טוב אז ככה סין סייגנוס חפשו בנקסון שחקן בשם di3forluk רמה 54 סטאטים מושלמים יש עליו טיפה כאש+חנות יש לזה זמן עד שייעלם... הוא דקסלסס דמג ממש גבוה יחסית לרמה
פרשנו ממנו לפי חודש משהו כזה מאז הכאש...פרשנו בגלל שהתחלנו ללמוד קצת יותר חזק...
יש עליו 10 אטק zh,bwg נקי 16 או 17 לאק... כוכבים איזה 4 אילביז אני לא בטוח כי הפאץ החדש של נקסון לא עולה לי על המחשב אז לא יכול להיכנס למשחק עצמו..
מי שרוצה להיות בטוח שיפתחו תיווך לא יודע מה, אני מביא אימייל ססמא פין הכל הכל אחריות שהשחקן מרגע הקנייה הוא שלכם נטו..ד"א יש עוד כמה שחקנים במשתמש בברואה... 6 ליתר דיוק כולל הסין הזה.. הם ריקים אבל רמות סבירות...
אם מישהו רוצה רק אייטמים אז לא היום שחבר שלי יחזור מאילת יום חמישי הוא ינסה להתקין אולי יעבוד אצלו...
יש עליו אייטמים משוערים כ300 מיל טוטאל + כסף עלך השחקן עצמו + קצת אייטמי כאש... תראו בנקסון הוא נראה מושקע..
תציעו נ"ק אני בתכלס צריך 2 הזמנות לtl לי וללשותף שלי..
בגלל שאי אפשר להחליף אז רק מי שיש לו הזמנות ורוצה להחליף בפרטי ונ"ק להציע פה... יש הצעה כבר של 6500 ואנחנו כבר ביתווך אבל הוא לא נמצא משום מה ולא יודע ראיתי שמוכרים מיל ב55 נק וכפול 300 זה 16500 ואני מוכר כולל כאש כולל משתמש כולו אני לא רוצה 16500 אבל הצעות יותר גבוהות מ6500..

ציטוט ההודעה