לא הבנתי אתזה בכלל.
אתה משקיע באתר - הוא מחזיר לך יותר כסף תוך כמה ימים?!
איך זה עובד?!
לא הבנתי אתזה בכלל.
אתה משקיע באתר - הוא מחזיר לך יותר כסף תוך כמה ימים?!
איך זה עובד?!
|
|
כן , או שהוא בורח מהכסף.
בגלל זה צריך לדעת לבחור אתר טוב.
הכל מובן?
קוראים לזה הייפ..
הייפ הוא אתר שאתה משקיע בו כסף ומקבל אחרי כמה ימים (תלוי בתוכנית) את הכסף של + אחוז מסוים מהכסף שהשקעת (שזה גם תלוי בתוכנית). יכולים להיות הייפים שמההתחלה הם לא אמינים, יכולים להיות הייפים שהם משלמים ביום-יומיים הראשונים, ויכולים להיות הייפים שיחזיקו מעמד חודשים, ואפילו יותר משנה.
אבל להייפים שפתוחים כבר הרבה זמן לא כדאי להיכנס.
אם אתה רואה הייפ שנפתח לדוגמא בשבוע האחרון ויש הוכחות תשלום, והוא נבדק ע"י מוניטורים, אז כדאי להיכנס.
1. מזתומרת תוכניות?!
2. ישמצב שהם יתנו לך פחות ממה שהשקעת בהם?!
3. למה להם בכלל להחזיר כסף שהשקיעו בהם?!
1) אתה יכול להרשם לכל מיניי תוכניות שונות, בכל תוכנית אתה מקבל X אחוזים אחרי Y ימים.
2) לא, אם הם כבר יחזירו, אז הם יחזירו לפי התוכנית שנרשמת אליה.
3) ברמת העיקרון הם משקיעים את הכסף שלך במט"ח, ומחלקים לך באחוזים חלק מהרווחים, בפועל הם עושים הונאת פונזי.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
- לכל אתר יש תוכניות משלו. כמו לדוגמא 125% לארבעה ימים. זה אומר שאם לדוגמא השקעת 100$ אז תקבל אחרי הארבעה ימים 125$. יש גם הייפים יומיים, שבהם כל יום אתה מקבל לדוגמא 25% למשך חמישה ימים. יש גם הייפים שמחלקים אוטומטית את הכסף ואתה לא צריך לבקש תשלום באתר.
- לא. או שהם משלמים או שלא.
- הם בהתחלה רוצים ליצור אמון אצל אנשים, ואז אנשים נכנסים לעוד סיבוב, ועוד סיבוב, ובסוף משקיעים כמות גדולה של כסף וההייפ מפסיק לשלם.
אני יכול לעזור לך באייסי
תודה רבה לכל העוזרים,אני חושב שהבנתי אבל ..
אתם מכירים כולבוטק?! אתם מכירים את כל החראות האלה שעושים עליך קומבינות?!
זה קצת מפחיד אותי הקטע הזה -.-
בגלל זה צריך לדעת לאיזה הייפ להכנס,
בעקרון כל הייפ זה קומבינה , השאלה היא מתי הוא יהפוך לקומבינה - ביום הראשון? בסיבוב הראשון? בשבוע הראשון? או שהוא ישרוד כמה חודשים.
אני גם קצת לא הבנתי אבל גם רוצה לשאול קצת
ואם בדיוק כשהשקעתי את הכסף הוא הפך לסקאם ואכלתי אותה, אלרט פיי מחזירים את הכסף?
Bazinga
בהיעדרות לרוב שמחתי (:
15 אוגוסט - 25 אוגוסט - תאילנד (:
25 אוגוסט - 3 ספטמבר - וויאטנם (:
3 ספטמבר - 1 אוקטובר - AUSTRALIA #$@#%@#
לא ,
AP הוא האתר היחידי שאתה עוד יכול לשלוח טיקט כדי שיחזירו לך תכסף ,
הבעיה היא עד שהם מקבלים אותו זה כיום - יומיים , אחרי זה אם למשתמש (האדמין) שעשה את הסקאם יש כסף בחשבון שלו בAP - החשבון שלו מוקפא והוא מקבל אימייל של "יש לך 5 ימים להחזיר למשתמש תכסף" , אם הוא לא מחזיר אחרי 5 ימים , AP יחזירו לך תכסף.
הקאצ' פה הוא שחייב שלמשתמש יהיה כסף בAP . מבין?
ותמיד אין להם?
Bazinga
בהיעדרות לרוב שמחתי (:
15 אוגוסט - 25 אוגוסט - תאילנד (:
25 אוגוסט - 3 ספטמבר - וויאטנם (:
3 ספטמבר - 1 אוקטובר - AUSTRALIA #$@#%@#