוק,
נסה להזיז את השעון במחשב כמה ימים אחורה תבדוק אם זה משפיע על מספר הימים הנותרים (יש תוכנות ישנות שזה עדיין עובד עליהם) ואם לא חפש קראק או סריאל באינטרנט.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ויש מצב להגיד את שם התוכנה ואולי אני מחזיק פריצה שלה שתוריד לך את הכאב ראש...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
חיפשתי סריאל או קראק לתוכנה ולא מצאתי, יש לגירסאות ישנות יותר.
וגם ניסיתי להזיז את השעון וזה לא עזר.
מ א ו ש ר
מה דעתך לתת את שם התוכנה ואולי אני אוכל לעזור? (אני שואל בפעם השנייה) כי אם לא בא לך אז אין דרך לעזור לך והאשכול ינעל.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אז איזה גירסא יש לך?
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
יש לי בערך 4 פריצות לזה אני אבדוק אותן (צריך לראות מי עובדת הכי טוב וכמובן על איזה גירסא ניסיון או סופית) ואני אעלה את הטובה ביותר זה יקרה במהלך היום.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
קבל את התוכנה כבר פרוצה מראש!
תסיר את הקודמת חשוב מאוד! ותתקין את זאת אין צורך לפרוץ תהנה.
http://www.upf.co.il/file/1002405.html
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תודה אחי, אני אבדוק אם זה עובד.
אני די בטוח שאפשר לפרוץ תוכנות עם התוכנה Cheat Engine ולהוסיף ימים לימי ניסיון.
אתה יכול לברר לי איך ולהגיד לי בבקשה?
למה לעשות את זה
אם יש לך אתרים מרוכזים אם מליוני תוכנות פרוצות warez web
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
יש תוכנות שאין להם, בכל מקרה אני רוצה לדעת איך להוסיף ימים לתוכנת ניסיון עם התוכנה Cheat Engine.
אני לא אשתמש בה הרבה כי אני מעדיף תוכנות מלאות ולא תוכנות ניסיון, אבל אם תהיה תוכנה שאני לא אמצא לה תוכנה פרוצה אז אני אשתמש בתוכנה Cheat Engine בשביל להוסיף לה ימים.