מה שאני רוצה להגיד זה..שאפשר לנקות את כל החלקים של הנרגילה,את הגוף,הכד והראש אפשר לנקות עם מים סבון וסקוצ'ברייט,ואת הצינור שמחזיק את הראש עד לאיפה שהוא נוגע אם המים אפשר לנקות עם מים סבון וחוטר
אבל איך מנקים את הפילטר והחלק החלול בגוף הנרגילה??
מה שאני רוצה להגיד זה..שאפשר לנקות את כל החלקים של הנרגילה,את הגוף,הכד והראש אפשר לנקות עם מים סבון וסקוצ'ברייט,ואת הצינור שמחזיק את הראש עד לאיפה שהוא נוגע אם המים אפשר לנקות עם מים סבון וחוטר
אבל איך מנקים את הפילטר והחלק החלול בגוף הנרגילה??
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 20-03-2010 בשעה 02:11.
|
|
אתם חושבים שזה מספיק ככה לנקות את הפילטר,כי יש איזה סרטון אחד שמראה שיש גם חוטר לפילטר ולאיזור החלול של הנרגילה ולא רק חוטר לצינור של הגוף,האם אתם חושבים שחוטר לפילטר ולאיזור החלול של הנרגילה הוא הכרחי?? (כי הרי משם אנחנו נשופים את העשן,מתוך האיזור החלול של הנרגילה ושם גם נתפס הטעם (נגיד שאתם רוצים להחליף את טעם בנרגילה אז צריך לנקות אותה באיזור הזה))
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=25Al9YLMKnQ&feature=player_embedded"]YouTube- How to: Cleaning your -Khalil Mamoon- Hookah[/ame]
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 20-03-2010 בשעה 05:47.
King
לדעתי הכי טוב בהתחלה להעביר חוטר..
אחר כך לקחת דלי גדול.. למלאות אותו במים ולשים גם מלח לימון ואז לזרוק שם את כל הציוד של הנרגילה..
ואחרי חצי שעה ישלי נרגילה כמו חדשה..
המלך חזר
King
מצטער אחי אני כבר לא רגיל בלהתעסק בנרגילות לא איכותיות ..
המלך חזר
חברה יש לי נרגילה שהיא יצוקה עלתה הרבה כסף (כמה שמגיע לנרגילה כזאת) אבל שכחתי לשאול את המוכר אם היא אל חלד איך אני יכול לדעת?...
פעם הבאה שאתה מפרסם רווח אישי בחתימה אתה עף לצמיתות