קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-03-2017, 10:36
  2. צריך עזרה בקשר לחברה...
    על ידי היסטרי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 18:57
  3. שאלה בקשר לחברה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-05-2006, 23:15
  4. אנשים אני צריך עזרה בקשר לחברה...
    על ידי Higher_Energy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 19:04
  5. שאלה דחופה בקשר לסיכויים שלנו לעלות.
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 19:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

בקשר לחברה שלנו, 3 חודשים

ברירת מחדל בקשר לחברה שלנו, 3 חודשים

שלום לכולם ,

טוב אז אני בכיתה יא' , יש לי חברה שלושה חודשים שהיא גם בגילי .
    אני לא יודע מה לעשות עם הקשר שלנו ...
    אני עוד לא סגור אם אני אוהב אותה, אבל יש לי רגשות ממש חזקים אליה ואני כמעת בטוח שגם לה כלפיי .
    אנחנו לומדים באותה שכבה בבהי'ס ...אנחנו כן נפגשים מתי שרוצים ומדברים חופשי ...
    הבעיה היא, שמיצידי, נגמר לי החשק כלפיה - לא יודע איך להסביר את זה...
    כבר אין לנו על מה לדבר כזה...השיחות שלנו ממצות את עצמם אחרי כמה דקות ..או שהם נמשכות שעה של שתיקה או " טוב אתה ייצור " - " לא את יצורה " וכאלה ....
    בנסוף לכך, חבר שלי יש לו גם חברה, והוא תמיד מספר לי על הדברים המיניים שהוא וחברתו עושים .
    אני גם ניסיתי עם חברתי אבל היא ממש ' שומרת ' וילדה טובה ואני לא רוצה לכפות עליה .
    כבר מתחיל להימאס מסתם להתמזמז כזה סתם ....

אני פשוט לא יודע מה לעשות ....

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

אין לך ביצים לקחת את הקשר הזה צעד מינימלי(מדבר על סקס),אז כל האשמה היא עליך.
    אתה עדיין חי בעולם שאתה חייב להיות איתה זמן מסויים ואתם חייבים לאהוב אחד את השני או כל בולשיט כזה או אחר ורק אז תשכבו.
    מבחינתי עד שלא שכבת עם מישהי אתם לא נקראים חברים.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

תקשיב, אני פשוט מעריך אותה יותר מידי , והיא אמרה לי שהיא רוצה לחכות אם זה ...
    ההתקדמות לא קשורה בי !

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    אין לך ביצים לקחת את הקשר הזה צעד מינימלי(מדבר על סקס),אז כל האשמה היא עליך.
    אתה עדיין חי בעולם שאתה חייב להיות איתה זמן מסויים ואתם חייבים לאהוב אחד את השני או כל בולשיט כזה או אחר ורק אז תשכבו.
    מבחינתי עד שלא שכבת עם מישהי אתם לא נקראים חברים.
    תגובה של בחור לעניין...תקשיב לו.

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תקשיב, אני פשוט מעריך אותה יותר מידי , והיא אמרה לי שהיא רוצה לחכות אם זה ...
    ההתקדמות לא קשורה בי !
    אתם פאקינג בני 17,היא רוצה סקס בדיוק כמוך אם לא יותר.
    זה שהיא אומרת לך שהיא לא מוכנה זה תגובה אוטומטית כדי שלא תחשוב שהיא קלה,ככה זה עם כל בחורה,אפילו עם ההכי שרמוטה,זה תגובה אוטומטית ואתה לא צריך להתייחס אליה,אלא אם כן מדובר בילדה תמימה שעדיין לא מודעת לעובדה שגם ההורים שלה קיימו יחסי מין אחרת היא לא הייתה פה,ואם זה המקרה אז הדבר הטוב ביותר הוא לעשות עליה NEXT.
    אתם כבר 3 חודשים ביחד,יש אנשים שמזיינים מישהי תוך 7 שעות של היכרות,ואני מדבר איתך על בחורות "שרוצות לחכות",פשוט צריך לדעת איך לפעול.
    זה הכל פסיכולוגיה והשפעה חברתית בסופו של דבר.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

