יש לי איזה בעיה במעיים או בכבד עוד לא עלו על הבעיה ולא עלו על האיבר שדפוק אצלי בדיוק
בעיקרון אני לא מעכל אוכל ולא הצהרתי על זה לפני שהתגייסתי והזנחתי את זה עד לא מזמן שזה התחיל להחמיר ועד שהבנתי כמה המסגרת הצבאית הזאת מסריחה ומטומטמת ולא תתן לי כלום בחיים
הרופא יחידה שלי אמר לי שמה שיש לי בקיבה זה כנראה חמור מאוד ואם ימצאו את הבעיה שהוא אמר לי(ABS או משהו שנשמע כמו המערכת בלמים של האוטו)אז יוציאו אותי מהצבא(אושר)
הבעיה זה שהבדיקה הכי קרובה שלי זה ב7.4 ויש לי להיות עוד שבוע בבסיס עד שאני יקבל את השבוע בית שלי ויהיה לי את הבדיקה הזאת
ואני ממש לא רוצה לסגור פסח בבסיס
הקטע שאני מסוגל להיכנס לשרותים כל 30 דקות או להקיא ואני באמת סובל בבסיס ועד שלא יעשו לי את הבדיקה הזאת אני תקוע בבסיס
אני לא יכול להוציא גימלים כי אני ישלים אותם בשבוע שאני אמור להיות בבית ולא עשינו בזה כלום כי כל יום שעובר בבסיס המצב של הבטן מחמיר
איך אני יכול לגרום לרופא המפגר הזה לספח אותי לרם2 כבר או להביא לי חופשת מחלה של 7 ימים עד לבדיקה?(אם הוא ייתן לי 7 ימים ביום שאני חוזר לבסיס זה יוצא שקיבלתי 21 ימי חופש ואני יעשה את הבדיקה)
ולרופא הזה בכלל יש סמכות לספח אותי לשם או שרק אם אני עובר בחדר מיון אני מקבל את זה?

)
ציטוט ההודעה