אני פתחתי אשכול לצערי נעלו לי אותו האשכול קראו לו רוצה להוריד 30KG
משהו כזה
עכשיו שאני רץ 200 מטר אני ישירות מתעייףף מה אני עושה בבקשה ככה אני לא יכול לרזות אני מתעייף מהר מאוד
אני פתחתי אשכול לצערי נעלו לי אותו האשכול קראו לו רוצה להוריד 30KG
משהו כזה
עכשיו שאני רץ 200 מטר אני ישירות מתעייףף מה אני עושה בבקשה ככה אני לא יכול לרזות אני מתעייף מהר מאוד
וואי איזה שיעמום
|
|
אתה מעשן ?, זה דיי ברור שאתה תרוץ אתה אתה תתעייף .
אתה לא בכושר.
במידה ואתה מעשן בכלל יהיה לך קשה.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
לא מעשן ברוך ה'!! אז בהתחלה אהיה לי קשה ואז ותחיל להיות לי קל? מתי שאני אהיה בכושר אני כבר שנה ומשהו לא בכושר וכמה זמן יקח לי להיות בכושר?
וואי איזה שיעמום
אי אפשר לדעת. כל אחד והיכולות שלו.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אם אתה רוצה להתחיל לרוץ ולא עשית את זה לפני אני מניח, אני ממליץ להתחיל את זה 2-3 פעמים בשבוע.
לפני הריצה, חצי שעה/שעה, תנסה לא לאכול משהו מכביד כמו פיצה/שווארמה/בורגר. תאכל תפוח/בננה. אל תשתה משהו חלבי כמו שוקו-אתה עלול להקיא את זה או להרגיש לא טוב בזמן הפעילות.
לפני שאתה רץ, תעשה מתיחות-זה חשוב מאוד-מונע פציעות ואתה עובד על הגמישות שלך תוך כדי.
לאחר מכן תתחיל בהליכה רגילה, וכעבור 3-4 דקות שאתה כבר מחומם תעבור להליכה מהירה.
תרוץ 100-200 מטר ב"סטים", כל 4 דקות למשל תרוץ 150 מטר/תרוץ במשך 2 דקות שלמות ואז תעבור להליכה. כך תוכל לעבוד על הסיבולת, בהדרגה, בלי להכביד על עצמך בהתחלה.
*טיפ:קח איתך בקבוק מים קטן ושפוך על עצמך אם אתה מזיעה[הקיץ מגיע] וMP3 .
אגב, אם אתה רוצה להרזות יש המון מדריכים בפורום על חיטוב. אם תתמיד אתה תראה תוצאות.
להכנס לכושר זה עניין של כמה חודשים של עבודה והתמדה. כולם בהתחלה מתעייפים מהר אבל אין מה לעשות-חייבים להתחיל ממשהו.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 22-03-2010 בשעה 23:07.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אתמול רצתי משהו כמו 200-300 מטר והיום קמתי אם כאבים בשריר של היד והרגל זה אומר שהיתאמנתי טוב או לא?
וואי איזה שיעמום
לא יכול להיות שאם רצת 200 מטר קמת עם שרירים כואבים אלא אם אתה רץ כמו אידיוט
ומה היד קשורה לריצה ??
ספר איך אתה מתאמן וננסה בלי נדר להדריך אותך
אני מתאמן ככה אתמול עשיתי ריצה קטנה רצתי 200 מטר או יותר איזה 3-4 פעמים במגרש כדרוגל של הבתי ספר רצתי ואחרי הראשון התעייפתי לקחתי הפסקה ואז עוד פעם ולקחתי שוב הפסקה ואז שוב ולקחתי הפסקה ואז חבר שלי אמר לי בוא לבית קיצר הלכתי לבית וזה היה האימון האחרון שליאז אני רוצה לעשות ספורט כמו שצריך ואין מישהו שידריך אותי כאילו אני היחיד מהחברים שלי שעושים ספורט
וואי איזה שיעמום
שמע זה לא קל לרוץ שיש כזה משקל גדול על גופך ובהתחלה במיוחד יהיה קשה לך זה הקטע המנטלי אסור לך להישבר,אתה מרגיש שאתה לא יכול יותר אין כזה דבר אתה ממשיך עד שהרגליים לא מסוגלות יותר לזוז אתה כל זמן הריצה מציב לעצמך מטרות ושאתה מגיע למטרה כל הזמן תחשוב עוד 100 מטר ודברים כאלו שיגרמו לך לסחוב בריצה וכך אתה תרגיש שיפור במהרה,עצה של מישהו שרץ הרבה זמן ואני מה אני אומר,ואולי עדיף שתחליף את המקום לריצה לאיזה פארק או משהו אם יש לך כי זה סתם משעמם לרוץ במעגלים,אני רץ בים כי זה קרוב אליי חפש גם אתה משהו נחמד...
[CENTER]
שוב, כדי לא להגיע למצב שהשרירים נתפסים או כואבים, תעשה מתיחות לפני האימון.
אל תנסה לרוץ קילומטר ישר כי אתה לא תצליח, תעשה את זה נכון ובהדרגה.
ואני מקווה שה"הפסקה" שדיברת עליה שאתה עושה אחרי כל 200 מטר היא לא לשבת על ספספל או משהו. אתה צריך להשאר בפעילות, אז "הפסקה" צריכה ליהיות הליכה מהירה/איטית ונשימות.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 23-03-2010 בשעה 00:07.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
תקשיב , אם אתה באמת רוצה להרזות , אל תעשה צומות וכל זה., תכאל , אבל בריא. אבל אחד הדברים שהכי קשה , שאתה נגיד אומר " כבר שבוע אני בדיאטה , יאלה נוכל רק את הבמבה הזאות וזהו" אחי , בדבר הזה אתה חייב להיות הכי חזק!
בנוגע לריצה תעשה מתיחות , אל תנסה לרוץ את כל העיר שלך ביום , תשים לעצמך מטרה , שתוך נגיד שבוע אתה מצליח לרוץ 400 מטר (שוב , לא צריך בהתחלה לרוץ את כל 1000 קילומטר) לאט לאט תכנס לכושר , ואז תוכל לרוץ יותר , דרך אגב , תעשה קודם שבוע של הליכה מהירה , אז תתחיל להכנס לכושר...
משהו אחרון , שזה משהו שבאמת הורס , רוב החברה שמתאמנים , כל יום עומדים מול המראה כמו מטומטמים ובודקים אם השריר שלהם התנפח , בקטע שלך , אל תעלה על המשקל עכשיו.. תעשה דיאטה , תתאמן , ואחרי נגיד חודש חודשיים שאתה מתאמן , תעלה על המשקל ותראה איזהשינוי , זה יתן לך מוטבציה. בהצלחה אחי.
זה דעתי האישית , אני ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע שיגיד לך מה לאכול , ואיך להתאמן.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 23-03-2010 בשעה 14:45.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
וואלה בקטע הזה אני מזה מסכים ..
אני בדקתי את עצמי ביום א' ירדתי 1.5 קילו אתה לא מאמין איזו תחושה טובה זאת שאתה עובד קשה בשביל משהו ואתה מצליח
שמע כמו באשכול הקודם שפתחת והמפקח רשם לך ..
אתה חייב להיות באמזן קלורי שלילי ! שזה אומר להוציא יותר ממה שאתה מכניס אבל להכניס מספיק בשביל תחזוקה יומית
תאכל נכון וטוב תפרוס את הארוחות שלך לכל אורך היום !
בהצלחה חביבי !
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)