וואי אתם משהו... תעזבו את הבחור אם הילדה לא רוצה אל תכפה שחרר אותה היא כבר תהיה עם מישהו בשלב מסוים אולי עם אחד הג'וקרים כאן שמעלי... אם אתה לא חושב שאתה מוצא את עצמך בקשר נתק דברים מה אתה מושך סתם? אתה רוצה סקס? תמצא מישהי שגם רוצה אם היא לא רוצה אולי היא לא מוצאת בך את מה שאמור לגרום לה להגיע לזה אז אין צורך ללחוץ זה לא יביא לתוצאה נכונה חוץ מהרגשה מסריחה שלה למה עשיתי את זה ועוד איתו.
    בקיצור תעשה NEXT לבחורה הבאה שאיתה אולי תרגיש טוב.
    ולגבי העניין של להכיר וכל זה לפני הסקס לדעתי זה דבר לגיטימי מאוד! מה העניין? מה הלחץ? מה הקשר אם לא שכבתם עדיין אז זה אומר שאתם לא חברים? מאיפה הבולשיט הזה? קשר יכול להיבנות יופי בלי סקס השאלה מה אתה מחפש סקס או בת זוג? אם זה סקס אז מה הלחץ שתי דקות סיבוב ואתה עם שתיים באורגיה אם אתה מחפש בת זוג זה כבר עניין של היכרות של שיחה של להינות אחד מחברת השני לבנות חברות אמיתית! ואני חושב שזה מה שאתם צריכים לשאול קודם לפני שאתם קופצים לייאללה תרים אותה תבררו מה הוא מחפש או מה היא מחפשת? בן / בת זוג או סקס.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    וואי אתם משהו... תעזבו את הבחור אם הילדה לא רוצה אל תכפה שחרר אותה היא כבר תהיה עם מישהו בשלב מסוים אולי עם אחד הג'וקרים כאן שמעלי... אם אתה לא חושב שאתה מוצא את עצמך בקשר נתק דברים מה אתה מושך סתם? אתה רוצה סקס? תמצא מישהי שגם רוצה אם היא לא רוצה אולי היא לא מוצאת בך את מה שאמור לגרום לה להגיע לזה אז אין צורך ללחוץ זה לא יביא לתוצאה נכונה חוץ מהרגשה מסריחה שלה למה עשיתי את זה ועוד איתו.
    בקיצור תעשה NEXT לבחורה הבאה שאיתה אולי תרגיש טוב.
    ולגבי העניין של להכיר וכל זה לפני הסקס לדעתי זה דבר לגיטימי מאוד! מה העניין? מה הלחץ? מה הקשר אם לא שכבתם עדיין אז זה אומר שאתם לא חברים? מאיפה הבולשיט הזה? קשר יכול להיבנות יופי בלי סקס השאלה מה אתה מחפש סקס או בת זוג? אם זה סקס אז מה הלחץ שתי דקות סיבוב ואתה עם שתיים באורגיה אם אתה מחפש בת זוג זה כבר עניין של היכרות של שיחה של להינות אחד מחברת השני לבנות חברות אמיתית! ואני חושב שזה מה שאתם צריכים לשאול קודם לפני שאתם קופצים לייאללה תרים אותה תבררו מה הוא מחפש או מה היא מחפשת? בן / בת זוג או סקס.
    אני מאוד מקווה שאתה לא באמת מאמין בזה.
    קשר לא,פשוט לא יכול להתקיים בלי סקס,ולאו דווקא מהצד של הגבר,אישה שלא מקבלת את מה שהיא צריכה מהגבר שלה(בוא נודע בזה,"אהבה"? GIVE ME A BREAK)תמצא את זה במקום אחר,ואין פה בכלל ויכוח.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

קשר בלי סקס=איזור הידידות או קשר של ילדים בגן. לא פחות ולא יותר. זה לא באמת קשר אלא סתם בילבול ביצים מיותר.

כמו שאין בחורות שיודעות לעשות לך ביד כמו שצריך, כמו שאין סקס איכותי בלי משחק מקדים, כמו שאין פעם ראשונה שהיא טובה וכמו שאין בחורה שלא רוצה סקס...ככה אין קשר בלי סקס.

יש דברים שהם פשוט נכונים בכל המקרים שיש.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

