לפני זמן פרשה קבוצת ה - CS של הארגון ממשחקי המוקדמות של ESL ישראל בשל בעיות בסגל. בתגובה פרסמה הנהלת SL ישראל כתבה המגדירה את הארגון/הקבוצה כשלון חרוץ
כעת אנו מתבשרים על שינויים גדולים כמו הקמת סגל חדש, ספונסרים גדולים ומפתיעים, שיתופי פעולה ואולי אף נסיעה לטורניר בחו"ל.

.על פי הידוע לנו נמצא כרגע הארגון במגעים עם חברת אינטל ובנוסף במגעים מתקדמים עם האתר נענע10, תחתיו נמצא גם האתר גיימר
כמו כן, הארגון עובד על סגל חדש ונראה שאפשר להודיע כי השחקן dilen יהיה חלק מסגל זה..
מנהל הארגון, מיכאל "mele" אלבז, מסרב כרגע לפרט או לאשר את הידיעות הללו אך מוכן לאשר כי אכן הם קיבלו הזמנה לשחק בטורניר מרכזי בחו"ל:
"אנו עושים כרגע את מלוא המאמצים על מנת לגייס את הסכום הנדרש להטיס את הקבוצה לאירוע".
המדובר הוא בטורניר היוקרתי Gamegune הנערך בכל שנה בספרד ואם טיסת הקבוצה לטורניר זה תצא לפועל נוכל לראותם משחקים במהלך סוף חודש יוני.
שאלתי את מיכאל האם ההגדרה של ויגיימז "כשלון חרוץ" נכונה בעיניו בנוגע להתנהלות הקבוצה והארגון בתקופה האחרונה והנה תגובתו:
"אני לא מכיר קבוצה או ארגון המודיעים על פרישה על מנת למנוע זלזול בליגה המקצועית והרצינית היחידה הקיימת כיום בישראל וכתגובה לכך קיבלנו מהם חותמת כשלון חרוץ על הלוגו שלנו.
אני רואה בכך סטירת לחי מאחר ולפני שפרשנו דיברתי על הנושא עם מנהלי ESL ישראל.

הסיבה לפרישת הקבוצה היא בגלל שארעו מספר דברים לא מתוכננים מראש וביניהם שחקן אשר נאלץ לעזוב את הבית בשל שיפוצים ולכן היה ללא יכולת לשחק, לשחקן אחר הוקדם הגיוס ושחקן נוסף נאלץ לנסוע לגדנ"ע.
השתלשלות אירועים אלה הביאה אותי להחלטה כאמור לפרוש מהליגה ולבצע שינויים נדרשים בסגל הקבוצה
".
נותר כעת להמתין ולראות האם אכן הידיעות שפרסמנו יצאו לפועל והאם כפועל יוצא מכך נראה שוב את צירופי האותיות ESR דרך ה - HLTV בטורניר בחו"ל.

#UNIT101