טוב אני נותן סיכום קצר של מה שלמדתי עד עכשיו. המשחק אמור להיות חיכוי של WOW אני לא יודע כי לא שיחקתי אבל לפי הגראפיקה לפחות זה נראה כך. המשחק מתחיל רגיל כשאתה צריך לבצע שימות ולעלות רמות ואולם כאשר מגיעים לרמה 22 יש תפנית מסויימת. מגיעים למפות בו שני העמים של המשחק שבוחרים בהתחלה נפגשים סוף סוף. מכאן והלאה ממשיכים לעלות רמות על ידי משימות וכו' אבל יש אפשרויות מלאות לPVP אחד נגד השני. בקיצור גדול כשרואים אחד מהרעים מנסים לחסל אותו- זה נותן נקודות אחרות שלא קשורות לעלייה ברמה. האמת זה נחמד מאוד מתקבצים לחבורות ונלחמים אחד בשני. לא להעלות ציפיות יותר מדי גבוהות בהתחלה כי הPVP תלוי ברמה שלכם. אין הרבה סיכוי שתהרגו מישהו גבוהה ממכם ברמה ואם הוא גבוה מידי לא תוכלו אפילו לגרד אותו ותחוסלו תוך שנייה. אבל ככל שתעלו ברמות המשחק יהפוך ליותר מעניין מבחינת הלחימה ותלמדו לשלב התקפות מסוימות אחד על השני. ההמלצה היחידה שיש לי היא לא לבחור בקוסם. אני כרגע רמה 30 (מתוך 40 - סמסו אלי אם אתם צריכים עזרה במשחק אני אותו שם - oriyellow ) ומשום מה הוא הדמות הכי חלשה במשחק. בהתחלה זה לא מובן אבל כשמגיעים ל PVP אחד על אחד הוא חלש מאוד. הוא יכול לעזור בPVP בקבוצות יש לו כמה קסמים די מעצבנים ליריב כמו האטת היריב אבל אין לו קסמים שעושים פגיעה גדולה -זאת אומרת שמורידים HP - זה הסבר בגדול ואני לא אכנס לפרטים, תחליטו בעצמכם.
ועכשיו אני מקווה שהתמונות יעלו ותחליטו לבד.
![]()