כאילו אתם באמת רציניים?! אני חושב שאני מתחיל לאבד אותכם לגמרי... הכל אצלכם סובב סביב הסקס בלי שום טיפת מחשבה! אתם מבינים שקשר אמיתי בין בני אדם לא נקשר ע"י מגע מיני אומנם נכון זה צורך שצריך לספק אבל מבחינת הקשר הנפשי אין לזה צורך בכלל אחרת הייתם מזיינים את כל החברים שלכם!
    הצורך המיני אמור לבוא אחרי הצורך הנפשי לא לפני! קודם כל תלמדו לספק את הכתף התומכת את האוזן הקשבת את היכולת לנהל שיחה ללא סקס לאחר מכן מגיע הנושא של הסקס שהוא צורך מבורך ואין על זה שום עוררין! אבל זה בא אחרי לא לפני.
    נגיד עכשיו פגשת את אשת חלומותייך אבל היא בבעיה כרגע היא לא יכולה לקיים יחסי מין בגלל בעיה רפואית נגיד אבל עוד חצי שנה היא כן תוכל מה אתה עושה? נוטש? כאילו כל הקשר שלכם מבוסס על מגע נטו בלי סקס אין מה לחפש בכלל...
    אני כנראה לא באמת מצליח להבין את זה אני למדתי שקשר אמיתי בין בני אדם מבוסס על קשר נפשי קודם כל ורק לאחר מכן על חיבור גופני כי צריך להיות מסוגלים לעמוד במהמורות החיים אצלכם זה בדיוק ההיפך לא פלא אחוזי הגירושין בשמיים... טוב מה אני אגיד אין לי מה להגיד תמשיכו בשלכם...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כאילו אתם באמת רציניים?! אני חושב שאני מתחיל לאבד אותכם לגמרי... הכל אצלכם סובב סביב הסקס בלי שום טיפת מחשבה! אתם מבינים שקשר אמיתי בין בני אדם לא נקשר ע"י מגע מיני אומנם נכון זה צורך שצריך לספק אבל מבחינת הקשר הנפשי אין לזה צורך בכלל אחרת הייתם מזיינים את כל החברים שלכם!
    הצורך המיני אמור לבוא אחרי הצורך הנפשי לא לפני! קודם כל תלמדו לספק את הכתף התומכת את האוזן הקשבת את היכולת לנהל שיחה ללא סקס לאחר מכן מגיע הנושא של הסקס שהוא צורך מבורך ואין על זה שום עוררין! אבל זה בא אחרי לא לפני.
    נגיד עכשיו פגשת את אשת חלומותייך אבל היא בבעיה כרגע היא לא יכולה לקיים יחסי מין בגלל בעיה רפואית נגיד אבל עוד חצי שנה היא כן תוכל מה אתה עושה? נוטש? כאילו כל הקשר שלכם מבוסס על מגע נטו בלי סקס אין מה לחפש בכלל...
    אני כנראה לא באמת מצליח להבין את זה אני למדתי שקשר אמיתי בין בני אדם מבוסס על קשר נפשי קודם כל ורק לאחר מכן על חיבור גופני כי צריך להיות מסוגלים לעמוד במהמורות החיים אצלכם זה בדיוק ההיפך לא פלא אחוזי הגירושין בשמיים... טוב מה אני אגיד אין לי מה להגיד תמשיכו בשלכם...
    אם הייתי נמשך מינית לחברים שלי, יש סיכוי הייתי מזיין אותם.
    אבל אני סטרייט אז זה לא תקף כלפי.

יש לי מספר שעות לספק לה את כל מה שהיא צריכה, להפעיל את כל מתגי המשיכה שלה, להציג את מה שצריך להציג, לבנות נוחות ואמון אחד בשניה. צריך מעבר לזה?! ממתי? אני שונא לרדוף אחרי מישי שנה בתקווה שהיא תירק לכיוון שלי.

ומה הקשר בעיה רפואית עכשיו לעזאזל? ואני בספק אם אפגוש את "אשת חלומותיי" בגיל 18 או בעשור הקרוב, זה בולשיט גמור מה שאמרת פה.

בעולם יש 6 מיליארד אנשים. 3.1 מיליארד הן נשים.

הסיכוי שאני אפגוש את "אשת חלומותיי" שואף לאותו הסיכוי שיפגע בי ברק 70 פעמים ברצף ולאותו הסיכוי שאני אזכה בלוטו 100 פעמים ברצף.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

מה הקשר לרדוף?! אני לא מבין מה זאת המטרה היחידה שאתה יוצא עם מישהי לזיין?! זהו בזה נגמר הסיפור?! לא מצליח להבין אותכם... אני לא מבין מה אנחנו בהמות? ממתי כל הקשר בין בני זוג מסתכם בזיון? באיזה שלב הגעתם למסקנה האינפנטילית הזאת?! איך הצלחתם להגיע לרמה כזאת של רדידות? שכל המטרה בלפגוש בחורה זה איך אני מביא אותה למיטה? באיך אני מספק את צרכיה הגופניים לפי דיבריכם למרות שאני לא מאמין לכם בשיט זה יותר איך אני מספק את צרכי הגופניים.
    ו TYLER אשת החלומות לא מגיעה למי שכל שאיפותיו מסתכמות בזיון כי הוא לעולם לא ישים לב אליה גם אם היא תעמוד לו על האף...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה הקשר לרדוף?! אני לא מבין מה זאת המטרה היחידה שאתה יוצא עם מישהי לזיין?! זהו בזה נגמר הסיפור?! לא מצליח להבין אותכם... אני לא מבין מה אנחנו בהמות? ממתי כל הקשר בין בני זוג מסתכם בזיון? באיזה שלב הגעתם למסקנה האינפנטילית הזאת?! איך הצלחתם להגיע לרמה כזאת של רדידות? שכל המטרה בלפגוש בחורה זה איך אני מביא אותה למיטה? באיך אני מספק את צרכיה הגופניים לפי דיבריכם למרות שאני לא מאמין לכם בשיט זה יותר איך אני מספק את צרכי הגופניים.
    ו TYLER אשת החלומות לא מגיעה למי שכל שאיפותיו מסתכמות בזיון כי הוא לעולם לא ישים לב אליה גם אם היא תעמוד לו על האף...
    אתה פשוט לא קולט הא? סקס זה לא ה"מטרה" הסופית שלי. אולי המטרה שלי בגיים עצמו (וגם זה לא הכי נכון), אך לא מעבר לזה. כי אני יודע שיש מעבר לזה. עשית ממני איזה PLAYER מניאק שמזיין וזורק ואני רחוק מלהיות כזה..

סקס זה רק כלי לחיזוק הקשר שאני משתמש בו מוקדם לרוב הגברים בעולם (למרות שזה הדבר הנכון לעשות אבל זה רק אני..) כדי לחזק את האמון שלה בי. כמו כל דבר אחר שקיים..זה פשוט חזק יותר. בעיקר אם אתה מגשים פנטזיה של אותה אחת, אין לך מושג כמה זה טוב לקשר שיבוא אחרי זה.

אלא אם כן זה משו ששנינו רוצים ללילה אחד/תקופה כלשהיא. זה כבר משו אחר...

אבל מישי שאני רואה בה פוטנציאל להיות חברה שלי ואולי אפילו חברה שלי לטווח רחוק? אני אתן לה צ'אנס ואראה לה את כל עולמי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 22-03-2010 בשעה 12:11.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    קשר בלי סקס=איזור הידידות או קשר של ילדים בגן. לא פחות ולא יותר. זה לא באמת קשר אלא סתם בילבול ביצים מיותר.

כמו שאין בחורות שיודעות לעשות לך ביד כמו שצריך, כמו שאין סקס איכותי בלי משחק מקדים, כמו שאין פעם ראשונה שהיא טובה וכמו שאין בחורה שלא רוצה סקס...ככה אין קשר בלי סקס.

יש דברים שהם פשוט נכונים בכל המקרים שיש.
    זה הציטוט שלך אתה במפורש כותב שאין קשר בלי סקס וכל קשר כזה שווה בעצם לכלום ועכשיו אתה אומר שסקס הוא רק אמצעי? אתה לא מרגיש סתירה? ואם אתה לא מרגיש את הסתירה אני אנסח אותה.
    אמצעי לעולם לא יכול לחייב מטרה מבין? ואם האמצעי מחויב אז סימן שהוא המטרה ואין משהו מעבר! כי כל מטרה ניתנת להשגה באמצעים אחרים/תחליפיים ואם היא לא ניתנת סימן שהיא לא המטרה!
    עכשיו לאחר שהבנו את זה תסביר לי איך סקס הוא לא המטרה לאור הציטוט שלך?
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 22-03-2010 בשעה 18:12.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

זה הציטוט שלך אתה במפורש כותב שאין קשר בלי סקס וכל קשר כזה שווה בעצם לכלום ועכשיו אתה אומר שסקס הוא רק אמצעי? אתה לא מרגיש סתירה? ואם אתה לא מרגיש את הסתירה אני אנסח אותה.
    אמצעי לעולם לא יכול לחייב מטרה מבין? ואם האמצעי מחויב אז סימן שהוא המטרה ואין משהו מעבר! כי כל מטרה ניתנת להשגה באמצעים אחרים/תחליפיים ואם היא לא ניתנת סימן שהיא לא המטרה!
    עכשיו לאחר שהבנו את זה תסביר לי איך סקס הוא לא המטרה לאור הציטוט שלך?
    אויש חלאס לזיין ת'שכל.
    אין קשר(חבר\חברה) בלי סקס מעבר לגיל 16,אין פה בכלל ויכוח אז חלאס לקשקש.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מכיר מישהו שעבר את גיל 16 והיתה לו חברה והם לא עשו סקס עד גיל 18.
    כל אחד עם הרצון שלו ואיך שהוא רוצה יש כאלה בנות שלא רוצות וזה לא מתאים להם ביגלל זה..
    תשאל את חברה שלך פשוט אם היא רוצה ואם לא אז לא נורא תחכה..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,567 | הודעות: 8,174,154 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect